HDMI switch

Geoav75

AVClub Addicted Member
12 April 2011
1,632
Ρε παιδες η τηλεοραση μου εχει 3 hdmi υποδοχες και θελω να συνδεσω πανω 4 συσκευες. Η λυση ειναι το hdmi switch λοιπον. Το ζητημα ειναι ποιο. Πηρα το http://www.e-shop.gr/jv-2-port-hdmi-switch-p-PER.807110 και καλα για να κανω οικονομια και κλαιω τα 13 ευρα που εδωσα! Απλα δεν παιζει τπτ!. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποιο να παρω που να μην βγει κι αυτο αχρηστο. Εχει κανεις να προτεινει κατι μεχρι 30 ευρα περιπου που να λειτουργει σωστα? Δε μιλαμε για 3d μιας και δεν ειναι 3D η tv αλλα full hd! Καλο θα ηταν να εχει και τηλεχειρηστηριο αλλα μαλλον οχι αυτοματο καθως θα ειναι πιθανον μονιμως αναμενη η Nova που θα ειναι το ενα απο τα 2 που θα βαλω πανω.
Καμια ιδεα?
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Μιλησα και μου ειπαν οτι επειδη το ανοιξα θα επρεπε να μου αφαιρεσουν ποσο απο το τεραστιο των 13 ευρων και εν τελει δεν ειναι χαλασμενο για να τους το στειλω πισω απλα ειναι οικτρο σαν αποτελεσμα. Και οι 2 συσκευες που ειχα βαλει πανω εδειχναν χαλια. Γι'αυτο ρωταω αν ξερει κανεις να μου πει καποιο που να ξερει οτι λειτουργει σωστα και το αποτελεσμα δεν ειναι οικτρο!

Tι να σου πω, εγω πηρα το συγκεκριμενο με 3 ευρω και δωρεαν μτφ και δουλευει τελεια απο τον οκτωβρη.

Link

Φιλε μου ευχαριστω για τη συμβουλη αλλα δε με ενδιαφερει να ασχοληθω με το eshop. Αυτο που ρωταω ειναι αν ξερει κανεις καποιο καλο hdmi switch κατω απο 30 ευρα. Στην tv σου βγαζει καλη εικονα και HD nikx ?

Το ιδιο ακριβως (καλο) αποτελεσμα βλεπω και αν το συνδεσω κατευθειαν και αν το περασω μεσω του Switch.

Ok σ'ευχαριστω nikx. Ποσο εκανε να σου ερθει ρε φιλε η παραγγελια αληθεια? ειδα οτι ειναι απο Χονγκ Κονγκ

θελω σε μια παλια lcd που εχει μια hdmi να τις δωσω 2 πηγες με εξοδο hdmi.
εχουμε κανα φθηνο και δοκιμασμενο hdmi switch?

Belkin HDMI interface 3-to-1 video switch AV24502

Εγώ έχω ένα της belkin και δουλευει άψογα. Έχει και τηλεχειρισμό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δες πόσο κάνει και πες μου. Επειδή δεν τον χρησιμοποιώ αν τον θες το συζητάμε.