HDMI switcher 4 in 2 out

Status
Not open for further replies.
Ειναι του Πλαίσιου το switcher με τηλεχειριστήριο, δουλευει μια χαρα σε ολες τις αναλυσεις και frame rates σε αψογη κατασταση.Δεν εχει δουλεψει παρα ελαχιστα, με πληρη συσκευασια. Τιμη 60

Με ενδιαφέρει. Οι δύο έξοδοι μπορούν να δείχνουν την ίδια είσοδο?

Έχουμε κάποιο link στο πλαίσιο ή στο site της εταιρίας του?

Ναι δινει ταυτοχρονα και στις δυο εξοδους εικονα αλλα με μια μικρη επιφυλαξη γιατι το εκανα μονο μια φορα.Λινκ δεν βρηκα, αλλα αφου ειμαστε Θεσσαλονικη μπορουμε να βρεθουμε να το δοκιμασουμε.
Το τηλεφωνο μου ειναι 6944 228616.

Για να διελευκάνω κάπως το τοπίο, το συγκεκριμένο design είναι φασόν το οποίο το παίρνει το Πλαίσιο και άλλες εταιρίες και βάζουν τη φίρμα τους επάνω. Έχω ενα ίδιο ακριβώς (το μεσαίο στο λινκ της κινέζικης εταιρίας 4Χ2 HDMI Matrix) με διαφορετικές επιγραφές και χρώματα μόνο. Το περίβλημα είναι ίδιο και οι λειτουργίες ίδιες ακριβώς. Δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα και λειτουργεί άψογα στο δικό μου setup με ενα htpc, ενα dvd, μια τηλεόραση Samsung 46" και προβολέα Sanyo PLV-Z4. Ο ήχος μεταδίδεται κανονικά μέσω HDMI. Υπάρχει δυνατότητα splitter δηλαδή να δίνει την ίδια εικόνα και στις δύο εξόδους ταυτόχρονα. Επίσης ανακάλυψα σε άλλο φόρουμ οτι έχει κάποιο είδος repeater μέσα που υποτίθεται οτι επεκτείνει ελαφρώς το μήκος του καλωδίου. Με 10 μέτρα Hdmi φθηνό (περίπου 25 ΕΥΡΩ) μεταδίδει στον προβολέα 1080p. Δεν ξέρω εαν παίζει κάποιο ρόλο το κύκλωμα του switch.

Last edited:
Ρπιβεβαιωνω τα γραφομενα απο τον φιλο Ardov παραπανω...

Κια εγω εχω ενα παρομοιο εδω και 2 χρονια και δουλευει καλα με inputs DVD Pioneer 696 και TViX 4100 και output TV Panasonic g42 και projector Epson TW700.

Δινει ταυτοχρονα εικονα και σε TV και αε προβολεα...

Status
Not open for further replies.