Hdtracks: Πως θα κατέβουν τα ευλογημένα;

Sokratis

Senior Member
24 March 2013
326
Αθήνα
Αποφάσισα να αγοράσω για πρώτη φορά μουσική απο το Hdtracks.com. Παρόλο που είχα δοκιμάσει και παλιότερα και δεν δεχόταν ελληνική πιστωτική κάρτα, με paypal η αγορά έγινε κανονικά.
Ελα μου όμως που δεν μπορώ να κατεβάσω τη μουσική με τίποτα σε Mac. Εγκατέστησα την τελευταία έκδοση java όπως γράφουν στην ιστοσελίδα τους, κατέβασα και έναν downloader της jriver που βρήκα σε κάποιο αλλόθρησκο φόρουμ αλλά τιποτα. Με το που πας να βάλεις κωδικους πρόσβασης κολλάει, ίσως δεν το προσαρμοσαν ακόμα για mavericks.
Δοκίμασα σε φιλικό λαπτόπιον που τρέχει windows xp home αφου και εκει ενημέρωσα την java, τζίφος.
Εκτος απο το να παω στο Αμέρικα και να τους ζητησω να μου τα γράψουν σε σιντί υπάρχει καμία καλύτερη ιδέα;
Εκτος απο Mac, μπορώ να το παλέψω απο τους υπολογιστές του γραφείου που τρέχουν παράθυρα, αρκεί να γίνεται.
Καμία ιδέα;

Μα το δεύτερο link που έβαλες λέει ότι κατεβάζεις download manager (είναι το αρχείο hdtracks.jnlp)
Πρώτα κατεβάζεις αυτό και όταν ανοίξει, μέσα από τον manager κατεβάζεις τη μουσική σου.
Παλαιότερα που το είχα ψάξει, οι ίδιοι λέγανε ότι τα τραγούδια μπορούν να κατέβουν μόνο εντός των ΗΠΑ για λόγους δικαιωμάτων κλπ. Άλλαξε αυτό?

Το αρχειο αυτο δεν κατεβαινει ποτε. Για τα δικαιωματα δεν ξερω αλλα αφου στην εγγραφη δηλωσα πως μενω ελλαδα δεν νομιζω να υπαρχει κατι ασυμβιβαστο, αλιως δεν θα με αφηνε να συνεχισω οπως παλιοτεραμε την πιστωτικη καρτα. Αλλωστε, αφενος διαβασα οτι αλλοι μπορεσαν να κατεβασουν και αφετερου σε ξενα φορουμς εντοπιζεται το συγκεκριμενο προβλημα.

Last edited:
Παντως ειχα κατεβασει τα free samples τους πριν κανα εξαμηνο απο windows pc. Θυμαμαι ειχα πρηχτει κι εγω λιγο αλλα την ειχα βγαλει την ακρη. Δεν ειμαι και σε σταθερο να το ψαξω... :(

Η jriver είναι η εταιρεία που φτιάχνει τον downloader για λογαριασμό της hdtracks.
To το δεύτερο link είναι από το forum της jriver και απλά το έβαλα για να δεις όλη την συζήτηση.
Χαίρομαι που κατέβασες τη μουσική σου.