Head Digital SD-2900 USB ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!!!!!

bykrie

Πρόεδρος Δ.Σ.
Staff member
Καλη μερα σε ολους. Εχω των Head Digital SD-2900 USB, και δυστιχως ενω των εχω αρκετο καιρο, δεν βγαζω ακρη για την σαρωση δικτιου, (κατεβασμα καναλιων). Οταν κανω αυτοματη αναζητιση, στο τελος διαπιστονω οτι δεν υπαρχει μεσα το καναλι που θελω. Παω να το κανω χειροκηνιτα και παλι δεν υπαρχει στο τελος αυτο που ψαχνω. Παραθετω καποιες ρυθμισεις απο το μανιουαλ και παρακαλω να μου πειτε τι δεν κανω σωστα.

Απο εδω τι πρεπει να εχω on h off για να λειτουργει σωστα η κεραια.

* Τύπος LNB: Επιλέξτε Universal LNB1, Universal LNB2,
C Band Single, C Band Normal, Ku Single
LNB, User LNB, κ.ά.
* Αναμεταδότης: Επιλέξτε τον αναμεταδότη (transponder)
που επιθυμείτε.
* Τροφοδοσία LNB Power: Επιλέξτε μεταξύ On/Off.
* 0/22kHz: Για τόνο 22KHz επιλέξτε On ή Off.
* Διακόπτης : Επιλέξτε τύπο διακόπτη DiSEqC, ανάλογα με την εγκατάσταση σας.
- None : Ο διακόπτης DiSEqC δεν χρησιμοποιείται.
- DiSEqC 1.0 : Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ DiSEqC A/B/C/D
- DiSEqC 1.1 : Μπορείτε να επιλέξετε είδος διακόπτη DiSEqC, Πόρτα και Repeat.
* Τύπος : Σε λειτουργία DiSEqC 1.0 ή και 1.1, μπορείτε να επιλέξετε τύπο DiSEqC μεταξύ των DiSEqC A,B,C και D.
* Πόρτα : πόρτα DiSEqC (1 ~ 16).
* Repeat : Σε λειτουργία DiSEqC 1.1, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μίας, δύο ή και καμμίας εντολής επανάληψης.

Εδω ειναι η χειροκινητη αναζητιση.

* Δορυφόρος: Επιλέξτε τον δορυφόρο, τα κανάλια του
οποίου επιθυμείτε να λάβετε.
* Συχνότητα: Εισάγετε την συχνότητα με τα αριθμητικά
πλήκτρα ή τα πλήκτρα έντασης ήχου.
* Πόλωση: Επιλέξτε Κάθετη ή Οριζόντια πόλωση.
* Symbol Rate: Εισάγετε το Symbol Rate με τα αριθμητικά
πλήκτρα.
* Ανίχνευση Δικτύου : Αν επιλέξετε “On,” θα ανιχνευθούν όλοι οι συνδεδεμένοι αναμεταδότες. Αν επιλέξετε “Off,” θα
ανιχνευθεί μόνο ο επιλεγμένος αναμεταδότης.
* Επεξεργασία: Για αποθήκευση (ή προσθήκη) των αναμεταδοτών που υπέστησαν επεξεργασία, επιλέξτε “Store” και για
διαγραφή αναμεταδοτών επιλέξτε “Delete”.
* Τύπος Αναζήτησης: Αν επιλέξετε “Ανίχνευση Όλων”, θα ανιχνευθούν όλα τα κανάλια του επιλεγμένου δορυφόρου.
Αν επιλέξετε “Ανίχνευση FTA”, θα ανιχνευθούν μόνο τα ελεύθερα κανάλια.
* Εκκίνηση Αναζήτησης : Πατήστε το πλήκτρο OK για να ξεκινήσει η ανίχνευση καναλιών.

Να πω οτι βλεπω μονο hotbird με κατοπτρο 80 αρι.
Σορυ για το οτι γραφω πολλα αλλα οπως εχω ξαναγραψει ειμαι ασχετος με αυτα. Καθε βοηθεια θα ειναι ανεκτιμητη. Ευχαριστω :bigcry:

παραδειγμα ενω στον patatasat 990 μου δειχνει οτι το national geografic wild ειναι 12169 27500 στον head ουτε στην αυτοματη αναζητηση ουτε στην manual αναζητηση μου κατεβαζει το καναλι.τι στο δ.... κανω λαθος;:furious3:

παραδειγμα ενω στον patatasat 990 μου δειχνει οτι το national geografic wild ειναι 12169 27500 στον head ουτε στην αυτοματη αναζητηση ουτε στην manual αναζητηση μου κατεβαζει το καναλι.τι στο δ.... κανω λαθος;:furious3:
Έχεις βάλει σωστά την πόλωση (H);

Λοιπον στην χειροκινητη αναζητιση κανω το εξεις..

δορυφορος hotbird 13e
Συχνοτητα 12169
πολωση οριζοντια
sympolrate 27500
αναζητιση δυκτιου Ενεργο
και οκ για να ξεκινησει.

Μου διχνει οταν κατεβαζει τα καναλια που υπαρχουν ειδη, και με κιτρινα γραμματα τυχων νεα που θα βρει. τα παντα ολλα εκτος απο το National geo wild Τοσο αχριστος ειμαι........:damnyou:

Καταρχας serafeim σ ευχαριστω για το ενδιαφερων σου.
Πανω στην απελπισια μου εκανα το εξεις. εκανα στο δεκτη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Το αποτελεσμα το ξερεις τα εχασα ολλα. οταν ξανα ανοιξε ο δεκτης αφησα τη ρυθμιση του κατοπτρου ως ειχε.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ

ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ hotbird 13e
ΤΥΠΟΣ LNB..............universal LNB 1
ANAMETAΔΟΤΗΣ...... 10719 Η 27500 ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 92 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΩΝ
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ........... LNB ON
0/23 ΚΗΖ................. ΑΥΤΟΜΑΤΟ
ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ............... ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΩΕΙ DisEqc 1,0 ΚΛΠ ΚΛΠ
ΤΥΠΟΣ.................... ΚΑΝΕΝΑΣ
ΠΟΡΤΑ..................... ΚΑΜΙΑ
ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ........... ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ
ΣΑΡΩΣΗ...................ΟΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΑ
ΑΡΧΗ ΑΝΑΖΗΤΙΣΕΙΣ.....ΟΚ
Οταν πατησα οκ εκανε σαρωση και κατεβασε 1253 καναλια μεταξυ αυτων και το national geo wild. φυσικα αντε παλι απο την αρχη για ταξινομιση καναλιων.....
πεσμου σε παρακαλω ειναι σωστη η ρυθμιση του κατοπτρου ετσι οπως την δινει η εργοστασιακη ρυθμιση του δεκτη?

ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ......-bye-