Heavy Rain

μόλις πέτυχα αυτό... http://www.examiner.com/x-20412-San...2010m3d25-Minamilistic-jungle-house-in-Brazil
Σας θυμίζει κάτι??

Hehe.... αριστουργηματικό σπίτι... μάλιστα επειδή έχω μια τρέλα με την αρχιτεκτονική γενικότερα, δε μπορείτε να φανταστείτε πόση ώρα έπαιζα τον πρόλογο εξερευνώντας και θαυμάζοντας κάθε γωνία τους σπιτιού...

Παρεπιπτόντως, μιας και δεν αναφέρθηκε.... Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό και για το έτερον ήμισυ... Παίζουμε με την κοπέλα μου τα βράδια αντί για να δούμε ταινία και έχει ενθουσιαστεί... σήμερα ελπίζω να το τελειώσουμε...

Το νοικιάσαμε και το παίξαμε με τη γυναίκα μου. Το τελειώσαμε σε τρεις μέρες και η ώρα πέρασε ευχάριστα. Το συνιστώ και σε άλλα ζευγάρια. Μοιάζει περισσότερο με ταινία και λιγότερο με παιχνίδι. Το παιχνίδι στηρίζεται αποκλειστικό στο "πάτησε αμέσως το πλήκτρο που βλέπεις στην οθόνη". Τίποτα exciting από gameplay δηλαδή. Δεν αξίζει με τίποτα 60-70 ευρώ. Προτείνω ενοικίαση.

Το παιχνίδι στηρίζεται αποκλειστικό στο "πάτησε αμέσως το πλήκτρο που βλέπεις στην οθόνη". Τίποτα exciting από gameplay δηλαδή.

Aυτή είναι η μισή αλήθεια. Στηρίζεται σ'αυτό, αλλά κατά βάση στηρίζεται στις γρήγορες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις στη διάρκεια του παιχνιδιού, κάθε μια από τις οποίες οδηγεί σε διαφορετική εξέλιξη... Είναι απίστευτα ενδιαφέρον να βλέπεις την ροή να αλλάζει ανάλογα με τις σκέψεις σου, και σίγουρα πρωτοποριακό!

Δεν αξίζει με τίποτα 60-70 ευρώ. Προτείνω ενοικίαση.

ή αγορά με 45 από αλλού.... :afro:... διότι έχει πολύ ψωμί το παιχνιδάκι, ακόμη και αφού το τελειώσεις...

Last edited:
Το τελείωσα πριν λίγη ώρα... Με ξένισαν δύο πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με το story.

Δεν εξηγήθηκαν ποτέ τα blackouts του Εthan, και ειδικότερα το γιατί έβλεπε αυτά τα όνειρα και γιατί ξυπνούσε με το Οrigami στο χέρι
Η όλη σκηνή στο μαγαζί με τις γραφομηχανές ήταν πολύ αποπροσανατολιστική...

διότι έχει πολύ ψωμί το παιχνιδάκι, ακόμη και αφού το τελειώσεις...

Ενδεικτικό είναι ότι το τελείωσα με τρόπο που μου φάνηκε πολύ επιτυχημένος, και μάλιστα παίζοντας 2-3 σημεία κι άλλες φορές κάνοντας καλύτερες κατά τη γνώμη μου επιλογές, και έχω πάρει το 40% των trophies...