Στη δουλειά έχω βάλει πακέτο του ΟΤΕ με ISDN (4 αριθμοί) και ADSL με στατικό IP (στα 2Mbps). Το κόστος κυμαίνεται στα 260 – 280 ευρώ το δίμηνο. Το πακέτο του ΟΤΕ δεν μου παρέχει απεριόριστες αστικές κλήσεις (χρέωση περίπου 0,0258 ευρώ /λεπτό) ούτε υπεραστικές κλήσεις (χρέωση 0,0539 ευρώ / λεπτό). Συνέκρινα τους λογαριασμούς μου με αντιστοίχους άλλων συναδέλφων, που είχαν παρόμοια χρήση αλλά μικρότερες διμηνιαίες χρεώσεις. Οι άλλοι πάροχοι έχουν χαμηλότερα πάγια και μικρότερο κόστος τηλεφωνημάτων, λόγω των απεριόριστων αστικών και υπεραστικών κλήσεων.
Επειδή υπάρχει ήδη η υποδομή για χρήση ISDN (έχω αγοράσει το τηλεφωνικό κέντρο από τον ΟΤΕ) και γενικότερα όλα λειτουργούν αρκετά καλά, σκέφτομαι αν θα ήταν σκόπιμο να μετακινηθώ στην HOL διότι φαίνεται πως είναι η μόνη που μπορεί να υποστηρίξει ISDN
http://www.hol.gr/GR/business/businessdoubleplay/Pages/default.aspx
Υπολογίζω πως η συνολική διαφορά θα είναι 50 – 70 ευρώ το δίμηνο, ενώ το ADSL της HOL είναι επίσης στατικό (με 8 διευθύνσεις IP) και γρηγορότερο (π.χ 12Mbps). Η προτεραιότητα μου είναι φυσικά η υπηρεσία φωνής – τηλεφωνία.
Αξίζει το κόπο;
Υπάρχουν άλλες πληροφορίες ή εναλλακτικές λύσεις;
Να παραμείνω στον ΟΤΕ;
Σημείωση:
Υπάρχει και το αντίστοιχο από τη Cyta, αλλά μου είπαν πως έχει πολλά προβλήματα με μια συσκευή που κάνει εξομοίωση του ISDN.
Επειδή υπάρχει ήδη η υποδομή για χρήση ISDN (έχω αγοράσει το τηλεφωνικό κέντρο από τον ΟΤΕ) και γενικότερα όλα λειτουργούν αρκετά καλά, σκέφτομαι αν θα ήταν σκόπιμο να μετακινηθώ στην HOL διότι φαίνεται πως είναι η μόνη που μπορεί να υποστηρίξει ISDN
http://www.hol.gr/GR/business/businessdoubleplay/Pages/default.aspx
Υπολογίζω πως η συνολική διαφορά θα είναι 50 – 70 ευρώ το δίμηνο, ενώ το ADSL της HOL είναι επίσης στατικό (με 8 διευθύνσεις IP) και γρηγορότερο (π.χ 12Mbps). Η προτεραιότητα μου είναι φυσικά η υπηρεσία φωνής – τηλεφωνία.
Αξίζει το κόπο;
Υπάρχουν άλλες πληροφορίες ή εναλλακτικές λύσεις;
Να παραμείνω στον ΟΤΕ;
Σημείωση:
Υπάρχει και το αντίστοιχο από τη Cyta, αλλά μου είπαν πως έχει πολλά προβλήματα με μια συσκευή που κάνει εξομοίωση του ISDN.