Help για αγορα (από τους ειδικους του forum)

MPEKAS

New member
22 July 2007
9
Θέλω να αγοράσω μια lcd 37 (το μέγιστο μέχρι 40) και νομίζω οτι τώρα είναι καλή εποχή τι θα μπορούσατε να μου προτείνετε ,θέλω ενα μηχάνημα που θα κάνω απόσβεση των χρημάτων μου και για αυτό σαν πρώτη ιδέα εχω την 37PFL9732D .Θελω αποσδηποτε να εχει φουλ αναλυση αφου εχω playstation 3 και θα την χρησιμοποιώ και για να βλέπω αγώνες,(μήπως σε λίγο καιρό θα έχουμε καμιά νεα τεχνολογία και δεν αξίζει μια τόσο ακριβή αγορά τηλεόρασης)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Aνέφερε καταρχήν μέχρι πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις.Καλύτερα αν μπορείς να πας σε 40 ίντσες.Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γεια σου Μπέκα , λοιπόν οι 1080p full HD είναι κοροϊδία σε αυτά τα μεγέθη ... Οποιαδήποτε τηλεόραση σου κάνει άνετα. Απο κει και πέρα στις 37-40 ίντσες οι τιμές ξεκινάνε από τα 900 ευρώ και φτάνουν στα 25000 ευρώ ... διαλέγεις και παίρνεις ...

Aνέφερε καταρχήν μέχρι πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις.Καλύτερα αν μπορείς να πας σε 40 ίντσες.Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

mporo na diatheso mexri 2000 e

Samsung LE-40F86,Sony KDL-40W3000=BEST CHOICES

H μια ειναι η λουστρινατη γκομενα που κλεβει την παρασταση ιδιως τη νυχτα και δεν περνα πουθενα απαρατηρητη και ολοι λενε .........τι του βρηκε του φουστη ?
Και η αλλη ειναι η αλανιαρα χειραφετημενη που γουσταρει να εχει το πανω χερι σε μια σχεση γιαυτο και εμφανιζοντε ενιοτε "συνεφα " στη σχεση σας .
Ειναι κλαση ομως και πιστη σαν σκυλα και δεν σου ζηταει "αναβαθμιση" στη γκαρτνταρομπα της σαν κατι αλλες .

Οποτε εξαρτατε απο το αν θες να εισαι απο πανω η απο κατω .

Αν παλι δεν σε πειραζει που την "ειχε" αλλος πριν απο σενα χτυπα την 40Μ86 να απολαυσεις μια "ωριμη " σχεση χωρις πολλα εξοδα και να κανεις οικονομια τα υπολοιπα 650 για πιθανο "διαζυγιο" στο πολυ μελλον η εστω να μην τα φας ολα για μια γυναικα .
Οποια και να παρεις ολες το ιδιο το χουνε , απλα αλλαζει η φτιαξη και ο χαρακτηρας .

ΥΣ
Ωπα μεγεια και το χριστουγεννιατικο λουκ

Αυτή νομίζω δεν είναι 100ΗΖ. Είναι σημαντικά τα 100ΗΖ?

Στις samy η πραξη δειχνη οτι ειτε τα χει ειτε δεν τα χει ειναι σχεδον ενα και το αυτο , χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι ιδιες ακριβως .
Αποψη μου ειναι οτι οι Samy απαξιωνοντε ποιο γρηγορα , οποτε αν περιμενεις κανα διμηνο μπορεις να χτυπησεις μια F86 σε καλυτερη τιμη και αφου ξεπουλησουν οι Μ .
Εγω παντος θα επαιρνα το ρισκο και θα πηγαινα για W3000 που αντε να χε καμμια ελαφρυα συνεφια ( μπορει και οχι ) οπως και ανυπαρκτο σερβις ( δεν χαλανε ομως ) .
Αλλα αυτο εγω που δεν γουσταρω και το γλοσυ λουκ των Samy .

giati kanis de mou protini philips ;
tha meletiso tis samsung pou lete (kamia alli protasii) euxaristo

Γιατι οι Philips σειρα 9ΧΧΧ ειναι πολυ καλες αλλα πολυ ακριβες ενω οι 7ΧΧΧ στο μεσο ορο και οι 5XXX κατω απο το μεσο ορο.

Εξαιρεση η 42PFP5532 που ειναι πλασμα και προσφερει εικονα επιπεδου σειρας 9 με τιμη σειρας 5.