help! για ενισχυτη!

jimamakas

New member
12 November 2007
75
Χαιρετω τα μελη του avclub.Εχω αγορασει τα crystal audio THX T-3 180W ΣΤΑ 4Ω & sub thx 12 και θελω να αγορασω ενα ενισχυτη στα αναλογα watt, ενδιαφερομαι περισοτερο για μουσικη αλλα θελω να ειναι και πολυκαναλος ειμαι αναμεσα σε onkyo tx-sr605 (που τα παιδια εδω τον βρηκανε σε super τιμη) στον pioneer vsx-917v-s και στον pioneer vsx-1017av-s εχω projector sanyo plv-z3 που εχει hdmi 1.2 το ποσο που διαθετω ειναι το πολυ 600Ε οποτε για τον 1017 δυσκολα εκτος και εαν καποιος ξερει κανενα καλο site δεχομαι προτασεις φυσικα και για αλλους ενισχητες.Τους παραπανο τους ειχε το hi-tech test ευχαριστω!

Προσωπικά και απο τις επιλογές που δίνεις θα πήγαινα στον Onkyo.
Θεωρώ ότι στα χρήματα που ζητά ,έχεις πολλά και καλά πράγματα να πάρεις....2xHDMI1,3...1080p...Dolby Digital TrueHD...dts-hd, και 7 κανάλια με σχετικά καλή ισχύ 7χ140.
Σε αυτά τα χρήματα τι άλο περισσότερο να βρείς;

Προσωπικά και απο τις επιλογές που δίνεις θα πήγαινα στον Onkyo.
Θεωρώ ότι στα χρήματα που ζητά ,έχεις πολλά και καλά πράγματα να πάρεις....2xHDMI1,3...1080p...Dolby Digital TrueHD...dts-hd, και 7 κανάλια με σχετικά καλή ισχύ 7χ140.
Σε αυτά τα χρήματα τι άλο περισσότερο να βρείς;
+ 1

Ευχαριστω για τις απαντησης!αλλα εχω δυο αποριες
1) το HDMI 1.3 ειναι απολυτα συμβατο με το HDMI 1.1 και το 1.2 δηλαδη θα εχω εικονα στον προβολεα sanyo plv z3
2)παιζουν ολοι η ενυσχητες av στα 4Ω(μου φαινεται περιεργο να μην παιζουν αλλα εκτος του onkyo δεν το ειδα πουθενα για αυτο το ρωταω

Και φυσικα δεχομαι και αλλες προτασεις με πρωτο κριτιριο την μουσικοτητα του ενυσχιτη και τα γκαζια του καπου στα 100W 8Ω RMS

η απάντηση στο (1) είναι ναι...
χωρίς να έχω να προτείνω κάτι στην κατηγορία τιμής που αναφέρεις θα ήθελα να σε προειδοποιήσω ότι δεν υπάρχει πολυκάναλος A/V Receiver στο budget που αναφέρεις ο οποίος να μπορεί να δώσει πραγματικά 100W ταυτόχρονα σε όλα τα κανάλαι του και το κυριότερο continuously...
άσχετα με το τι γράφουν τα specs του

Απάντηση: Re: help! για ενισχυτη!

η απάντηση στο (1) είναι ναι...
χωρίς να έχω να προτείνω κάτι στην κατηγορία τιμής που αναφέρεις θα ήθελα να σε προειδοποιήσω ότι δεν υπάρχει πολυκάναλος A/V Receiver στο budget που αναφέρεις ο οποίος να μπορεί να δώσει πραγματικά 100W ταυτόχρονα σε όλα τα κανάλαι του και το κυριότερο continuously...
άσχετα με το τι γράφουν τα specs του

Γιατί υπάρχει κάποιος πολυκάνος άλλος που να αποδίδει πραγματικά σε όλα τα κανάλια την ισχύ που θεωρητικά δίνεται;

απολυτα ειλικρινής όχι... υπάρχουν κάποιοι που είναι περισσότερο ειλικρινείς από άλλους (π.χ. Harman Kardon)...
απλά επειδή ο φίλος είναι νέο μέλος και πιθανόν να μην το γνωρίζει θεώρησα σωστό να τον προειδοποιήσω σχετικά - ειδικά εφόσον από τα γραφόμενά του συμπαίρανα ότι δίνει σημασία στα αναγραφόμενα Watt...

2)παιζουν ολοι η ενυσχητες av στα 4Ω(μου φαινεται περιεργο να μην παιζουν αλλα εκτος του onkyo δεν το ειδα πουθενα για αυτο το ρωταω) αν και τη θεωρω λιγο ηλιθια αλλα θα ηθελα μια αλλη γνωμη ειμαι ασχετος απο av ενισχυτες αλλα οχι και απο ηχο και watt σε οποιοδηποτε stereo ισχυει εδω ομως τι γινεται;και κατι αλλο οταν συνδεσεις ενεργο sub(crystal audio thx-12) σε ενα απλο aux απο μικτη η απο εξοδο dvd δεν θα επρεπε να παιζει? γιατι το δικο μου εβγαζε βομβο σαν να εχω κακιστη συνδεσει(χωρις γειωση)στην πρωτη περιπτωση και με του dvd επαιζε λες και ηταν αρπαγμενο.Ευχαριστω για τις απαντησεις!!!