Help κι εγώ!

17 June 2006
25,427
Αθήνα
Μόλις "ανακάλυψα" ότι μόλις πατάω τα εικονίδια "Photos" και "camera" αντί να μου δείξει τις φωτογραφίες και να ανοίξει η φωτ. μηχανή αντίστοιχα, ΚΡΑΣΑΡΕΙ και ξαναβγαίνει πάλι στο κεντρικό menu.

Any idea;

Κι άλλα περίεργα...

έκανα Unistall το Kate και εξακολουθεί να υπάρχει το menu Ripdev μέσα στο Settings !

Και τώρα το κουλό της χρονιάς: έκανα uninstall το Greek Project (μην τυχόν και έφευγε το menu του Ripdev) και εξακολουθώ να έχω ελληνικά στο τηλέφωνο κανονικότατα!!!

Υ.Γ. 1) Εννοείται ότι έχει γίνει resart το τηλέφωνο ένα σωρό φορές.

2) Βρίζουμε τον Πόρτα για την αστάθεια, αλλά και ο άλλος μου φαίνεται δεν πάει πίσω....

επειδή δεν θα κάτσω να σκάσω και επειδή αυτά τα θέματα μου "βρωμάει" η δουλειά ότι δεν λύνονται με ένα κλικ, έκανα restore και ziphone.

Υ.Γ. Ωραία. Με το qtek κάναμε hard reset, με το iphone restore+ziphone.

Ωχ.....

Ενώ μετά το restore, το photo και η camera δούλευαν κανονικά, μετά το sync άρχισαν ν ακρασάρουν.
Δεν έχω περάσει καμιά εφαρμογή ακόμα από τον Installer.

Ωχ.....

Ενώ μετά το restore, το photo και η camera δούλευαν κανονικά, μετά το sync άρχισαν ν ακρασάρουν.
Δεν έχω περάσει καμιά εφαρμογή ακόμα από τον Installer.

υπομονή Τασούλη, σε λίγο το φέρνει η βόδιαφον ...

Πρεπει να τα ξετσεκαρεις τις εφαρμογες απο το ripdev και να κανεις apply.

Οχι μονο uninstall γιαυτο δεν εφυγε.

Παντως εχεις και το qtek καβατζα.

δεν φταίει το ziphone Νεκτάριε.

Ακούστε σκηνικό τι έγινε τελικά.

κάνω shift+restore, ΟΚ;

μετά το ξεκλειδώνω με ziphone.

Ολα καλά. Το τηλέφωνο γίνεται "μαμά" και δουλεύουν κανονικά οι εφαρμογές Photo και Camera

Οταν το συνδέω στο Itunes μου λέει "θες να το κάνω νέο iphone ή να του περάσω backup από προηγούμενο iphone; " Φυσικά επιλέγω backup και μου είχε στο menu 3 backup. Διάλεξα το τελευταίο.

Λοιπόν, με το που τελείωνε το backup , το Photo και η Camera ΚΡΑΣΑΡΑΝ!! Εννοείται χωρίς να έχω πειράξει καθόλου το τηλέφωνο με installer κλπ.

Ευτυχώς είχα 3 backup και διάλεξα κάποιο παλιότερο από τον Φεβρουάριο και έτσι ίσιωσε. Ετσι κι αλλιώς το backup δεν περιλαμβάνει τίποτα σπουδαία πράγματα.

Κάτι είχε περάσει στο τηλέφωνο το οποίο πέρασε και στο backup.

KANE software reset KPATA ΠATHMENA TO on/off KAI TO home MEXPI NAEMΦANIΣTEI TO MHΛO.ΘA ΦTIAΞEI

να σου πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα να το κάνω.

By the way, πως κάνουμε ΕΜΕΙΣ backup στο itunes; ή το κάνει και καλά αυτόματα σε συνδυασμό με το sync;

IΔEA ΔEN EXΩ ΓIA TO back up..KANE AYTO ΠOY ΣOY EIΠA KAI AN ΔE ΦTIAΞEI.KATI ΘA ΣKEΦTΩ.KAI EMENA KPAΣAPEI KAMIA ΦOPA AΛΛA ΠEPIMENΩ NA BΓEI H 2 NA KANΩ restore KAI NA THN ΠEPAΣΩ

TO OTI MΠAINΩ ΣAΦAPI KAI ME BΓAZEI ΣTO MENOY META AΠO ΛIΓO KAI OTI AΠO cydia ΔE MΠAINEI TΠT EINAI ΠPOBΛHMA?MONO ME restore ΣΩZOMAI?

Re: Απάντηση: Help κι εγώ!

να σου πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα να το κάνω.

By the way, πως κάνουμε ΕΜΕΙΣ backup στο itunes; ή το κάνει και καλά αυτόματα σε συνδυασμό με το sync;

Με κάθε sync κρατάει αυτόματα backup. :Banane0: