Help με αποστολή html σε mail.

Δεν νομίζω ότι μπορείς να ενσωματώσεις flash σε email.
Μπορείς να βάλεις μια εικόνα που με hyperlink θα σε στέλνει στη διεύθυνση που γράφεις.
Ίσως κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι παραπάνω.

1) Πρέπει να παίξεις με απόλυτα paths στα url σου ώστε να το τραβάει από εκεί που είναι χωρίς να χρειαστεί να τα στείλεις...

2) Σώζεις τη σελίδα σε html και πας στο μενού insert, from external file, html, και την προσθέτεις.

Eπειδή δεν έχω outlook σου είναι δύσκολο να μου το φτιάξεις;
Άν μπορείς πες μου να σου δώσω ενα mail.

1.Δεν είμαι ηλίθιος.
2.Δεν θέλω να στείλω το αρχείο,θέλω με το που ανοίγεις το mail να φαίνεται αμέσως χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάποιο κλίκ ο παραλήπτης.
3.Δεν έβαλα κανένα με το ζόρι να δουλέψει για μένα.Ρωτάω όποιον μπορεί και θέλει να με βοηθήσει.

Ευχαριστώ.

Εντάξει, συγνώμη, να βοηθήσω προσπάθησα. Δεν κατάλαβα τι θέλεις και νόμισα ότι ήθελες να το στείλεις σαν attachment.

Δηλαδή θέλεις να το στείλεις σαν hot link;;; (http://en.wikipedia.org/wiki/Hot_link) Αυτό δεν ξέρω πως γίνεται, φαντάζομαι θα εξαρτάται και από τον mail client που χρησιμοποιείς.

Στείλε μου ένα mail να σου το στείλω...
Βέβαια θα πρέπει να έχει ενεργοποιημένα τα active X controls ο άλλος που θα το λάβει για να το δει...

Αυτά που έχουν απενεργοποιημένα by default οι περισσότεροι mail clients και για αυτό δεν στέλνει κανείς flash με mail... :p