Help με επιλογη home theatre

MEGAS

Established Member
1 September 2008
139
Καλημερα,
το budget ειναι απο 300-500 ευρωmax για home theatre.
ΕΙχα επιλεξει το samsung HT-TZ325R αλλα τα καλωδια για τα πισω ηχεια ειναι μονο 5 μετρα μηκος και δεν θα μου φτασουν..φανταστειτε οτι μεχρι τον καναπε μου ειναι 5,5 μετρα και αλλο μισο για να πανε τα ηχεια πισω μου.
Στο πλαισιο που ρωτησα μου ειπαν πως πιο μακρια καλωδια κανεις δεν βγαζει,ολα τα συστηματα λεει με τοσα μετρα βγαινουν!!!!
Επισης το wireless θα κανει διακοπες απ'οτι ειπε...!
Οποτε τι γινεται ...οποιος εχει λιγο μεγαλο σαλονι δεν μπορει να βαλει home theatre???
Μπορω να βρω πιο μακρια καλωδια ,αν και παλι μου ειπαν οτι αυτο ειναι δυσκολο.
Υπαρχει καποια αλλη επιλογη σε συστημα (προτιμω samsung) με περισσοτερα μετρα καλωδιο?

Ευχαριστω.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοούσε ο πωλητής όταν σου έλεγε για τα μέτρα...ίσως εννοούσε το πόσο μακριά είναι αυτα που τυχόν περιέχονται στη συσκευασία. Πάντως εσύ μπορείς να πάρεις καλώδιο ηχείων όσα μέτρα θέλεις ή σου χρειάζονται για το χώρο σου, να το βάλεις και το σύστημα θα παίξει μια χαρα!!
Τώρα για το ασύρματο δεν ξέρω τι γίνεται απο διακοπές, πάντως για 5-6 μέτρα που λές εσύ νομιζω οτι ειναι μικρη η απόσταση για να να δεχεται τόσες παρεμβολές-σε κάθε περίπτωση πρέπει να το ελέγξεις σε κάποια έκθεση που είναι στημένο και δουλεύει.

μου ειπε πως δεν θα βρω καλωδια με βυσματα και αν βρω δεν θα παιξουν..
υπαρχει τροπος να δω αν αλλα συστηματα εχουν πιο μακρια καλωδια..?

Δεν ξέρω τι εννοεί "καλώδια με βύσματα" κι αν τα συγκεκριμένα ηχεία έχουν κάποιο ειδικό τρόπο καλωδίωσης, διαφορετικό απο τα υπόλοιπα, πράγμα που το θεωρώ δύσκολο.
Επίσης, απο οτι είδα, για να παίξουν ασύρματα τα πίσω ηχεία θέλει και τον αντίστοιχο πομποδέκτη, το κόστος του οποίου δεν ξέρω ποιο είναι και πόσο βγαίνει το τελικό σύνολο.
Σε κάθε περίπτωση, γιατι δεν πηγαίνεις και σε ένα άλλο μαγαζι να ρωτήσεις και να δεις αν τα έχει και στημένα;

Κανονικα οσα μετρα καλωδιο θες μπορεις να βαλεις. Τωρα δεν ξερω αν αυτο το συστημα εχει ειδικους ακροδεκτες στα καλωδια ... για δες τι ακροδεκτες εχει? Υπαρχει καμμια φωτο?

Παντως το ασυρματο μοντουλακι εχει περιπου 100 ευρω.

Last edited:
θα βγαλω φωτο τους ακροδεκτες και θα σας πω..!
το wireless ναι καπου στα 140 εγω το βρηκα αλλα λενε οτι μερδευεται με αλλες συχνοτητες αρκετα οπως πχ του tv control,wireless internet router κ.α..!
ισχυει το οτι οσο πιο μακρυ καλωδιο βαζεις τοσο πιο χοντρο θα πρπει να ειναι..?

ισχυει το οτι οσο πιο μακρυ καλωδιο βαζεις τοσο πιο χοντρο θα πρπει να ειναι..?

Ναι ισχυει αλλα μην ιδρωνει τ' αυτι σου και πολυ μ' αυτο. Καλωδιο διατομης σαν αυτο που εχει το samsung απο τη μανα του βαλε και θα 'σαι ok.