Help me plz

Gianniz

New member
29 November 2012
36
Παιδιά έχω διαβάσει διάφορα άλλα threads του section καθώς και κάποια stickies για να βρω πληροφορίες σχετικά με αυτό που θέλω αλλά δυστυχώς για έναν άσχετο αυτά δε βοηθάνε πολύ.
Το θέμα μου είναι απλό. Αγόρασα πριν λίγο καιρό μια τηλεόραση Samsung UE40EH6030 για το υπνοδωμάτιο (3.20χ3.30). Τώρα θέλω να βελτιώσω την εικόνα της για ταινίες υψηλής ανάλυσης καθώς και να κάνω πιο ζωντανό τον ήχο της για ταινίες/τραγούδια.
Διάβασα για home cinema, ενισχυτές, home theater pc, εξωτερικό media player. Τι ακριβώς χρειάζομαι ;
Υπόψιν ότι δε ζητάω τρελές επιδόσεις. Απλά να το ευχαριστιέμαι παραπάνω απ' ότι τώρα.

Thank you. Ξεκινάω το ψάξιμο. Απλά δύο διευκρινιστικές ερωτήσεις.
1) Αν καταλαβαίνω καλά το καλύτερο είναι να πάρω αυτά τα κομμάτια ξεχωριστά και όχι ένα πακέτο ε ;
2) Αν έφτιαχνα ένα htpc θα αντικαταστούσε όλα αυτά ; Όχι ότι το σκεφτόμαι απλά θέλω να ξέρω αν τα έχω καταλάβει καλά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και sorry αν κουράζω.

Τα πακέτα είναι συνήθως πιο οικονομικές λύσεις αλλά με περιορισμένες δυνατότητες. Αν δεν έχεις απαιτήσεις συμφέρουν. Υπάρχουν στημένα πακέτα σε πολλά καταστήματα. Άκουσε ένα για να πάρεις μια ιδέα.

Thank you. Ξεκινάω το ψάξιμο. Απλά δύο διευκρινιστικές ερωτήσεις.
1) Αν καταλαβαίνω καλά το καλύτερο είναι να πάρω αυτά τα κομμάτια ξεχωριστά και όχι ένα πακέτο ε ;
2) Αν έφτιαχνα ένα htpc θα αντικαταστούσε όλα αυτά ; Όχι ότι το σκεφτόμαι απλά θέλω να ξέρω αν τα έχω καταλάβει καλά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και sorry αν κουράζω.

το htpc θα αντικαθισούσε απλά την πηγή, δηλ. το μπλου ρέυ πλέυερ ... θα εξακολουθούσες να χρειάζεσαι πολυκάναλη ενίσχυση και ηχεία ....αν δεν έχεις χώρο, ίσως να τσεκάρεις τις ηχομπάρες που έχουν και ψηφιακές εισόδους, κλπ.