Help!!! Τι TV πρεπει να αγορασω?!?

HULK!

New member
3 July 2007
3
Θα χρειαστω την βοηθεια των ειδικων...! Εχω αγορασει το Pioneer DVR-LX60, το οποιο, και ενας απο τους λογους που το προτιμησα, εχει την δυνατοτητα scaling option στα 1080p. Ερωτηση: Η TV, plasma κατα πασα πιθανοτητα, θα πρεπει να εχει αναλυση και αυτη στα 1080 απαραιτητα, η μηπως και στα 768 θα μπορει να βγαλει οσα θα της δινει το DVD??? Please help...!!! Ευχαριστω!

Θα χρειαστω την βοηθεια των ειδικων...! Εχω αγορασει το Pioneer DVR-LX60, το οποιο, και ενας απο τους λογους που το προτιμησα, εχει την δυνατοτητα scaling option στα 1080p. Ερωτηση: Η TV, plasma κατα πασα πιθανοτητα, θα πρεπει να εχει αναλυση και αυτη στα 1080 απαραιτητα, η μηπως και στα 768 θα μπορει να βγαλει οσα θα της δινει το DVD??? Please help...!!! Ευχαριστω!

Το DVD-R μπορει να δωσει 720p και 1080p , οποτε δεν σε νοιαζει αν θα ειναι Full HD η οχι.

Δεν μας διευκρινιζεις αποσταση θεασης και τα λεφτα που μπορεις να διαθεσεις για να μπορουμε να σου προτεινουμε καποιες τηλεορασεις ομως.

Δεν νομίζω πως πρέπει να σε απασχολεί η ανάλυση της τηλεόρασης για θέαση DVD. Αν έχεις σκοπό κάποια στιγμή να αποκτήσεις και μια ΗD πηγή θα ήταν προτιμότερο να πας σε τηλεόραση με ανάλυση 1920x1080, αν και υπάρχουν και τηλεοράσεις χαμηλότερης ανάλυσης (1024x768) που δείχνουν εξίσου καλά λόγω καλής επεξεργασίας (Pioneer).

Οι 42άρες plasma ξεκινάνε από 1000 και πάνε μέχρι 2500 , ενώ οι 50άρες από 1600 και πάνε μέχρι 5500 .