HI-END PALACE

panokost

New member
8 October 2008
14
HI-END PALACE.
Ένα πολύ ενδιαφέρον hi-end store για όσους δεν το ξέρουν με έδρα την Αμερική και συγκεκριμένα Miami και Florida USA.
Θα δείτε ένα πραγματικά εξερετικό site του store με μεγάλη ποικιλία εταιριών του hi-end και φυσικά όλη τη γκάμα περί δικάναλου ήχου, με πολλές ωραίες φωτογραφίες ηχείων και μηχανιμάτων (και το εσωτερικό και το εξωτερικό τους) καθώς επίσης και τα specifications και ακόμα και τιμές.

Έτσι να τα δούμε όλα μαζί μαζεμένα για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.
http://www.highendpalace.com/index.htm

-bye-

Last edited:
Παρεπιπτωντος οι φώτο είναι καλόγουστες και αξίζουν σε αυτά τα μηχάνηματα και με το παραπάνω
Μπράβο – δείχνει σεβασμό στις δημιουργίες των κατασκευαστών

Για να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα, το Hi-end Palace δειχνει οντως...παλάτι. Θετικές οι ευμεγέθεις φωτογραφίες στο site...καλό ειναι να χορταίνει και το ματι, ειδικά για ορισμένα που δεν μπορουμε να τα δουμε απο κοντα. Τωρα, αν πουλάει και κανενα καλωδιο-φυκι, προσωπικά δεν με νοιάζει. Και στο supermarket που πηγαινω εχει προϊόντα που δεν δικαιολογούν, κατ' εμε, το κόστος τους. Απλα δεν τα αγοράζω.

Μια διευκρίνηση.Δεν είμαι ο κύριος Θέμης, είμαι ο Παναγιώτης και έιμαι ο συνεργάτης του στο Location Sound.Όπως όλοι γνωρίζετε o κύριος Θέμης έχει username THEMILOC.Απλά μάλλον σας μπέρδεψε το logo της Location Sound γιατί το έβαλα Avatar πρόσφατα.

Απάντηση: Re: HI-END PALACE

Παρεμπιπτόντως, νομίζω ότι ο panokost δεν είναι ο Θέμης... μάλλον σε μπέρδεψε το σήμα της Location, Περικλή...

Έχεις δίκιο φίλε Guybrush αλλά με τα πιτσιρίκια να φωνάζουν, είδα και το Location, panokost sorry αλλά κοντά έπεσα μιάς και συνεργάτης.-bye-

Για καλώδια έχουμε άλλα θέματα και ενότητα. Παρακαλώ να σταματήσουν οι όποιες αντιπαραθέσεις εδώ!

To thread καθαρίστηκε από τα offtopic μηνύματα.
Μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση.
Όποιος δεν μπορεί να προσφέρει κάτι σε κάποιο thread τουλάχιστον ας μην προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Ο πρώτος που θα προσπαθήσει να δημιουργήσει θέμα θα λάβει αυτόματα από εμένα προειδοποίηση.
Ευχαριστώ.