Hidizs AP100 24/192 DAP

Chris1967

Supreme Member
11 September 2010
4,223
Νέο DAP από μια άγνωστη εταιρία, το Hidizs AP100 24/192 DAP

PA100-700x700.jpg

Το site της εταιρίας http://www.hidizs.com/EN/Products/Audio Players/AP100.html

Κατάστημα που το πουλάνε http://penonaudio.com/Hidizs-AP100

Review και συζήτηση στο headfi http://www.head-fi.org/t/721487/review-of-hidizs-ap100-portable-hifi-music-player

Πολύ ενδιαφέρον DAP! Σκέφτομαι να πουλήσω το δικό μου και να το τσιμπήσω.

Θέλω να ρωτήσω κάτι που πιστεύω ότι είναι και πολλών άλλων απορία:
Όλα αυτά τα τσιπάκια που έχει δηλ. φίλτρο, hardware EQ, dual crystal oscillators, αποτελούν μια ένδειξη ότι θα έχει εξαιρετική ηχητική απόδοση ή μπορεί να είναι απλά φούμαρα;

Φαντάζομαι εσείς που είστε ειδήμονες στα ηλεκτρονικά κάτι θα ξέρετε επ' αυτού...

P.S.: Προς τους administrators: Μήπως θα διευκόλυνε τους πάντες η υποκατηγορία «Ακουστικά» να διαχωριστεί σε τρεις υποκατηγορίες: 1. DAP 2. Ενισχυτές Ακουστικών 3. Ακουστικά ?

Last edited:
Ένας κανόνας στο hifi, είναι για να πάρεις καλό ήχο, πρέπει να πας με την πεπατημένη...

Εδώ έχουμε μια εταιρία που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της, ένας πιτσιρικάς μόνο έχει κάνει ριβιού (και δεν ξέρεις την σχέση που έχει με την εταιρία αυτή), δεν είναι φτηνότερο από τα υπάρχοντα DAP αυτής της κατηγορίας, και δεν έχεις ιδέα εάν υπάρχει καν ομάδα συνεχούς αναβάθμισης λογισμικού...επίσης η εταιρία παράγει μόνο αυτό το προϊόν...

Εγώ δεν θα το αγόραζα...

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι καλά αλλά δεν βλέπω πουθενά κάποιες μετρήσεις...

Η κατηγορία θα διαχωριστεί πιστεύω σύντομα σε υποκατηγορίες... λίγο υπομονή.

Πολύ ενδιαφέρον DAP! Σκέφτομαι να πουλήσω το δικό μου και να το τσιμπήσω.

Θέλω να ρωτήσω κάτι που πιστεύω ότι είναι και πολλών άλλων απορία:
Όλα αυτά τα τσιπάκια που έχει δηλ. φίλτρο, hardware EQ, dual crystal oscillators, αποτελούν μια ένδειξη ότι θα έχει εξαιρετική ηχητική απόδοση ή μπορεί να είναι απλά φούμαρα;

Δεν υπάρχει εγγύηση, γιατί δεν ξέρεις πως τα έχει συνδυάσει αυτά τα υλικά, και γιατί παίζει μεγάλο ρόλο και ο σχεδιασμός του κυκλώματος. Επίσης, δεν το έχεις ανοίξει για να δεις ότι αυτά τα εξαρτήματα όντως υπάρχουν μέσα στο μηχάνημα.

Φαντάζομαι εσείς που είστε ειδήμονες στα ηλεκτρονικά κάτι θα ξέρετε επ' αυτού...

P.S.: Προς τους administrators: Μήπως θα διευκόλυνε τους πάντες η υποκατηγορία «Ακουστικά» να διαχωριστεί σε τρεις υποκατηγορίες: 1. DAP 2. Ενισχυτές Ακουστικών 3. Ακουστικά ?

...

Για παράδειγμα θεωρείτε οτι ένα Fiio X3 είναι πιθανό να ακούγεται καλύτερα από το Hidizs κι ας είναι αρκετά φθηνότερο;

1. Δεν μπορώ να γνωρίζω(ουμε) τίποτε για ένα προϊόν που δεν έχουμε ακούσει.
2. Όταν μας ενδιαφέρει ένα είδος προϊόντος πρώτα κάνουμε τον προυπολογισμό μας, πόσα θέλουμε να ξοδέψουμε, και ποια είναι τα χαρακτηριστικά/ευκολίες που μας ενδιαφέρουν, και κάνουμε μια λίστα με συγκεκριμένα προιόντα κι όχι εφ'όλης της ύλης.
3. Το Fiio X3 είναι ένα πολύ καλό προϊόν, και εμένα προσωπικά με καλύπτει απόλυτα για τις φορητές μου ανάγκες.
4. Δεν υπάρχουν giant killers πουθενά, απάτες υπάρχουν, giant killers ποτέ...

βασικοί κανόνες...

Ας περιμένουνε για περισσότερα ριβιού και feedback, και βλέπουμε...