Hifimediy DDX320v2 digital amplifier

poli9999

New member
11 January 2009
32
Καλησπέρα, έχω εδώ και δυο βδομάδες τον παραπάνω ενισχυτή και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί από την απόδοση του!
http://hifimediy.com/index.php?route=product/product&path=59&product_id=64

Θα ήθελα να ρωτήσω για να δουλέψει με μπαταρία τι θα χρειαστώ ακριβώς? Aν είναι στα 24v πόσα watt θα δίνει?

Θα ήθελα να ρωτήσω για να δουλέψει με μπαταρία τι θα χρειαστώ ακριβώς?

Δύο 12άβολτες μπαταρίες συνδεδεμένες σε σειρά και ένα φορτιστή για να τις φορτίζεις.

Aν είναι στα 24v πόσα watt θα δίνει?

Πόσα Ohm είναι τα ηχεία σου?

Είχες προβλήματα με τελωνείο?

μπορείς να μας πεις πως δουλεύει ή τι ολοκληρωμένα βλέπεις πάνω στη πλακέτα (οχι τα εξόδου αυτα τα λεει) για να καταλάβουμε πως δουλεύει αυτο το πράμα. γιατι εαν δίνει κατευθείαν pwm απο το ψηφιακό στα εξόδου τότε εχει πολύ ενδιαφέρον.

Έχουν κάνει τη σχολή τους, λένε ότι αυτή η έκδοση είναι πολύ καλύτερη από την αρχική. Γενικά, ένα διαφορετικό project :-)

Τα ηχεία μου είναι στα 8 ohm. Δεδομένου ότι δεν θα χρησιμοποιήσω το κανάλι του sub φτάνουν τα 24v? Έχετε να προτείνετε συγκεκριμένη μπαταρία?
Ήρθε αρκετά γρήγορα, απο Κίνα μεσω Γερμανίας, κατευθείαν με τον ταχυδρόμο.

Στην πλακέτα βλέπω ένα sta320, τώρα δεν γνωρίζω παραπάνω. Έχει και οθόνη με τηλεχειρισμό, για volume, eq και hp filter 80-360.
IMG_0079.jpg

Last edited:
Με 24VDC τροφοδοσία, θα πάρεις περίπου 50 watt στα 8 ohm.

Μπαταρία θα έβαζα σαν αυτές που έχουν μέσα τα ups (κάνα 30άρι η κάθε μία). Το θέμα είναι να βρεις εύκολο τρόπο να τις φορτίζεις.

μπορείς να μας πεις πως δουλεύει ή τι ολοκληρωμένα βλέπεις πάνω στη πλακέτα

The receiver chip is WM8805 (upgraded from CS8416 on previous version), and the oscillator used is TCXO.
Chips used are STA510A for stereo channel, and sta508 for bass channel.
The crossover is a preset filter in sta320, and it's 2nd order low pass and 1st order high pass.

τελικά ειναι όλος ψηφιακός απο οτι φαίνεται.
το 320 δέχεται Ι2S και δίνει έξοδο PWM αφου πρώτα εχει κάνει όλες τις ρυθμίσεις του EQ ψηφιακά.
το μόνο που του λείπει ειναι το κομμάτι της ισχύος που το αναλαμβάνουν τα δυο άλλα ολοκληρωμένα.