High-End Κουμπαράς - Το χαμόγελο του παιδιού

Re: Απάντηση: High-End Κουμπαράς - Το χαμόγελο του παιδιού

Καταθέτουμε τη δωρεά μας, όποια και να είναι αυτή, στο λογαριασμό του Συλλόγου "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

Alpha Bank
Αριθμός Λογαριασμού : 144 00 2001 0000 11
IBAN: GR46 0140 1440 1440 0200 1000 011
Δικαιούχος: ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Αιτιολογία: B60 + ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο

Προσοχή. Σαν Αιτιολογία κατάθεσης να μπαίνει πρώτα ο κωδικός Β60 και στη συνέχεια εφόσον το επιθυμείτε το ονοματεπώνυμο ή το ψευδώνυμο.

Υ.Γ Οι κάτοχοι ηχείων της ATC μπορούν να καταθέσουν το στεφάνι στο μνημείο του "Αγνώστου Μπάσου" μετά το Πάσχα. :flipout:

Παίζει ακόμα το θέμα ;; μπορούμε να καταθέσουμε; (στο λογαριασμό λέω, για το Σύνταγμα δεν υπάρχει περίπτωση... :vroam: )

Εννοείται!
Επίσης και αν εσύ έχεις "περιγραφικό" μπάσο μπορείς να καταθέσεις και στεφάνι! :flipout:

Χθες με ενημέρωσαν από το Χαμόγελο του Παιδιού ότι φαίνεται να έχουν καταθέσει μόνο 3 άτομα ( από τα 15 που δήλωσαν συμετοχή) :

Internet King: 100 ευρώ
Mr. Jameson: 100 ευρώ
Tzimisce: 100 ευρώ

Οσοι κατέθεσαν χρήματα χωρίς να δηλώσουν "Αιτιολογία Β60" δυστυχώς δεν φαίνονται στην κατάσταση καταθέσεων που μου στέλνουν προς ενημέρωση.

Ο κωδικός Β60 πρέπει απαραιτήτως να δίδεται σε κάθε κατάθεση ώστε να προσεγγίσουμε το σύνολο

Alpha Bank

Last edited:
Οσοι κατέθεσαν χρήματα και δεν εμφανίζονται στην κατάσταση ας επικοινωνήσουν με την κυρία Υακίνθη Μενουδάκου

"ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

τηλ: 2103306140

Μολις μιλησα με την κυρια Μενουδακου και μου ειπε οτι προφανως εγινε καποιο λαθος απο την ταμια και μπηκε σε καποιο αλλο λογαριασμο "Το Χαμογελο του Παιδιου" επειδη εχουν πολλους ανοιχτους λογαριασμους στην Αlpha Bank, τους οποιους οι ταμιες εχουν αποθηκευμενους.

Παντως εγω τις εδωσα τα ακριβη στοιχεια. Μαλιστα τα ειχα εκτυπωσει κιολας.

Τι να πω? Τουλαχιστον η πραξη εγινε...

Μολις μιλησα με την κυρια Μενουδακου και μου ειπε οτι προφανως εγινε καποιο λαθος απο την ταμια και μπηκε σε καποιο αλλο λογαριασμο "Το Χαμογελο του Παιδιου" επειδη εχουν πολλους ανοιχτους λογαριασμους στην Αlpha Bank, τους οποιους οι ταμιες εχουν αποθηκευμενους.

Παντως εγω τις εδωσα τα ακριβη στοιχεια. Μαλιστα τα ειχα εκτυπωσει κιολας.

Τι να πω? Τουλαχιστον η πραξη εγινε...

θα ήθελα να τσεκάρεις τον αριθμό λογαριασμού που φαίνεται στην απόδειξη κατάθεσης που σου έδωσαν στην Τράπεζα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να δίνω στον ταμία έναν συγκεκριμένο λογαριασμό κατάθεσης και ο ταμίας να βάζει τα χρήματα σε άλλον λογαριασμό.

Υποτίθεται ότι έχουμε συγκεντρώσει συνολικά 1.500 ευρώ και εμφανίζονται ότι έχουν κατατεθεί μόνο 300 ευρώ.

Ολοι θέλουμε τα χρήματα να πάνε στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

Εάν κάποιος από τα μέλη μας που φαίνονται στην λίστα δεν έχει προλάβει να καταθέσει ας που στείλει ένα p.m.

Last edited:
Re: Απάντηση: High-End Κουμπαράς - Το χαμόγελο του παιδιού

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να δίνω στον ταμία έναν συγκεκριμένο λογαριασμό κατάθεσης και ο ταμίας να βάζει τα χρήματα σε άλλον λογαριασμό.

Μερικές φορές το κάνουν όταν πας να βάλεις λεφτά σε γνωστό σε αυτούς λογαριασμό...
Έχουν δίπλα τους ένα χαρτί με αυτούς τους λογαριασμούς και αν πας και πεις "Θέλω να βάλω λεφτά στο λογαριασμό του χαμόγελου του παιδιού" τα βάζουν στον λογαριασμό που έχουν πρόχειρο.

Συγνωμη που αργησα να απαντησω, αλλα ειχα ενα προωλημα υγειας και ημουν εκτος για 3 ημερες.
Εγω προσωπικα εκτυπωσα ακριβως τις οδηγιες απο το σαιτ και τις εδωσα στον ταμια της ALPHA BANK Πατρας στο καταστημα Υψηλων Αλωνιων λεγοντας του ταμια να ακολουθησει ακριβως τις οδηγιες.

Συγνωμη που αργησα να απαντησω, αλλα ειχα ενα προωλημα υγειας και ημουν εκτος για 3 ημερες.
Εγω προσωπικα εκτυπωσα ακριβως τις οδηγιες απο το σαιτ και τις εδωσα στον ταμια της ALPHA BANK Πατρας στο καταστημα Υψηλων Αλωνιων λεγοντας του ταμια να ακολουθησει ακριβως τις οδηγιες.

Για ποιο λόγο ο ταμίας της Alpha Bank αποφάσισε να καταθέσει τα χρήματα σε άλλο λογαριασμό χωρίς να σε ενημερώσει ¨?

Σε παρακαλώ να το δεις το θέμα με την Τράπεζα. Στείλε μου τον αριθμό λογαριασμού που εμφανίζεται στην απόδειξη κατάθεσης.

oυφ ευτυχως σημερα την βρηκα
την εψαχνα τρεις μερες και δεν την εβρισκα
και μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας
INTERNET KING ου στελνω π.μ.

oυφ ευτυχως σημερα την βρηκα
την εψαχνα τρεις μερες και δεν την εβρισκα
και μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας
INTERNET KING ου στελνω π.μ.

Ο αριθμ. λογαριασμού είναι σωστός.
Θα ενημερώσω την κα Μενουδάκου (¨Χαμόγελο του Παιδιού")

O κωδικός αναγνώρισης μέλους του avclub είναι Β60, διαφορετικά δεν μπορούν από το "Χαμόγελο του Παιδιού" να μας δώσουν τα ακριβή στοιχεία με τους καταθέτες.

Οσοι ξέχασαν να προσθέσουν τον κωδικό Β60 , ας μου στείλουν τα στοιχεία της Τραπεζικής απόδειξης κατάθεσης.

Last edited:
Alpha Bank

Προσοχή. Σαν Αιτιολογία κατάθεσης να μπαίνει πρώτα ο κωδικός Β60 και στη συνέχεια το ονομ/μο ή το ψευδώνυμο του δωρητή.

Συνεχίζουμε κανονικά τις δωρεές μας στο "Χαμόγελο του Παιδιού" .