High End σε κοσμηματοπωλείο!

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,207
Αλιμος
Δεν πιστευα στα ματια μου. Εκει που βολταρα μετα της συζυγου σε καποιο σοκακι της Μυκονου, εκεινη μπαινει στο κοσμηματοπωλειο του γνωστου, σχετικα, Μηνά. Εγω φυσικα εμεινα απ'εξω, αλλα ξαφνικα τα ματια μου εκαναν πουλακια:eek:

Η μουσικη στο μαγαζι εβγαινε απο συστημα αποτελουμενο απο ραδιοπροενισχυτη, στερεο ενισχυτη για τα πριμα και 2 μονομπλοκ για τα μπασα, ολα της Macintosh!!!!! Nαι, το κοσμηματοπωλειο επαιζε με διενισχυση!!! Για ηχεια ειχε καποια μεγαλα, αμερικανικα, δαπεδου, που ομως δεν μπορεσα να διαβασω τη μαρκα τους. Η πωλητρια μου ειπε πως τα ειχε κανει δωρο στον Μηνα ο Keith Richards!!! Δεν ξερω αν ειναι αληθεια αυτο, αλλα ο Μηνας ειναι σιγουρο πως ειναι φιλος του Keith!!!

Στο τελος, η πωλητρια μου ειπε πως το αφεντικο της ειναι αρρωστος μουσικοφιλος και πως εχει αλλα 3 ολόιδια συστηματα με αυτο (εκτος απο τα ηχεια), ενα στο σπιτι του στη Μυκονο, αλλο ενα στην Αθηνα και αλλο ενα στο στουντιο του. Η αξια του καθενος ειναι στα 65 χιλιαρικα...

:SFGSFGSF::worshippy::SFGSFGSF::worshippy:

υ.γ. φυσικα η συζυγος δεν ψωνισε τιποτα απο εκει μεσα...

Ωραία πράγματα, High-end κοσμηματοπωλείο!
Έπρεπε να τραβήξεις και καμιά φωτό, έτσι γιά να κάνουμε και λίγο
οφθαλμόλουτρο και να μας τρέξουν τα σάλια! :flipout:

Ωραία πράγματα, High-end κοσμηματοπωλείο!
Έπρεπε να τραβήξεις και καμιά φωτό, έτσι γιά να κάνουμε και λίγο
οφθαλμόλουτρο και να μας τρέξουν τα σάλια! :flipout:

Εχεις δικιο, αλλα δεν το σκεφτηκα εκεινη την ωρα.

Είναι για να απασχολείται ο ανδρικός πληθυσμός με τα στέρεα και να αφήνουν τις γυναίκες τους ήσυχες να ψωνίζουν!

Μήπως είχε παραδίπλα κανένα βαρβάτο προβόλι να δείχνει μπάλα για να απασχολεί και τους ματάκηδες; :flipout:

Απάντηση: Re: High End σε κοσμηματοπωλείο!

Είναι για να απασχολείται ο ανδρικός πληθυσμός με τα στέρεα και να αφήνουν τις γυναίκες τους ήσυχες να ψωνίζουν!

Μήπως είχε παραδίπλα κανένα βαρβάτο προβόλι να δείχνει μπάλα για να απασχολεί και τους ματάκηδες; :flipout:

Οχι, αλλα εχει ενα βαρβατο ζαχαροπλαστειο! 200 θερμιδες η κουταλια παει εκει:popcorn:

Να δεις που σε λιγο καιρο ο Μηνας ο κοσμημας θα περασει νεα μοδα στην Μυκονο και καθε μαγαζι θα εχει και απο ενα συστημα περιοπης διπλα στα προιοντα που πουλαει!!!!!!!!
Θα πηγαινεις να αγορασεις φιλμ και θα βλεπεις τους Wawac με τα Nagra,θα θες να βρεις κανενα βραδυνο συνολακι γιατι τα δικα σου ειναι ντεμοντε και στο ντεφιλε του ταδε θα ακροαζεσαι κατα την διαρκεια της αγορας απο DCS και Ascendo............
:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:
Aντε γειαααααααααααααααααααα-bye-