high hopes....

γενικώς, αν κάτι είναι καλό αργά ή γρήγορα θα "πιάσει" ....

το θέμα είναι αυτός τι έχει προσφέρει στο τελικό προιόν ....
για το dac που ανοίχτηκε το θέμα, δεν ξέρω ....

υπάρχουν δυό κριτικές από κάτι αμερικάνους γιά το ντακ, που λένε ότι σκίζει ό,τι υπάρχει στον πλανήτη...

Re: Απάντηση: Re: high hopes....

ε, κάτι βρήκε και αυτός ...

πελατεία ........ :beatnik2:

... αυτό είναι βέβαια το βασικότερο, στο εμπόριο.
Αμα μπορείς να έχεις τον πελάτη και να πουλάς , χέστηκες αν παίζει, αν αξίζει, αν είναι παλιά ή νέα "τεχνολογία", αν δημιούργησες ή αν αντέγραψες κλπ.

Last edited:
Αν καταλάβετε γιατί έχει τόσο μεγάλη διαφορά στη τιμή το level 4 από το level 5 πείτε το και σε μένα...
Εκτός από τις λάμπες των 50$ που έχει βάλει και τη φιδεμποριά "Various exotic NOS" (wow!) δεν βλέπω κάτι άλλο.

Αν καταλάβετε γιατί έχει τόσο μεγάλη διαφορά στη τιμή το level 4 από το level 5 πείτε το και σε μένα...
Εκτός από τις λάμπες των 50$ που έχει βάλει και τη φιδεμποριά "Various exotic NOS" (wow!) δεν βλέπω κάτι άλλο.

εσύ μπορεί να μη βλέπεις, ο Φίκος όμως βλέπει το παραδάκι στο ταμείο...
πλάκα πλάκα μπορεί να γελάγαμε και να τον "δουλεύαμε", όμως ό,τι δοκίμασα από όσα έγραψε επαληθεύτηκαν

Και εγώ μαζί σου! Αφού έφτιαξα και το πολύπριζό του...
Και σίγουρα τα level 1, level 2 θα είναι πολύ καλά μηχανήματα...
Τα άλλα "level" όμως μου κάνουν για φιδεμποριά, του στυλ "ε, το έχω που το έχω, δίνω ένα χιλιάρικο και το κάνω καλύτερο."
Δεν ξέρω δηλαδή κατά πόσο βασίζεται στο ότι το level 5 παίζει τόσο καλά όσο ένα ανάλογο DAC των 7.000 ή απλά τραβάει αυτόν που έχει το level 4 να δώσει και άλλα λεφτά προκειμένου να κάνει αναβάθμιση.

εσύ μπορεί να μη βλέπεις, ο Φίκος όμως βλέπει το παραδάκι στο ταμείο...
πλάκα πλάκα μπορεί να γελάγαμε και να τον "δουλεύαμε", όμως ό,τι δοκίμασα από όσα έγραψε επαληθεύτηκαν

Αδιαβαστος δεν ειναι.Απλα οταν καβαλλησεις το καλαμι......................

Αν το ντακ του παιχτη παιζει
γιατι να μην ειναι και αυτός καβαλλάρης?

Γιατι οχι; Πολλοι ειναι χειροτεροι.Δεν διαφωνουμε.

Αλλα καλο ειναι να κρατιεσαι σε μια τιμη που θα σου φερει τις καλυτερες πωλησεις.

Και οταν κανεις αναβαθμιση 1000 ευρω ας πουμε,να μετρας τα κουκια και να ειναι 1000 !!!!!!!!!!!!!!

Οπως και να'χει φαινεται να ειναι καλος καβαλλαρης :laugh:

αντιγράφω από εδώ....
(έκθεση RMAF)
http://parttimeaudiophile.com/page/2/

IMG_7907a.jpg

This may be my favorite DAC. I had it in-house for almost a month, courtesy of importer Ming Su. This DAC is like the SET of DACs. If you like that sound — rich immersive immediacy in the mid range with tremendous clarity — then you’re going to lovelovelove the LampizatOr DAC. Level 4 takes the price to over $6k with options like volume control and balanced outputs, but that price is very competitive with DACs in this performance class.