HITACHI PJ-TX300

Status
Not open for further replies.

TRISTAN

Established Member
5 July 2010
190
Πωλειται βιντεοπροβολεας με 460 ωρες λειτουργιας,σαν καινουριος.Συνδεση hdmi.Αριστη εικονα μαζι με πανι προβολης και χαρακτηριστικα :
http://www.aboutprojectors.com/Hitachi-PJ-TX300-projector.html

Τιμη 600 ευρω.Δεκτη αλλαγη με τηλεοραση plasma h lcd απο 46-50 ιντσων.Εχει αριστη εικονα,πραγματικα απολαυση και ο λογος που τον δινω πραγματικα ειναι επειδη ασχολουμαι με το ps3 αρκετες ωρες και δεν εχω αλλη lcd τηλεοραση και για να μην το συνδεω συνεχεια με τον προβολεα αναγκαζομαι να τον δωσω.Δεκτος καθε ελεγχος απο κοντα.Ευχαριστω.Σημειωση μενω Αθηνα.
wink.gif

φιλε μου για 720p μοντελο 3ετιας και με 500 ωρες μαλον ειναι παρα πολα.

Φιλε μου,κοιτα επειδη εχω αλλαξει σε συνολο 6-8 βιντεοπροβολεις,μπορει να παρεις βιντεοπροβολεα που να κανει 4000-6000 ευρω και να ειναι μαπα και στο λεω αυτο γιατι εχω αλλαξει και τοσους,τον συγκεκριμενο τον εχω δυο χρονια ειναι αριστος σε προβολη και τον ειχα πληρωσει 1370 ευρω!Γνωριζω οτι βρισκεις τωρα καλες τιμες σε ορισμενα μοντελα αλλα εαν δεν τον δεις να παιζει δεν κανεις τιποτα!Στο λεω εκ πειρας,ο συγκεκριμενος δεν ειναι τυχαιο που εδω και τρια χρονια εχει τεσσεραμιση στα πεντε αστερια!Ασε που εχει και απο τις ποιο οικονομικες λαμπες,150 ευρω!Τον χρησιμοποιουσα μονο για ταινιες σε low mode γιατι δεν ειναι αναγκη να τον βαλεις παραπανω.Ειναι και ντιζαινατος και αριστη επιλογη,δεν θα τον παρει καποιος και θα πει τι πηρα!Αλλωστε για αυτο και ο δεκτος ελεγχος.Τωρα δεν ξερω αλλα τυχαινει τωρα τελευταια που πηρα ps3 και το συνδεσα με high definition μου το εβγαλε σε 1080ip και η εικονα ηταν απλα τελεια και πεντακαθαρη!Οι ωρες που εχει παιξει ειναι χωρις τσιγαρο διοτι ειμαι μη καπνιστης.Τωρα οποιος ενδιαφερεται θα αφησω ανοιχτο το ενδεχομενο καλυτερης τιμης,δηλαδη συζητησιμη.Ευχαριστω.

Χωρίς να γνωρίζω τον φίλο που κάνει την πώληση ,έχω να πω σαν πρώην κάτοχος του 300άρη, ότι κατά τη γνώμη μου είναι ένα από τα κορυφαία LCD 720p. Καταπληκτικό φακό ,ευκρίνεια,και άπλετο φώς και "σωστό" μαύρο. Έχοντας περάσει από τα χέρια σχεδόν όλα τα υπόλοιπα 720p LCD μπορώ να πώ ότι τουλάχιστον από TW700 και PT900 είναι πραγματικά ΠΟΛΥ καλύτερος προβολέας σε όλα του (σίγουρα αξίζει παραπάνω και σαν μεταχειρισμένος απο τους άλλους δυο) ,συν ότι η λάμπα του δεν πέφτει σε φωτεινότητα όπως συμβαίνει στους epson ,panasonic. Αυτά απλά για να βοηθήσω υποψήφιους αγοραστές και όχι τον υποψήφιο πωλητή.;)

Εσυ σιγουρα θα ξερεις εφοσον τον ειχες.Δεν ξερω εαν βοηθησεις εμενα η καποιον αγοραστη,αυτα που λες ειναι αληθεια παντως και σε ευχαριστω γιατι εισαι ειλικρινης.Και ειλικρινα εαν δεν χρειαζομουνα να συνδεσω το ps3 το ορκιζομαι δεν θα το εδινα,αυτος ειναι και ο λογος γιατι ηταν ο μονος προβολεας που εμεινα ευχαριστημενος.Δεν αξιζει να του καις την λαμπα για ps3!Και ετσι τον εχω βγαλει και δεν τον λειτουργω και ειμαι ειλικρινης,το λυπαμαι και κανω υπομονη να το πουλησω και να παρω μια plasma h lcd για να καλυψω τις αναγκες που θελω.Ξαναλεω χωρις να θελω να δελεασω καποιον οποιος τον παρει θα τον ευχαριστηθει 100%!:a0210:

Ωποιος ενδιαφερεται με πμ παρακαλω,ευχαριστω,καλυτερη τιμη το συζηταμε...........:a0210:Ακουω προσφορες!:2thumb22sup:

Και ιδου οι φωτο........

Attachments

• DSC00080.JPG
    DSC00080.JPG
    36.8 KB · Views: 62
  • DSC00081.JPG
    DSC00081.JPG
    36.8 KB · Views: 43
  • DSC00082.JPG
    DSC00082.JPG
    43.6 KB · Views: 41
  • DSC00083.JPG
    DSC00083.JPG
    31.5 KB · Views: 31
Κανω στρογγυλοποιηση της τιμης, ΝΕΑ τιμη 500 ευρω!!!!!!!!!:rifle:

Θελετε να φυγουμε απο το 5,να το κανω,το τελειωσα το :twoguns:5 :rifle:
Η τιμη παει στα 480!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πραγματικα αξιζει ανετα............

Συν δωρο ηχεια panasonic ζευγος με γουφερ στην πισω πλευρα βαλτο χειροποιητο.:2thumb22sup:

Καλησπερα,ο προβολεας πουληθηκε στον φιλο και συμφορητη Gomar,καλοριζικο φιλε μου καλες προβολες:popcorn: να εχεις και παντα χαμογελαστος:smile::p οπως και ετσι σε γνωρισα.-bye-

Status
Not open for further replies.