Hitech και Dreambox

mcris

New member
12 December 2007
3
Καλησπερα αν και πολυ φρεσκος στο forum θελω να ζητησω μια χαρη... Στο τευχος 130 του Hitech εχει ενα αρθρο το οποιο αναφερεται πως να κανεις δικτυο με τους Dreambox. Επειδη ομως δεν μπορω να βρω το περιοδικό ειναι ευκολο να το scanαρει καποιος και να το ανεβάσει; Ευχαριστω προκαταβολικα.

Φίλε μου είναι πολύ απλό, απλώς βάλε στις ρυθμίσεις του dream την επιλογή htcp και όλα θα γίνουν από μόνα τους.

Μαλλον για αλλο αρθρο μιλαμε. Ενδιαφερομαι για το αρθρο που λεει πως μπορεις να κανεις δικτυο δυο Dreambox.

Μιας και άνοιξες το συγκεκριμένο θέμα, αυτό που θέλω να πώ είναι ότι όποιο περιοδικό θεωρεί τον εαυτό του σοβαρό, συνήθως δεν αντιγράφει τα άλλα!

nomizo xoris na thelo na thikso kanenan oti emis i apli xristes&hobistes den prepi na exoume kamia simetosi se entigrafea periodikon metaksitous i oti alo ine !!
etsi kai alios oli exoume mia pigi apo opou megalonoume tin gnosi mas sta doriforika .
internet !!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΕΥΧΟΣ?

Σαν πιο αρμόδια τα "Δορυφορικά Νέα" έχουν ασχοληθεί εκτενέστερα με το θέμα και εκεί θα έστρεφα το ενδιαφέρον μου.

Εγώ λέω απο την άλλη,
να κάνει το section, ένα οδηγό για το οικιακό μοίρασμα κάρτας με χρήση dreambox και τελευταίας τεχνολογίας. Φρέσκο πράμα, όχι σαν τον οδηγό του Klona με το radegast.:flipout: