Hitech, συνδρομές και το θέατρο του παραλόγου...

petasis

AVClub Fanatic
18 June 2006
17,003
Σήμερα με έκαναν έξω φρενών από το hitech... :flipout:

Είμαι συνδρομητής χρόνια στο περιοδικό, με αυτόματη ανανέωση της συνδρομής μέσω πιστωτικής κάρτας. Παραλαμβάνω χρόνια το περιοδικό μέσω των ΕΛΤΑ (ενώ φυσικά ο συνδρομητής δικαιούται παραλαβή με κούριερ) μόνο και μόνο για να μην λέω κάθε μήνα που βρίσκεται η οικία στον κούριερ, αφού μένω σε περιοχή όπου υπάρχει όνομα οδού, αλλά δεν υπάρχει αριθμός. Έτσι στην διεύθυνση αποστολής υπάρχει η ταχυδρομική θυρίδα των ΕΛΤΑ.

Κάποια στιγμή στα μέσα Αυγούστου διαπιστώνω ότι δεν μπορώ να βρω που έχω βάλει τα τελευταία τεύχη του Hitech, και έβρισκα μόνο του RAM (ναι έχω και εκεί συνδρομή). Μπαίνω στο site και διαπιστώνω ότι τα 2 τελευταία εξώφυλλα δεν θύμιζαν κάτι σε εμένα. Οπότε παίρνω τηλέφωνο το τμήμα συνδρομών την Παρασκευή που μας πέρασε...

Εκεί με ενημερώνουν ότι η συνδρομή έχει σταματήσει από τον Φεβρουάριο (!). Όταν τους ρώτησα γιατί, αφού έχω ζητήσει αυτόματη ανανέωση μέσω της πιστωτικής κάρτας, μου είπαν δεν απάντησε στην επιστολή που έχουν στείλει (!). Όταν τους ρώτησα τι γράφει η επιστολή (που ποτέ δεν έλαβα) μου είπαν ότι ζητούσαν από τους συνδρομητές να επιβεβαιώσουν ότι επιθυμούν να παραμείνουν συνδρομητές στο περιοδικό μετά την αλλαγή από ΔΟΛ σε 4πι, γιατί κάποιοι συνδρομητές που τους ανανέωσαν την συνδρομή αυτόματα διαμαρτυρήθηκαν.

Εγώ επεσήμανα ότι εγώ έχω κάνει συνδρομή στο περιοδικό Hitech και δεν με ενδιαφέρουν τα εκδοτικά παιχνίδια, αλλά δεν έπεισα. Στην ερώτηση γιατί δεν πήραν ένα τηλέφωνο πριν διακόψουν την συνδρομή μου απάντησαν ευγενικά "Σιγά μην έπαιρναν τηλέφωνο 7500 συνδρομητές!". Μάλιστα...

Είπα να μην δημιουργήσω θέμα, και συμφωνήσαμε να μου στείλουν τα 2 τεύχη με κούριερ, και ότι 1η Σεπτεμβρίου που θα επιστρέψουν οι υπεύθυνοι θα γίνει και η χρέωση.

Περίμενα και εγώ τον κούριερ να έρθει, αλλά δεν εμφανίστηκε. Πήρα σήμερα τηλέφωνο, για να μάθω ότι ο κούριερ αρνήθηκε να αναλάβει παράδοση σε ταχυδρομική θυρίδα, οπότε τα έστειλαν με ΕΛΤΑ (που σημαίνει θα τα παραλάβω σε 15 μέρες - τόσο κάνουν τα ΕΛΤΑ)!

Αυτό που προσπάθησα να πω (ότι μόνο τα ΕΛΤΑ παραδίδουν σε ταχυδρομικές θυρίδες και έπρεπε να αφαιρέσει την ΤΘ από την διεύθυνση) άκουσα διάφορα, πάντα γύρω από το ότι η εταιρία που συνεργάζονται δεν παραδίδει σε ΤΘ. Το μόνο λάθος που παραδέχτηκαν, είναι ότι δεν με ενημέρωσαν τηλεφωνικά για την αλλαγή του τρόπου αποστολής από κούριερ σε ΕΛΤΑ...

Εκεί με εκνεύρισε λίγο, και διαμαρτυρήθηκα ότι είναι απαράδεκτο να είμαι συνδρομητής, να μην έχω διαβάσει τόσα τεύχη, και ότι θα τα παραλάβω μέσα Σεπτεμβρίου επειδή δεν αφαίρεσε την ταχυδρομική θυρίδα. Ζήτησα να τα ξαναστείλει σήμερα με κούριερ και μου είπε ότι επειδή τα έχει ήδη στείλει θα με χρεώσει...

Το τι άκουσα είναι ανεκδιήγητο. Από το ότι το να τα λαμβάνω με ΕΛΤΑ είναι δική μου επιλογή και γιατί τώρα ζητάω κούριερ, μέχρι το ότι είμαι τζαμπατζής (δεν είπε αυτή την λέξη αλλά μια χαρά την εννόησε) και ότι έχω παραλάβει ήδη τεύχη που δεν έχω πληρώσει! :bang:

Εκεί πλέον διαμαρτυρήθηκα ότι δεν είναι αυτή συμπεριφορά σε συνδρομητή που πληρώνει 10 ευρώ για να λαμβάνει αυτό το περιοδικό, και ότι θα έπρεπε να είχαν φροντίσει μόνοι τους να μείνω ικανοποιημένος με όλο αυτό το πρόβλημα που αυτοί δημιούργησαν. Η απάντηση ήταν ένα ξερό "ωραία, και εγώ τι θέλετε να κάνω τώρα;;"...
Είπα φυσικά "τίποτα, ευχαριστώ πολύ" και έκλεισα το τηλέφωνο...

Δεν ξέρω αν έχουν 7500 συνδρομητές, αλλά με τέτοια συμπεριφορά ίσως να μην τους κρατήσουν...

Εγώ πάντως εκνευρίστηκα πολύ με όλη αυτή την ιστορία...
Από συνδρομητή με καταντήσανε ο τζαμπατζής που τους κάνει "τράκα"...
Μάλιστα...

Όσοι είστε συνδρομητές, λάβατε αυτή την περιβόητη επιστολή; Είμαι ο μοναδικός που δεν έλαβε;

Και όσο θυμάμαι το περιστατικό με το digital satelite tv, που μέλος του φόρουμ ανέφερε ότι δεν το βρήκε στα περίπτερα και του έστειλαν το τεύχος με κούριερ (νομίζω δωρεάν)...

Χάσμα συμπεριφοράς...

Αφού έχεις το avclub, τι χρειάζεσαι τις συνδρομές;
Μήπως για να περνάει η ώρα στην τουαλέτα;:2thumb22sup:

Hμουνα συνδρομητής απο τα πρώτα τευχη του περιοδικού...και πριν 5 χρόνια διέκοψα την συνδρομή.
Οι λόγοι οτι χανόταν τευχη κατά την αποστολή,και μπορούσαν να το ξαναστείλουν μόνο 1 φορά.
Με τα ελτά γινόταν αυτό κανα 2-3 φορές τον χρόνο.
Δηλ υπήρξαν φορές που δεν λάβαινα το περιοδικό,ακόμα και μετά απο αντικατάσταση.
Και βέβαια αυτό το υπεροπτικό ύφος σε κάθε συνομιλία μας...έσπαγε καρύδια!!!
Τους παράτησα και ησύχασα.

Δεν φτανει που εισαι συνδρομητης στο @#$%% περιοδικο τους , σου την λενε και απο πανω...:flipout:-bye-

Πέρα του ότι είμαι τζαμπατζής, μάλλον έχω και μαζοχιστικές τάσεις... :flipout:

Το hitech εκτός από ενημέρωση προσφέρει και αυτογνωσία... :BDGBGDB55: