HIV μήπως κάτι δεν πάει καλά ?????

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
μου έστειλε μία φίλη αυτό το link http://www.hivwave.gr/pages/index.php και έχω κολλήσει ..... τελικά τι γίνεται ????

Έχοντας περάσει από τον χώρο των φαρμάκων είδα αρκετά πράγματα, σοβαρά και μη.....

Αυτό όμως είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο !!!!

για διαβάστε μήπως και βγάλουμε συμπέρασμα....

Ακρως ενδιαφέρον και χρήζει περαιτέρω έρευνας...
Μπράβο Afam ωραίο θέμα...

Ναι όντως, κι αν όπως αναφέρει η κυρία, παρόλο που επικοινώνησε με όλες τις εφημερίδες των Αθηνών μόνο η Παρασκευή+13 'εδειξε ευαισθησία , μου φένεται λίγο παράξενο... δεν ξέρω αν τσεκάρατε και τα links που υπάρχουν στο κείμενο, κι εκεί υπάρχουν ενδιαφέροντα στοιχεία.

Μή τρελλαθούμε τώρα από μια τύπισσα που το ριξε στην ομοιοπαθητική.
Μήπως πήρε και φραπελιά ?

Η ίδια φάσκει και αντιφάσκει λέγοντας απ την μιά οτι είναι οροθετική και απ την άλλη οτι δεν υπάρχει ο ιός.
Οροθετική σε τί είναι τότε ?
Στις μαγουλάδες ????

Είναι θλιβερό να βλέπεις τις μαϊμουδιές -βλέπε φραπελιά-που πουλάνε στους απελεπισμένους καρκινοπαθείς, να τις επεκτείνουν τώρα και στην άλλη μεγάλη μάστιγα..

Ελεος !:damnyou:

Αυτό κυκλοφορει στο ιντερνετ εδω και καιρό, μου εστειλαν σχετικό εμαιηλ πριν 7-8 μήνες.
Αν πάντως καποιος θέλει να διαβασει σχετικά με τις αμερικάνικες φαρμακοβιομηχανείες (όχι σαν γεγονότα αλλά σαν fiction που καλλιστα όμως μπορεί να έχει βαση σε πολλά) συστήνω το νέο βιβλίο του ανατρεπτικού και αντισυμβατικού Michael Crichton που κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις bell με τίτλο "Μετα" (δεν ειναι για να τα παρεις όλα τοις μετρητοίς αλλά βαζει πολλά ζητήματα σχετικά με τα συμφέροντα φαρμακοβιομηχανιών και τα θέματα βιοηθικής)

Tό θέμα τών φαρμακοβιομηχανιών είναι εντελώς διαφορετικό από τό συγκεκριμένο mail,blog κ.λ.π..
Γενικά αυτές οι ιστορίες ,παρ´ότι καχύποπτος απέναντι στίς φαρμακοβιομηχανίες ,αλλά σαφώς σέ πιό προφανή θέματα,μού θυμίζουν σκοταδισμό και Μεσαίωνα..
Δέν τοποθετούμαι επί τής ουσίας τού thread...Aρνούμαι εντελώς...
Καί μόνον πού γνωρίζω πολλούς φορείς πού μέ τίς σύγχρονες θεραπείες ζούν μιά κανονική ζωή θεωρώ αδιανόητο νά μπώ σέ μιά συζήτηση περί υπάρξεως ή μή τού ιού....
Ελπίζω οι οροθετικοί να συνεχίσουν να ακούνε τίς οδηγίες τού εξειδικευμένου γιατρού τους..

Ωστόσο οι ισχυρισμοί (και η... "προκύρυξη") οτι ποτέ δεν βλέπεις, όσο και όπου κι'αν τη ζητάς, την εργασία που συσχετίζει HIV - AIDS με προβληματίζει...

Προσωπικά δεν παίρνω θέση γιατί ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Εχω όμως την εντύπωση ότι δεν καταλάβατε... Ξαναδιαβάστε...

Η τύπισσα ΔΕΝ αρνείται την ύπαρξη του AIDS
Αρνείται όμως - και επισυνάπτει όλα τα ανωτέρω - ότι το AIDS οφείλεται στον ιό HIV, τον οποίο θεωρεί (όπως και οι λοιποί στα λοιπά links) ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΙΟ...

Καί τήν εργασία τής συσχετίσεως τού νά φάς ένα αρνί στήν καθησιά μέ τήν ´κακή χοληστερίνη´δέν μάς τήν δείχνουνε αλλά ισχύει..

Αν την ζητήσεις επίσημα, ΣΤΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ - άσε που κανονικά πρέπει να έχει δημοσιευτεί.
Αν την αναζητήσεις συστηματικά σε όλες τις χώρες του κόσμου, ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ - για την χοληστερίνη σου, φαντάζομαι θα την βρίσκεις με τη μία, άντε δύο, στα επιστημονικά περιοδικά.
Αν βάλεις $50.000 προκύρηξη για να στην βρουν άλλοι, ΘΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ και θα τσακωθούν ποιός τη βρήκε πρώτος.
Εκτός κι'αν η τύπισσα λέει ψυχρά ψέματα. Αλλά πάλι, τόσα διασταυρούμενα links...

Απάντηση: Re: HIV μήπως κάτι δεν πάει καλά ?????

...Εχω όμως την εντύπωση ότι δεν καταλάβατε... Ξαναδιαβάστε...

Η τύπισσα ΔΕΝ αρνείται την ύπαρξη του AIDS
Αρνείται όμως - και επισυνάπτει όλα τα ανωτέρω - ότι το AIDS οφείλεται στον ιό HIV, τον οποίο θεωρεί (όπως και οι λοιποί στα λοιπά links) ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΙΟ...

Καταλάβαμε - και ισχυρίζεται ότι στηρίζεται και διατηρείται επίτηδες αυτή η επίπλαστη (κατά τους ισχυρισμούς της) συσχέτιση, ώστε να συντηρείται ένα γιγαντιαίας κλίμακας εμπόριο.
Και το ότι δεν βρίσκεις ποτέ την επιστημονική μελέτη που στηρίζει τον παραπάνω συσχετισμό, είναι ένα πανίσχυρο επιχείρημα υπέρ της. Γι' αυτό έγραψα λίγο πιο πριν οτι προβληματίζομαι...

AIDS and Africa.

By now, I believe that most people have some idea that an AIDS epidemic is raging in Africa. Aid agencies and volunteers strangely face opposition from the government, which has persistently declared that there is no connection between the disease and the virus (H.I.V.), resulting in the deliberate withholding or slow delivery of anti-retroviral drugs that can potentially save the lives of thousands.

This is indeed a strange debate, with many different facets. Fear of ‛western’ medicine, and the belief that westerners are trying to harm the population is one of them. Another is loud-voiced opposition to the connection between H.I.V. and AIDS from the so-called ‛denialist’ scientists, who maintain that there is no relationship between H.I.V. and AIDS. Yet another is the belief in a vast conspiracy hatched by the pharmaceutical companies, which are incidentally also western.

What ever the arguments, it is always the poor and the uneducated people on the street who lose, and are left to suffer.

I recently came across a fantastic article on the topic in the New Yorker magazine, written by Michael Specter. I am posting a link to the abstract.

http://www.newyorker.com/reporting/2007/03/12/070312fa_fact_specter

Εχω καταλάβει πολύ καλά τί υπονοείται στό άρθρο..
Επιμένω...
Πρόκειται περί βαθύτατου σκοταδισμού,πού μάς γυρίζει πίσω στήν Ιερά Εξέταση.......

Ο μεγαλύτερος σύμμαχος τέτοιων θεωριών είναι ο σημερινός ,βαθύτατα αντιδραστικός,Πάπας,ο οποίος έβγαλε εγκύκλιο ,πού συμβούλευε τούς Αφρικανούς νά μήν χρησιμοποιούν προφυλακτικά γιατί είναι αμαρτία....
Προφανώς είχε καί αυτός ´άλλες´πληροφορίες γιά τό A.I.D.S
Μάλλονη φρόντιζε νά τούς ξεπαστρέψει μιά ώρα αρχίτερα σάν φιλεύσπλαγχνος πού είναι γιά νά μήν πεθάνουν από πείνα...................

Ξεκαθαρίζω ότι είμαι βαθύτατα προκατειλημμένος απέναντι στις "εναλλακτικές" ιατρικές, προκατάληψη που έχουν κερδίσει... με το σπαθί τους, και το πρώτο link που παραθέτεις δείχνει πολύ ωραία το γιατί.
Όμως δεν είμαι στενόμυαλος και η στάση μου μπορεί να αντιστραφεί, ΑΝ εισπράξω καλοθεμελιωμένες αποδείξεις.
Για τον ίδιο λόγο, δεν απέρριψα ασυζητητί τον ισχυρισμό περί απρόσιτης μελέτης συσχέτισης HIV-AIDS. Aυτό είναι το δυνατό χαρτί της "άλλης" θεωρίας, εκεί πρέπει να επικεντρωθεί το ενδιαφέρον μας.
Το δεύτερο, πολύ ενδιαφέρον link σου τώρα: είναι... μεγάλο και πρέπει να φύγω! Θα το διαβάσω σε άλλη στιγμή.
Με μία τάχιστη-επιπόλαιη διαγώνια-με-γκέλλες ματιά: την εντόπισες την μελέτη; Ζήτα τα $50.000 !! :):):)

Re: Απάντηση: HIV μήπως κάτι δεν πάει καλά ?????

Ο μεγαλύτερος σύμμαχος τέτοιων θεωριών είναι ο σημερινός ,βαθύτατα αντιδραστικός,Πάπας,ο οποίος έβγαλε εγκύκλιο ,πού συμβούλευε τούς Αφρικανούς νά μήν χρησιμοποιούν προφυλακτικά γιατί είναι αμαρτία....
Προφανώς είχε καί αυτός ´άλλες´πληροφορίες γιά τό A.I.D.S
Μάλλονη φρόντιζε νά τούς ξεπαστρέψει μιά ώρα αρχίτερα σάν φιλεύσπλαγχνος πού είναι γιά νά μήν πεθάνουν από πείνα...................

a034.gif