Home Cinema A/v Receiver replacing Onkyo TX-NR807

aelara

New member
2 May 2009
54
Lemesos, Kypros
Γεια σας από την όμορφη Λεμεσό. Θα ήθελα τα φώτα σας. Ως ένας ακόμα άτυχος κάτοχος του ΟΝΚΥΟ ΤΧ-ΝR807 με το χαλασμένο HDMI port, έχω επιχειρήσει να τον επιδιορθώσω μέσω του προγράμματος της ΟΝΚΥΟ. Δυστυχώς μόνο μέσω Γερμανίας μπορώ να τον στείλω για επιδιόρθωση και μόνο τα μεταφορικά- λόγω βάρους ο ΟΝΚΥΟ ζυγίζει 18 κιλά- στοιχίζουν μεταξύ 150-200 Ευρώ.

Είμαι λοιπόν σε δίλημμα κατά πόσο θα το κάνω ή όχι. Και επειδή μια αναβάθμιση στα νέα φόρματ θα ήταν ιδανική, θα ήθελα την άποψη σας για αγορά νέου AV Receiver. Προσανατολίζομαι στον DENON AVR-2300W. Δεν θέλω να ξοδέψω πολλά. Επίσης κάποια εισήγηση από που μπορώ να τον αγοράσω και που να στέλνει στην Κύπρο.

Το υφιστάμενο Home Cinema αποτελείται από

ΒΕΝQ W1000 FULL HD PROJECTOR
Ηχεία ELTAX SYMPHONY 8.2 FRONT 200w
Ηχεία ELTAX SYMPHONY 6.2 BACK 150w
center ELTAX Liberty
Subwwofer Yamaha YST-SW90

Ο χώρος είναι η σοφίτα, γύρω στα 30 τμ.

Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας.

Θεόδουλος.

Re: Home Cinema A/v Receiver replacing ONKYO TX-NR807

O 2300 είναι ξεκάθαρο downgrade σε σχέση με αυτόν που έχεις αν εξαιρέσεις τα νέα φορμα ήχου.
Δες τον marantz 6011 denon 3300 και pioneer lx501.
Από Γερμανία μπορείς να βρεις και περσινά μοντέλα σε καλές τιμές (denon 4200 και αλλους)

Γεια σας από την όμορφη Λεμεσό. Θα ήθελα τα φώτα σας. Ως ένας ακόμα άτυχος κάτοχος του ΟΝΚΥΟ ΤΧ-ΝR807 με το χαλασμένο HDMI port, έχω επιχειρήσει να τον επιδιορθώσω μέσω του προγράμματος της ΟΝΚΥΟ. Δυστυχώς μόνο μέσω Γερμανίας μπορώ να τον στείλω για επιδιόρθωση και μόνο τα μεταφορικά- λόγω βάρους ο ΟΝΚΥΟ ζυγίζει 18 κιλά- στοιχίζουν μεταξύ 150-200 Ευρώ.

Είμαι λοιπόν σε δίλημμα κατά πόσο θα το κάνω ή όχι. Και επειδή μια αναβάθμιση στα νέα φόρματ θα ήταν ιδανική, θα ήθελα την άποψη σας για αγορά νέου AV Receiver. Προσανατολίζομαι στον DENON AVR-2300W. Δεν θέλω να ξοδέψω πολλά. Επίσης κάποια εισήγηση από που μπορώ να τον αγοράσω και που να στέλνει στην Κύπρο.

Το υφιστάμενο Home Cinema αποτελείται από

ΒΕΝQ W1000 FULL HD PROJECTOR
Ηχεία ELTAX SYMPHONY 8.2 FRONT 200w
Ηχεία ELTAX SYMPHONY 6.2 BACK 150w
center ELTAX Liberty
Subwwofer Yamaha YST-SW90

Ο χώρος είναι η σοφίτα, γύρω στα 30 τμ.

Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας.

Θεόδουλος.

στειλε μαιλ στην onkyo europe για να σου βρουν λύση.
αν δεν τα καταφέρεις, τοτε ψάξε για νεο av.

Εχω ήδη στείλει e-mail στην ΟΝΚΥΟ. Μου έχουν πει να τον στείλω με δικά μου έξοδα και όταν επιδιορθωθεί να μου τον στείλουν πίσω με δικά τους. Οπως έχω ήδη πει, τα έξοδα αποστολής στην Γερμανία είναι πολύ ψηλά, και έχω διαβάσει ότι το πρόβλημα θα ξαναπαρουσιαστεί μετά από λίγο καιρό. Εαν υπάρχει κάποιος κάτοχος θα μπορούσε να μας διαφωτήσει.

Γι'αυτό προβληματίζομαι στο τι θα κάνω. Ο Denon 3300 σε τι τιμή κυμαίνεται?

Δυστσυχώς τα περισσότερα καταστήματα δεν αποστέλλουν στην Κυπρο. Τι διαφορές έχει ο Denon 4300 από το περσινό μοντέλλο 4200? Εαν τον βρω φθηνά θα είναι καλή αγορά? Επίσης βοήθεια για Atmos Speakers. Τι λένε τα KLIPSCH RP-140SA DOLBY ATMOS?

Τελικά έχω ανακαλύψει τον αντιπροσωπο της Denon στην Κύπρο και μου δίνει σαν πρώτη τιμή τον 3300 στα 879 Ευρώ. Δεν τον έχω ρωτήσει για άλλους ενισχυτές γιατί θα πάω την άλλη εβδομάδα να τους δω από κοντά- μία ώρα δρόμο.

Και πάλι ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Δεν ειναι κακος ο 3300.
Μου κανει εντυπωση που ψαχνεις για σχετικά οικονομικό ενισχυτη και κοιτας ηχεια atmos των 600+ ευρώ.
Κοψε απο τα ηχεια και ριξτα στον ενισχυτή.

Εαν θέλω να αναβαθμίσω σε Dolby Atmos, τι θα μου προτείνατε σε ηχεία? Το ξέρω ότι ο ενισχυτης παίζει πολύ σημασία αλλά μετά, το budget θα εκτροχιαστεί.!!!! Θα 'είμαι εντάξει με τον 3300 από θέμα ισχύως? Και εάν μετά καταφέρω και φτιάξω τον 809 θα μπορέσω να τον χρησιμοποιήσω μαζί με τον 3300?

Re: Απάντηση: Home Cinema A/v Receiver replacing Onkyo TX-NR807

Όχι δεν έχει. Και το πρόβλημα ρε παιδιά είναι πάντοτε τα μεταφορικά έαν κάποτε χαλάσει και χρειαστεί να τον στείλω για επιδιόρθωση. Προτιμώ να πάρω από εδώ κάτι και ας είναι και πιο ακριβός. Ο Denon 3300 πιστεύετε θα αναταποκριθεί στις απαιτήσεις των ηχείων μου?