home cinema και επιλογη ηχειων

ilias78

Established Member
13 December 2009
280
το philips HTS3154 που εχω τελικα δεν με καλυπτει. οποτε αρχισα παλι να ψαχνω για κατι πολυ καλυτερο.
επειδη η περιοδος που διανυουμε, δεν ειναι για πολλα ανοιγματα, σκεφτηκα κατι οικονομικο κ θελω τις αποψεις σας.
για ενυσχητη κοιταζα τους yamaha 465 και pioneer 819. και οι δυο εχουν πολλα κοινα στοιχεια, με μονο συν (για μενα) στον pionner τη θυρα usb. αλλα για 70 ευρω παραπανω δεν ξερω αν αξιζει, εφοσον θυρα usb εχει και η tv μου αλλα κ ο media player, οποτε μπορω τα mp3 να τα ακουω απο εκει. οποτε για ενυσχητη με βλεπω για yamaha.
στο θεμα τον ηχειων τωρα.
το ενα σεναριο, ειναι:
kef c1 x 2 για τα 4 πλαινα (σημειοτεων, θα αγοραστει πρωτα το ενα ζευγαρι)
kef c6lcr για κεντρικο
velonyne impact 10 για sub.
το αλλο σεναριο ειναι:
roister emphasis 5 x 2 για τα 4 πλαινα
roister emphasis c5 για κεντρικο
velonyne impact 10 για sub.
στο θεμα τιμης, τα roister βγαινουν καπου στα 120 ευρω φθηνοτερα.
kef ή roister?

τα kef τα ακουσα. τα roister δεν τα εχω ακουσει ακομα.
σαν μαρκες τι λενε?
το sub δεν το εχω ακουσει. μου το προτειναν. υπαρχει αλλη επιλογη για sub?

το βρισκω το 700 αλλα 480 ευρω ειναι πολλα. 200 το πολυ 250 σκεφτομαι να δωσω.

συνολικα λεω καπου στα 800-900. και δεν θα τα παρω ολα μαζι.
ενυσχητης-sub-2 πλαινα θα παρω πρωτα και μετα τα υπολοιπα.

μιας και πριν απο λιγο καιρο αγορασα το δευτερο sub μου ημουν αναμεσα σε impact 10" - 12" και yamaha YST-SW515 τελικα πηρα Velo impact 12 το yamaha ετριζε και δεν μου αρεσε (παραλο που λενε τημια μηχανηματα περιμενα πιο πολλα )

Νομιζω πως καλυτερα θα ηταν ενα της ΥΑΜΑΗΑ αλλα οι σπεσιαλιστες του ειδους θα σου πουν καλυτερα...

Απάντηση: Re: home cinema και επιλογη ηχειων

το βρισκω το 700 αλλα 480 ευρω ειναι πολλα. 200 το πολυ 250 σκεφτομαι να δωσω.

Κοιταξε και τα earthquake. Ειναι κοντα στα χρηματα που θες να δωσεις και ειναι εξαιρετικο σαμπακι.

σημερα ακουσα και τα roister. κ τελικα θα επιλεξω αυτα.
για sub με βλεπω για το velodyne impact-10 τελικα, αν και υπαρχει στις σκεψεις μου και το YamahaYST-RSW300. για αυτα τα 2?

velodyne ευκολα φιλαρακι παντως αμα θες να ακουσεις το yamaha το ειχαν στο saturn (βεβαια οσο ειναι δυνατον να καταλαβεις εκει μεσα γιατι θα ειναι η μερα με την νυχτα σε σχεση με την ακουστικη του χωρου σου)

ερωτηση για τον ενυσχητη
κανει τα αναλογικα σηματα ψηφιακα και με το hdmi τα στελνει στην tv?
γιατι ειδα στα χαρακτιριστηκα του οτι τα
Analog Video to HDMI Upconversion
HDMI to HDMI Upscaling
Component Video Upconversion
S-Video Upconversion

δεν ειναι επιλεγμενα