HOME CINEMA ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ?

termatogazi

New member
29 January 2010
59
θεσσαλονικη
σκεφτομαι να στησω home cinema με επαγγελματικα ηχεια και ενισχυτες.
σκεφτομαι για electrovoice.
ποια ειναι η γνωμη σας?
υπαρχει καποιος που το εχει κανει?

σκεφτομαι να στησω home cinema με επαγγελματικα ηχεια και ενισχυτες.
σκεφτομαι για electrovoice.
ποια ειναι η γνωμη σας?
υπαρχει καποιος που το εχει κανει?

εγώ. τα δυο εμπρός ηχεία είναι αυτά που θα δεις στο link: http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodID=1927&brandID=2

απόλυτα ικανοποιημένος στο home cinema αλλά και στη μουσική, αφού τα ηχεία γουστάρουν ότι γουστάρω κι εγώ: rock, garage, punk, metal ...

Απάντηση: Re: HOME CINEMA ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ?

ο χωρος σου τι διαστασεις εχει?
απο sub τι εχεις?
με τι ενισχυτες παιζεις?

sub; δε χρειάζεται, τα ηχεία κουβαλάνε από 2 15άιντσα γούφερ το καθένα κι είναι ενεργά με 400 βατ χαμηλά και 100 στις κόρνες. ο χώρος - ενιαίο σαλόνι με κουζίνα - είναι γύρω στα 60 τμ. και ενισχυτής ένας harman kardon πολυκάναλος - οδηγεί τα εμπρός με preout και τα πίσω με τη δική του ισχύ.

θα συμφωνησω και εγω.μια χαρα ειναι τα επαγγελαμτικα μηχανηματα.εχουνε περασει απο τα χερια μου τα τελευταια 5 χρονια πανω απο 8 τελικοι ενισχυτες.Αξιας απο 1000-5000 ευρω.τελικα βολευτικα με ενα thoman 650 watt sta 8Ω και ηρεμησα.

και ναι αν εφτιαχνα τωρα Homecinema απο την αρχη θα χρησιμοποιουσα μεγαλα ηχεια ενεργα επαγγελματικα.θα γλιτωνα απο την αγωνια των watt των AV.Και καθ εφορα θα επαιρνα τον πιο φτηνο καινουριο ενισχυτη απλα ν αεχω τα νεα φορμα.Ας εβγαζε ο ενισχυτη 5 Χ 50 watt παλι πολλα θα ηταν...καταλαβαινεις τι εννοω.

για περιφερειακα ποια ηχεια εχεις?
για κενρικο?
στις προδιαγραφες τα samson γραφουν οτι κατεβαινουν μεχρι 40hz.
με τα χαμηλα των ταινιων παιζει καλα?

κεντρικο δεν εχω.ειχα βαλει καποια στιγμη αλλα ηταν πολυ λογο σε σχεση με τα main.
SUB????? με 4Χ 12 που κατεβαινουν στους 25κυκλους????μαλλον περιτο εξοδο.
Ειχα ενα και εκανε δουλεια στα παρα πολυ χαμηλα αλλα δεν ηθελα ν ατο βλεπω και το εδιωξα.
περιφερειακα homemade 8" και κορνα.
χωρος παραλληλογραμμος 5Χ8,5 απο την μια πλευρα και αλλα 15 τμ απο την αλλη.ειναι γωνιακο το σαλονι

Απάντηση: Re: HOME CINEMA ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ?

για περιφερειακα ποια ηχεια εχεις?
για κενρικο?
στις προδιαγραφες τα samson γραφουν οτι κατεβαινουν μεχρι 40hz.
με τα χαμηλα των ταινιων παιζει καλα?

αν ρωτάς εμένα, surround είναι ένα ζεύγος jm lab 900s. κεντρικό γιοκ, παίζω fantom. μια χαρά είναι το χαμηλό, έχει και όγκο και ατάκα.