Home Cinema με HDMI inputs

costasnikaia

New member
16 April 2008
10
Καλημέρα. Θέλω να πάρω ένα home cinema (2.1 κατά προτίμηση). Θέλω να βλέπω .mkv αρχεία HD ανάλυσης με εξωτερικούς υπότιτλους (να ναι καλά ο θείος) και αν έχει και καμιά δυνατότητα web browsing, όχι δεν θα έλεγα. Θέλω όμως να έχει και μία τουλάχιστον είσοδο HDMI. Υπάρχει καμιά πρόταση? Ζητάω πολλά από τον άγιο Βασίλη? Έχετε να προτείνετε εσείς κάτι άλλο? Έχω ήδη egreat για media player, πάνω σε ενισχυτή stereo με καλά ηχεία αλλά καθόλου στυλ και θέλω να κάνω μια αλλαγή κι εγώ βρε αδερφέ. Αυτά.

Πρέπει να δώσεις ένα bugdet που θες να διαθέσεις. Επίσης, γιατί θες 2.1?

Ταβάνι θέτω τα 300 ευρώ.
2.1 θέλω γιατί είναι έτσι η διαρρύθμιση του σπιτιού που δε βολεύουν surround ηχεία, οπότε τα ηχεία θέλω να είναι μόνο απέναντι από τον καναπέ + το subwoofer. Έλεγα κάτι σε LG smart γιατί σε Smart TV της LG που έχω δεί αρχεία βίντεο τα έπαιζε όλα μια χαρά, είτε από σκληρό είτε απο δίκτυο.

Θενκς ε λοτ μιστερ @kblachos, θα το κοιτάξω. Όπως και το MCS-FS232, λίγο παραπάνω στην τιμή αλλά πιο ωραίος σχεδιασμός στα μπροστινά ηχεία

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για την αγορά του pioneer mcs-434 περισσότερο για την χρήση του στα 4 hdmi inputs. (1 για sat, 1 για xbox360 , 1 για καλό 3dbluray, 1 για mede8er 600x3d)
1) Αν γνωρίζει κανείς δέχεται σήμα 3D από τα hdmi input και συγκεκριμένα από mede8er 600Χ3D ή από άλλο 3d bluray έτσι ώστε να μου δώσει ήχο DTS-HD Master Audio αλλά και να μεταφέρει εικόνα 3D σε τηλεόραση panasonic 50gt30 ;
2) μπορεί μελλοντικά να δεχτεί στην έξοδό του και πριν την τηλεόραση το Darbee Darblet 5000 χωρίς να επηρεάσει τίποτα από την προηγούμενη συνδεσμολογία δηλ. εικόνα 3D στην τηλεόραση ;

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για την αγορά του pioneer mcs-434 περισσότερο για την χρήση του στα 4 hdmi inputs. (1 για sat, 1 για xbox360 , 1 για καλό 3dbluray, 1 για mede8er 600x3d)
1) Αν γνωρίζει κανείς δέχεται σήμα 3D από τα hdmi input και συγκεκριμένα από mede8er 600Χ3D ή από άλλο 3d bluray έτσι ώστε να μου δώσει ήχο DTS-HD Master Audio αλλά και να μεταφέρει εικόνα 3D σε τηλεόραση panasonic 50gt30 ;
2) μπορεί μελλοντικά να δεχτεί στην έξοδό του και πριν την τηλεόραση το Darbee Darblet 5000 χωρίς να επηρεάσει τίποτα από την προηγούμενη συνδεσμολογία δηλ. εικόνα 3D στην τηλεόραση ;
Αν δεν γνωρίζετε για το pioneer, μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει άλλο home cinema (sony, samsung, lg, panasonic) που να περνάει από τα hdmi input (2-4) εικόνα 3d στην τηλεόραση (πηγή mede8er 600X3D) και το ίδιο να παίζει ήχο DTS-HD Master Audio ;
Δυστυχώς έχω περιορισμό ύψους στο έπιπλο που θα τοποθετηθεί (έως 12εκ) και δεν μπορώ να προβώ σε ανεξάρτητο ενισχυτή AV λόγω ύψους συσκευής (16-17εκ).

Προφανώς και μπορεί να περάσει σήμα 3D μέσα απ' τις HDMI αφού μιλάμε για HDMI 1.4.....

Bέβαια στο manual της συσκευής στην σελίδα 38 έχουν μία υποσημείωση που αναφέρει πως πιθανόν να μην είναι εφικτή η έξοδος εικόμων 3D, ανάλογα με τον τύπο του σήματος εξόδου 3D της συνδεδεμένης συσκευής.....

Προφανώς και μπορεί να περάσει σήμα 3D μέσα απ' τις HDMI αφού μιλάμε για HDMI 1.4.....

Bέβαια στο manual της συσκευής στην σελίδα 38 έχουν μία υποσημείωση που αναφέρει πως πιθανόν να μην είναι εφικτή η έξοδος εικόμων 3D, ανάλογα με τον τύπο του σήματος εξόδου 3D της συνδεδεμένης συσκευής.....
Ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά δυστυχώς αυτά τα είχα ήδη διαβάσει από το site και το manual και γι' αυτό ρώτησα μήπως κάποιος στο νήμα ήταν κάτοχος να μου πεί από πρώτο χέρι. Τώρα είμαι σε επικοινωνία με intersys να μάθω τί ισχύει. Ευχαριστώ πάντως.