Home Cinema μέχρι 1500

Τωρα που το εψαξα καλύτερα εχει εγκαταστημενο προενισχυτη και μπορεις να το συνδεσεις κατευθειαν στον ενισχυτη
Δικο δεν εχω??

εαν θες πικαπ θα το χρειαστεις.δεν εχει phono in ο ενισχυτης σου.
απ`οτι βλεπω το εχουν-σχεδον-καταργησει το phono in οι περισσοτεροι κατασκευαστες.
το πικαπ αυτο που θελεις,ειναι κατι απλο,οποτε μπορεις να πας και σε φθηνοτερο phono stage.

Τωρα που το εψαξα καλύτερα εχει εγκαταστημενο προενισχυτη και μπορεις να το συνδεσεις κατευθειαν στον ενισχυτη
Δικο δεν εχω??

το pre-out που βλεπεις,ειναι για τελικο ενισχυτη και για να δουλεψει ως προ-ενισχυτης ο denon.

καταλαβα... οκ τοτε απλα θελω αυτο το πικαπ γιατι εχει και usb για να τα μετατρεπω σε wav. και απ'οτι διαβασα ειναι μια απο τις καλε μαρκες πικαπ.

Καλησπέρα κ παλι παιδιά, όπως έχω καταλάβει όσο το ψάχνεις τόσο σε τρώει!!! Είχα κατασταλάξει στο σετακι που μου πρωτεινε ο φίλος Δημητρης αλλα τώρα μου εκατσαν κάτι λεφτά παραπάνω κ έλεγα να δώσω κάτι παραπάνω για τα 3 μπροστά ηχεία, θα πάω να κάνω άλλη μια γυρα, αλλα θέλω κ τη δική σας άποψη είδα τα audio spectrum κοντά στα 450 τι λέτε. ;

το σετακι που ειχες καταληξει ηταν σουπερ για τις αναγκες σου.κρατα τα επιπλεον λεφτα γιατι εχεις και εκρεμοτητες..
δεν εχεις παρει ακομα sub&phonostage,που πολυ πιθανον να χρειαστεις.
και παλι ομως,δεν βρισκω τον λογο να δωσεις παραπανω λεφτα.
ποια audio spectrum ειδες?
γιατι κατι αντιστοιχο με το σετακι που ειχες καταληξει,θα σε παει αρκετα παραπανω οικονομικα.

Το ξερω οτι ειναι super, απλα λεω;) Τα prestige 3 είδα ;) για sub κατέληξα στο velodyne impact 10'

δεν τα εχω ακουσει και δεν μπορω να σου πω.
το μονο σογουρο ειναι,οτι εχει μικροτερη καμπινα απο το boston και -λογικα-δε θα παρεις την εκταση του χαμηλου οπως στα boston.
πηγαινε παντως ακουσε τα και αυτα και αποφασισε.μπορει να σου κανουν καλυτερα σαν συνολο στο αυτι.

45 Hz - 25 kHz ειναι το ευρος συχνοτητων και των 2 ηχειων.
αρα χαμηλα/ψηλα,εισαι-θεωρητικα-στα ιδια.
οποτε ακους και αποφασιζεις.

Last edited:
😲😲 μπέρδεμα :) στο τέλος μάλλον σ´αυτα που είπαμε θα καταλήξω το βλεπω αλλα κοιτάς γενικα

Για τα Q Acoustics 2050i τι γνώμη έχετε? με 150 παραπανω η ποιότητα ειναι πολυ καλύτερη?

Κατάλαβα θα πάω μέσα στην βδομάδα να τα ακούσω κ θα σου πω! Απλα κ εμένα διάφορους που ξανά ρώτησα μου είπαν για αυτά. Και φαντάζομαι θα πρέπει να πάρω κ το αντίστοιχο τους κεντρικό έτσι;

Στα χρήματα αυτά έχεις σκεφτεί για τα Jamo S606HCS3;
Αν ναι,γιατί τα έχεις απορρίψει;Αν όχι,άκουσέ τα.Νομίζω ότι είναι τα πιο valueForMoney ηχεία μέχρι τα 1000 (Και για τα 5 ηχεία).