Home Cinema receiver system 2.1 ή 3.1 με HD Audio (& Pionner quality question)

PaTheo

New member
31 January 2008
74
Αθήνα
Ψάχνω για ένα μικρό home cinema set (ή ένα all-in-one) για να συμπληρώσω τον ήχο της τηλεόρασής μου και να συνδέσω επάνω ένα media player και ένα BD player ώστε να παρακολουθώ HD discs ή rips.
Μετά από ένα σχετικό ψάξιμο που έκανα έχω καταλήξει στο Pioneer HTP-FS500. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω ένα review για το συγκεκριμένο set αλλά ούτε να το βρω σε κάποιο κατάστημα ώστε να το δω και να το ακούσω από κοντά.
Εκτιμώ, πως πρέπει να έχει σχεδόν τις ίδιες ηχητικές επιδόσεις όπως το αδελφάκι του BCS-FS500 το οποίο και έχει πάρει αρκετά καλές κριτικές.
Τί λέτε μπορώ να εμπιστευτώ την ποιότητα της Pioneer ? ή μήπως θα με προδώσει?!

Re: Home Cinema receiver system 2.1 ή 3.1 με HD Audio (& Pionner quality question)

BD player έχω και θέλω να το συνδέσω πάνω στο σύστημα της Pioneer.
Γενικά, τα συστήματα της Pioneer έχουν καλή ποιότητα κατασκευής ή θα μου βγεί με τίποτα πλαστικά χαμηλής ποιότητας?
Από ηχητκές επιδόσεις τι λένε?

Re: Home Cinema receiver system 2.1 ή 3.1 με HD Audio (& Pionner quality question)

Τα συστήματα της Pioneer είναι από τα πλέον αξιόπιστα και η εταιρεία φημίζεται για την υψηλή ποιότητα τόσο της κατασκευής όσο και του ήχου σε όλες τις υλοποιήσεις της. Εφόσον δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις (αφού πρόκειται για σύστημα 2.1.) πιστεύω θα σε ικανοποιήσει.

Και εγώ την ίδια εντύπωση έχω σχετικά με την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της Pioneer και ελπίζω να μην μας βγάλει ψεύτες!!!
Τώρα, όσον αφορά την ηχητική απόδοση εύχομαι να με εκπλήξει ευχάριστα, καθώς σκοπέυω τελικά να πάρω το συγκεικριμένο σετ.