Home cinema σε μεγάλο χώρο!

TONIOUS

New member
6 October 2008
68
Τις συμβουλές σας χρειάζομαι για άλλη μια φορά ρε παίδες.Ένας πολύ καλός φίλος που δεν είναι μέλος θέλει να φτιάξει ένα σύστημα 5.1 ή 7.1!Το πρόβλημα είναι ότι ο χώρος του είναι τεράστιος,κοντά 70 τ.μ με μία κολόνα στη μέση.Αυτός θέλει να ακούει πολύ δυνατά,ειδικά τα χαμηλά του θέλει να σκοτώνουν αλλά το μπάτζετ του είναι περιορισμένο,περίπου 2.000.Η υψηλή πιστότητα όμως που λέμε δεν τον ενδιαφέρει και πάλι καλά να λέμε.Είναι εφικτό να μείνει ικανοποιημένος με κάτι?Να πήγαινε μήπως σε επαγγελματικά, να πάει σε φτιαχτά να κλείσει και να μοιράσει το χώρο του?Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή.Ακόμα και προτάσεις για μοντέλα προιόντων.Για αρχή σκεφτόταν για ενισχυτή av denon avr-1911 και να ψαξει και κάτι σε τελικό για να πετύχει τις υψηλές εντάσεις που θέλει.Δεν ξέρω όμως να του προτείνω ένα συγκεκριμένο σύνολο που θα γεμίσει το χώρο του σε αυτά τα χρήματα.Εσείς τι λέτε?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

H κολωνα στη μεση ειναι προβλημα, ανεξαρτητου κοστος εξοπλισμου.
Ποσο "μεση" ειναι η κολωνα δλδ?

Ανέβασέ μας ένα σχέδιο του χώρου με τις θέσεις των ηχείων και την κολώνα, για να καταλάβουμε για τί ακριβώς πρόκειται.....

H κολώνα είναι ακριβώς στη μέση και ειναι δοκάρι 7Χ9 περίπου ο χώρος.Είναι όντως πρόβλημα του το είπα και το χει καταλάβει.Βρίσκεται ακριβώς εκεί που θα ήταν και η θέση ακρόασης.Ούτε ηχεία έχει ούτε τίποτα.Τώρα θα ξεκινήσει να αγοράζει σιγά σιγά.Γι αυτό μου φάνηκε μικρό το μπατζετ του.Θα του πω αν σας βοηθά να μου δώσει καμμία φώτο να πάρετε μια εικόνα.Για την τοποθέτηση των ηχείων ακόμα το ψάχνει.Θέλει πρώτα να δει τι θα πάρει.Μέχρι και οποιαδήποτε αλλαγη του χώρου είναι διατεθειμένος να κάνει μιας και δεν τον χρησιμοποιεί.Μόνο αυτή την άτιμη την κολώνα δεν μπορεί να βγάλει.