Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Home
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Members
Current visitors
Κανονισμός Λειτουργίας
Σωματείο AVClub
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Home
Forums
Home Theater
Audio / Video
Αγορά Ενισχυτή – Ηχείων – Καλωδίων
home cinema vs hi-fi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
<blockquote data-quote="Trisalon" data-source="post: 802935" data-attributes="member: 10295"><p>Δεν το πιασες καλα αυτο που ειπα , οταν λεω ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ MP3 εννοω οτι η πλειοψηφια των χρηστων που ακουει μουσικη τα χρησιμοποιει παρα τα audio cd Που καταλαμβανουν τεραστιο χωρο και κοστιζουν , και επισης δεν μπορουμε να ακουμε αφορισμους οτι το στερεο υπαρχει σαν ποιοτητα και τιποτα αλλο</p><p>Προσφατα πηγα σε ενα παρτυ και ακουσα απο ΕΝΑ και μονο τεραστιο ηχειο καλη ποιοτητα ηχου χωρις παραμορφωσεις στα mp3 που επιαζε ο dj , το θεμα ειναι τι θεωρει ο καθενας καλη μουσικη , πχ δεν μπορω να θεωρω ποιοτικη μουσικη <strong>140 db οπως παιζεται στα club</strong> , παρτυ και λοιπα εστω και απο ενα ηχειο ειτε απο δικαναλους η μονοκαναλους ενισχυτες κλπ</p><p> </p><p>Οσα περισσοτερα καναλια ειναι διαχωρισμενος ο ηχος σε ενα dvd Τοσα περισσοτερα οργανα ακους και σε μεγαλο βαθος , οποτε ρεαλιστικοτερη αισθηση μουσικης ακουγεται στο χωρο σαν να βρισκεσαι εκει </p><p>Φανταζομαι ολοι εδω μεσα εχετε ακουσει 5+1 dvd dts , dts ma , dd σε πολυκαναλους ωστε να καταλαβετε τι λεω </p><p>εμ δε βγηκε για πλακα το surround και ολη η εξελιξη του</p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p>Το οτι η μουσικη στην πλειοψηφια της ειναι κομμενη και ραμενη για stereo δεν σημαινει οτι ειναι η καλυτερη επιλογη και πρεπει να πεταξουμε τους πολυκαναλους , με την ιδια λογικη να πεταξουμε τις καινουργιες tv να μεινουμε σε crt αφου το τηλεοπτικο σημα ζει και βασιλευει ακομα</p><p> </p><p>Η τεχνολογια εξελισσεται σιγα σιγα θα περασουμε και στον πολυκαναλο ηχο οπως και στη εικονα που ειμαστε στο dvd ακομα</p><p>θα παρει χρονο βεβαια αλλα μελλοντικα ο πολυκαναλος θα ειναι must</p><p> </p><p> </p><p>Ειμαι κατοχος rxv1800 yamaha με klipsch rf35 , rc10 , rb-51 ε δεν μπορω να δεχτω απο καποιους να μου λενε δεν εχεις ακουσει ποιοτικη μουσικη </p><p>Αν και το συστημα μου τα καταφερνει εξισου καλα και στο στερεο δεν ειναι club βεβαια οπως ενοουν μερικοι την ποιοτικη μουσικη</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Trisalon, post: 802935, member: 10295"] Δεν το πιασες καλα αυτο που ειπα , οταν λεω ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ MP3 εννοω οτι η πλειοψηφια των χρηστων που ακουει μουσικη τα χρησιμοποιει παρα τα audio cd Που καταλαμβανουν τεραστιο χωρο και κοστιζουν , και επισης δεν μπορουμε να ακουμε αφορισμους οτι το στερεο υπαρχει σαν ποιοτητα και τιποτα αλλο Προσφατα πηγα σε ενα παρτυ και ακουσα απο ΕΝΑ και μονο τεραστιο ηχειο καλη ποιοτητα ηχου χωρις παραμορφωσεις στα mp3 που επιαζε ο dj , το θεμα ειναι τι θεωρει ο καθενας καλη μουσικη , πχ δεν μπορω να θεωρω ποιοτικη μουσικη [B]140 db οπως παιζεται στα club[/B] , παρτυ και λοιπα εστω και απο ενα ηχειο ειτε απο δικαναλους η μονοκαναλους ενισχυτες κλπ Οσα περισσοτερα καναλια ειναι διαχωρισμενος ο ηχος σε ενα dvd Τοσα περισσοτερα οργανα ακους και σε μεγαλο βαθος , οποτε ρεαλιστικοτερη αισθηση μουσικης ακουγεται στο χωρο σαν να βρισκεσαι εκει Φανταζομαι ολοι εδω μεσα εχετε ακουσει 5+1 dvd dts , dts ma , dd σε πολυκαναλους ωστε να καταλαβετε τι λεω εμ δε βγηκε για πλακα το surround και ολη η εξελιξη του Το οτι η μουσικη στην πλειοψηφια της ειναι κομμενη και ραμενη για stereo δεν σημαινει οτι ειναι η καλυτερη επιλογη και πρεπει να πεταξουμε τους πολυκαναλους , με την ιδια λογικη να πεταξουμε τις καινουργιες tv να μεινουμε σε crt αφου το τηλεοπτικο σημα ζει και βασιλευει ακομα Η τεχνολογια εξελισσεται σιγα σιγα θα περασουμε και στον πολυκαναλο ηχο οπως και στη εικονα που ειμαστε στο dvd ακομα θα παρει χρονο βεβαια αλλα μελλοντικα ο πολυκαναλος θα ειναι must Ειμαι κατοχος rxv1800 yamaha με klipsch rf35 , rc10 , rb-51 ε δεν μπορω να δεχτω απο καποιους να μου λενε δεν εχεις ακουσει ποιοτικη μουσικη Αν και το συστημα μου τα καταφερνει εξισου καλα και στο στερεο δεν ειναι club βεβαια οπως ενοουν μερικοι την ποιοτικη μουσικη [/QUOTE]
Verification
Post reply
Home
Forums
Home Theater
Audio / Video
Αγορά Ενισχυτή – Ηχείων – Καλωδίων
home cinema vs hi-fi
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…