Home Cinema

lazaris21

New member
8 October 2013
2
καλημερα!!! θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την αγορα home cinema να κοιταξω 5,1 η 7,1!! και αναμεσα σε yamaha και paioneer τι να επιλεξω? εαν καποιος φιλος εχει να μου προτεινει καποια μαρκα κοντα στα 400 ευρω ας μου πει να το κοιταξω!! ευχαριστω

Re: home cinema

Καλημέρα και καλώς ήρθες στο forum. Καταρχάς πρέπει να μας πεις αν ψάχνεις για all in one σύστημα ή θέλεις να αγοράσεις ενισχυτή και ηχεία ξεχωριστά. Από το budget σου υποθέτω ότι πας για τη πρώτη λύση. Τώρα όσον αφορά το 7.1 ή το 5.1 εγώ θα πήγαινα στο 5.1 στην κατηγορία αυτή αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα αλλά και θέμα χώρου.

Re: home cinema

καλημερα δροσια 79. ρωταω μονο για ενισχυτη ηχεια θα κοιταξω ξεχωριστα! γιατι 5,1? ο pioneer VSX-828-K ειναι καλος? τι γνωμη εχεις? ειναι 7,1

Απάντηση: home cinema

Φίλε καλώς ήρθες έχω πάρει ένα ολοκληρωμένο της sumsung για το εξοχικό περίπου στο 400 και έχω πάθει πλάκα, blue ray, 3d , radio, ενισχυτής πέντε ηχεία + σαμπ, και φαντάσου έχει και wi fi βλέπω έργα από you tube χαλαρά...και όλα αυτά με 400 ευρώ όταν πριν 10 χρόνια δίναμε 600 ευρώ για 10μετρο s-video. H καλύτερη αγορά που έχω κάνει πάντα σε σχέση value to money. Ξεκίνα με ένα all in one και αν ποτέ το ξεπεράσεις πας σε κάτι καλύτερο....

Re: Απάντηση: home cinema

Φίλε καλώς ήρθες έχω πάρει ένα ολοκληρωμένο της sumsung για το εξοχικό περίπου στο 400 και έχω πάθει πλάκα, blue ray, 3d , radio, ενισχυτής πέντε ηχεία + σαμπ, και φαντάσου έχει και wi fi βλέπω έργα από you tube χαλαρά...και όλα αυτά με 400 ευρώ όταν πριν 10 χρόνια δίναμε 600 ευρώ για 10μετρο s-video. H καλύτερη αγορά που έχω κάνει πάντα σε σχέση value to money. Ξεκίνα με ένα all in one και αν ποτέ το ξεπεράσεις πας σε κάτι καλύτερο....

http://www.amazon.co.uk/Creative-CA...492815&sr=1-2&keywords=AV+Receivers+5.1+sound φιλε δες και κατι τετοιο πολυ δυνατο για τα λεφτα του. εγω αυτα σκεφτομαι να παρω η τον yiamaha rxv375 και τα harman kardon 9.