Home Opera...Συμβουλίτσες

Re: HOME OPERA...ΣΥΜΒΟΥΛΙΤΣΕΣ

Ισως δεν θα χρειαστει να μετακινησεις το επιπλο, μπορει να εχει βαθος 41 εκατοστα ο ΧΤΖ (δεν ξερω αν ειναι αυτο το βαθος μαζι με τις μπορνες του), αλλα μαλλον θα μπορεις να τον τοποθετησεις κανονικα, ας "βγαινει" και 2-3 εκατοστα εξω.

Το cdp μπορεις να το βαλεις σε ενα διπλανο ραφι.

Τα ηχεια δεν "πρεπει" να τα βαλεις στον τριτο οροφο, μαλλον στο δευτερο θα ειναι καλυτερα.

Εφοσον προκειται να μετακομισεις καποιο στιγμη μπορεις να μην επενδυσεις πολλα χρηματα σε ηχεια. Το αρνητικο των inwall ειναι οτι τα παντευεσαι.

Δεν ξερω πως θα "καθοταν" ενα ζευγαρι ηχεια βασης, το οποια να μην εχουν πισω το bass reflex ομως, και να τα τοποθετουσες μπροστα-μπροστα στο ραφι, και να παταγαν πανω σε καποιο αντικραδασμικο, αντι κατευθειαν στο επιπλο. Ισως ειναι και αυτη μια λυση...

Last edited:

καλησπερα σε ολους και παλι

Οι μερες περνανε και τα καημενα μου τα αυτακια πεινανε...

Δυστυχως λογω φορτου δεν καταφερα να ακουσω ακομα τα xtz..
Με ενα προχειρο υπολογισμο το σετακι xtz (ενισχυτης,cdp και ηχεια) ευκολα αγγιζει τα 2500-3000.
Βαζοντας τα κατω και με τις παρουσες συνθηκες, δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να ανεβασω τοσο πολυ τον προυπολογισμο (εχοντας υποψην οτι ακομα και ο χωρος δεν ειναι δικος μου).

Ετσι, σκεφτομαι να κρατησω τα εξοδα στα μισα και να αγορασω ενα σετακι πιο ανθρωπινο (με τη καλη εννοια...)

Σκεφτομαι τα εξης
-yamaha A-s500 η Α-s700
-yamaha cd-s300
-yamaha t-s500
-Β&W 685

Τα παραπανω φτανουν τα 1300 ευρω

Ερωτησεις

1) Υπαρχει καμια κραυγαλεα διαφωνια στις επιλογες και σε αυτα τα χρηματα?
2) Εχω ακουσει τα ηχεια και μου φανηκαν αξιοπρεπη. Δε θυμαμαι ομως με ποιο ενισχυτη τα ακουσα... Εχει ακουσει κανεις αυτο το συνδιασμο?
3) Αληθεια, γιατι λενε καποιοι οτι ο Α-s500 ειναι καλυτερη αγορα απο τον A-s700 ?
4) Με το θεμα του οptical που θα φευγει απο την tv (με ολους τους ψηφιακους ηχους της) τι να κανω? Μπορειτε να μου προτεινετε μια καλη λυση αναλογικοποιησης (!) ?

Για τη σύνδεση της TV με τον αναλογικό μας ενισχυτή: εδώ ;-)

Last edited by a moderator: