Homecast 5101 ή Humax 2000.

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
10,155
Πειραιας
Καλη μερα αγαπητοι φιλοι,

Εχοντας ηδη το Humax 5400 και χωρις να βιαζομαι ιδιαιτερα θελω να παρω ενα δεκτη για hd.
Το παραπανω περι βιασυνης ανατραπηκε χθες απο μια συγκυρια και τωρα ειναι επιτακτικη η αναγκη μεσα σε δυο μερες να παρω εναν απο τους δυο!!!!!

Εχω μια Samsung 42αρα και θα τον συνδεσω με hdmi.

Εχω διαβασει φυσικα τα τεστ που βγαζουν καλυτερο το 5101 αλλα αναρωριεμαι αν :

1) Αυτη η διαφορα στην εικονα ειναι αμελητεα στην τηλεοραση μου..
2) Αν ο 5101 εχει την ιδια υποστήριξη απο την αντιπροσωπεια οπως ο 2000.
3) Αν μπορει να παιξει τις μοντουλες Zeta και Xcrypto που ηδη εχω και ο 2000 ΔΕΝ τις παιζει (ενω ο 5400 τις παιζει και τις δυο μαζι ανετα).

Εχω δε ακουσει απο αλλους εγκυρους φιλους οτι ο 2000 εχει αριστη εικονα και με τις τελευταιες αναβαθμισεις εχει λυσει και τα προβληματα του.

Καμμια προσθετη συμβουλη και γνωμη, σας παρακαλω πολυ?????

1)όπως έχουμε προαναφέρει σε παλαιότερο Post o homecast υπερτερεί σε ποιότητα εικόνας αλλά στις ίντζες που θα βλέπεις δεν είναι εμφανής.
2)Δεν το γνωρίζω γιατί δεν μου χρειάστηκε ακόμα.
3)Δεν έχω καμμία μοντούλα από τις δικές σου ώστε να σου απαντήσω, ωστόσω μπορώ να σου πω πως σε γνωστό περιοδικό του χώρου που ασχολήθηκε μαζί του :worshippy:,διαπιστώθηκε συμβατότητα πλήρης με zeta!
Όσο αφορά την εικόνα και τη συμβατότητα του Humax ναι μεν έχουν βελτιωθεί πολλά αλλά όχι όλα(και μιλώ για ποιότητα εικόνας επειδή έτυχε να δούμε τον μικρό humax στο πρόσφατο συγκριτικό.)
Αν το παραπάνω δίλημμα σου είναι μονόδρομος τότε homecast, αλλιώς αξιολόγησε και άλλες προτάσεις!(βλέπε pace στα μισά λεφτά!!)

Αν πρόκειται για έναν απο τους δύο τότε να είναι ο Homecast.
Στις πολλές ίντσες του βιντεοπροβολέα είχε αισθητά καλύτερη εικόνα.
Γενικά δεν έχω ακούσει να αντιμετωπίζει προβλήματα με μοντούλες. Αντίθετα ο Humax με τόσες αναβαθμίσεις δεν έχει λύσει αυτά τα προβλήματα. Μην ξεχνάς ότι οι μοντούλες είναι ο μόνος δρόμος επέκτασης.
Ο Pace μπορεί να έχει πολύ καλή εικόνα, να είναι πολύ φθηνός, αλλά στα αρνητικά του κατατάσσονται η μία θύρα CI και οι ιδιοτροπίες - ασυμβατότητες που επιδεικνύει με τις μοντούλες.

οπως τα λεει ο Αλεξης και τα αλλα παιδια ως κατοχος του 2000 δεν μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος απο την συμπεριφορα τους ως δεκτη

ηταν πρωτοπορος στην HD εποχη αλλα μεχρι εκει

αναμενω τα νεα μοντελα το επομενο διμηνο οπως ειπε και ο Βόρειος και τοτε θα παει στην κρεβατοκαμαρα

Τελικα παρήγγειλα τον Homecast.
Σε λιγες μερες πρωτες εντυπωσεις και ενημερωση τι κανει με τις μοντουλες που εχω. (zeta - irdeto-xcrypto)