Horizon: An American Saga

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

• Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    0

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
100,369
Εκεί ψηλά.....
Horizon-An-American-Saga.jpg

Poster-EN

Imdb

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Horizon: An American Saga | Trailer 1
Warner Bros. Pictures

35 ετη μετα το θριαμβευτικο για αυτον (οσκαρ καλυτερης ταινιας, σκηνοθεσιας και πρωτου ανδρικου ρολου)
Χορευοντας με τους Λυκους και μολις αλλες δυο ταινιες μετα απο αυτην ( the Postman και το Open Range)
o Koστνερ επιστρεφει ως σκηνοθετης με αυτην την ταινια σε δυο μερη στην αγαπημενη του θεματολογια
τα γουεστερν (και το the Postman τετοιο ηταν ουσιαστικα)

.

Last edited by a moderator:
Μου έχει μεινει στο μυαλό ότι δεν μου άρεσε σαν ηθοποιός western όσο κι αν το προσπαθεί.Δεν είχαν οι ταινίες του αυτή την σπιρτάδα, το ατελείωτο πιστολιδι , την καταιγιστική δράση , τις εγκληματικές φάτσες γενικά ότι πρέπει να έχει μια ,western ταινία. Θυμάμαι ότι ήταν ανάλαφρες.

Μου έχει μεινει στο μυαλό ότι δεν μου άρεσε σαν ηθοποιός western όσο κι αν το προσπαθεί.Δεν είχαν οι ταινίες του αυτή την σπιρτάδα, το ατελείωτο πιστολιδι , την καταιγιστική δράση , τις εγκληματικές φάτσες γενικά ότι πρέπει να έχει μια ,western ταινία. Θυμάμαι ότι ήταν ανάλαφρες.

O Costner είναι καταπληκτικός σε ρόλους western. Δες τη σειρά Yellowstone και θα καταλάβεις…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καμια,απλα απαντησα στο παραπανω ποστ για τα καλυτερα γουεστερνς απο την εποχη του Open Range.

Horizon: An American Saga | Official Trailer #2​

Warner Bros. Pictures

• Like
Reactions: Midnight
Κουραστικη, τηλεοπτικη και βαρετη. Μονο την σεκανς της μονομαχιας κρατω που ηταν υποδειγματικη.
Μόλις το είδα. Συμφωνώ και επαυξάνω.
Τι ήθελε να μας πει ο ποιητής; Καταρχήν έμπλεξε ένα σωρό ιστορίες. Πηδούσε από την μια σκηνή στην άλλη και νόμιζα ότι ήταν άλλη ταινία.
Δεν είχε ένα ολοκληρωμένο story.
Και στο τέλος, τι τελείωμα ήταν αυτό; Έδειχνε σκηνές από το επόμενο; Σε ταινία; Είναι σοβαροί;
Και μου αρέσουν τα western. Αλλά αυτό δεν ήταν western. Ήταν ζήτω η Αμερική. Γι' αυτό τον χειροκροτούσαν δέκα λεπτά.

Εννοείται από τεχνικής άποψης ήταν ΑΨΟΓΗ. Κρύσταλλο εικόνα, τρομερά τοπία και γωνίες λήψης, πολλοί ωραίοι φωτισμοί , 3D τελείως.

Last edited: