Horn(y) visit in Athens

Σταυρος Δανος

AVClub Addicted Member
21 March 2008
1,811
Πατρα/Κυπρος
Την Κυριακη ημουν περαστικος απ Αθηνα και κανονισαμε για ακροαση στα δυο κορνατα συστηματα της Αθηνας,του προεδρου και του κ. Γιωργου(geovar)

Πρωι πρωι κουβαληθηκα στον προεδρο,τον οποιο ευχαριστω για την φιλοξενια-bye-

Στην αρχη ακουσμε κατι πατσαβουρες ηχογραφησεις που εφερα,και μετα επιλογες του προεδρου.Δεν θα αναλωθω σε ριβιουριστικες περιγραφες για μπασα μεσαια και πριμα.Απλα να πω οτι μου σηκωστηκε η τριχα σε πολλα κομματια ειδικα σε κομματια με μεγαλα strings και ενα αλλο με ταξιμι μπουζουκι....Τι να πω...
Παιδια μην στηνετε κορνες.Δεν παιζουν.(δεν φτανουν τα compresson drivers για ολους:flipout:)

Συγχαρητηρια προεδρε,συνεχισε και ακολουθουμε.Παραγγελειες παιρνεις?:grinning-smiley-043
Αν και δεν ακουσαμε εκτεταμενα,εγω το συμερασμα μου το εβγαλα.Η midbass ειναι ερωτας.
Ολα τα λεφτα ηταν το εργαστηριο του προεδρου.πραγματικα ειναι να χαζευεις το υλικο που μαζεψε και δουλευει ο Μανωλης.Μονο να το δεις ολο θελεις μια μερα.Εγω εριξα αρκετο οφθαλμολουτρο στα λαμπιονια που περιμενουν καμια κατασκευη να κατσουν επανω.

Για τον ανθρωπο Μανωλη δεν θα πω τιποτα.Οσοι τον γνωριζουν ξερουν :grinning-smiley-043

Γεια σου προεδρε.

Στη συνεχεια βρεθηκαμε για καφε με τον κ.Γιαννη(jan41),οπου ειχα την τιμη να τον γνωρισω και απο κοντα.
Καταπληκτικος χομπιστας και γνωστης.Μακαρι να καταφερω καποτε να δω και τα πραγματικα απειρα μηχανακια που εχει φτιαξει.-bye-:grinning-smiley-043

Για το τελος,αφησαμε το συστημα του κ.Γιωργου(geovar).
Το συστημα πραγματικα ειναι οτι καλυτερο ακουσα απο μεσοχαμηλα και πανω.Δεν υπρχει τιποτα να κρινεις η να ψαξεις.Απλα κορυφη.Φυσικα αποτελει δουλεια μιας ολοκληρης ζωης η εξελιξη των ηχειων.Εμεις απλα ακουμε και παιρνουμε θαρρος.Ή σκεφτομαστε να αλλαξουμε χομπυ(εγω σκεφτομαι ψαρεμα:violent-smiley-030:)

Ευχαριστω τον Γιωργο για την φιλοξενια αν και κανονισαμε σχετικα τελευταια στιγμη.

Συναδελφοι να τα χαιρεστε και να σας χαιρομαστε και εμεις.
Δεν θα σχολιασω και να συγκριινω κορνες με αλλα συστηματα.Απλα να πω οτι ο καθενας ακουει οπως του αξιζει(ειπαμε δεν υπαρχουν drivers για ολους)

Φυσικα ευχαριστω τον Τζιμ που εκτελεσε και χρεη ξεναγου,και μπορεσαμε να κανουμε αυτα που καναμε.Γεια σου ρε Δημητρη μεγαλε-bye-:grinning-smiley-043
Ελπιζα να τα πουμε και σπιτι σου...την επομενη φορα οταν θα εχεις και τις τρακτριξ
:a0210:

Last edited:
Χαρηκα που ξαναβρεθηκαμε απο κοντα αγαπητε Σταυρο, αν και ο χρονος δε μας επετρεψε να κανουμε οσα επρεπε. Ελπιζω την επομενη φορα, να εχουμε περισσοτερο.

Eπισεις, ηταν μεγαλη χαρα και ευχαριστηση που γνωρισα και δια ζωσης τον Γιαννη jan41 , που μας εχει εντυπωσιασει με τις λαμπατες κατασκευες του.

Οσο για τα συστηματα και του Μορφεα και του geovar, και γω φευγω απο την ακροαση, παντα με την ιδια σκεψη: Aλλαζω Χομπυ

αυτα ειναι .....
attachment.php

attachment.php