HOW DO I LOOK?

Elena K

Senior Member
22 June 2006
582
α Παρί...
Με αφορμή την ιδέα που πετάξανε ο Κώστας Κ και ΜΗΤΣ λέω να ξεκινήσω ένα thread με φωτό μας, να δούμε ο ένας τον άλλον
-για λόγους ασφαλείας. π.χ. τρακάρω με έναν σας, αρχίζουμε ρίχνουμε μπινελίκια και όταν έρχεται η στιγμή να ανταλλάξουμε στοιχεία μου λέει: "Γιάννης Νανόπουλος".. Στραβοκαταπίνω εγώ "Βρε Γιάννη, εσύ είσαι στο φόρουμ;" "Ποιό; Το Avclub;" "Ναι" και όπως καταλαβαίνετε έχουμε εκτεθεί ο ένας στα μάτια του άλλου..
Ή για να φυλάγεστε όταν την πέφτετε σε καμία στο δρόμο. Μην εκτεθείτε στέλνοντας φιλάκια εν εγνοία σας στη Νικόλ...

ΕΝΩ αν ρίξουμε εδώ από μια φωτό θα αποφύγουμε κάτι τέτοιο...:rolleyes:

Here I go...

(P.S. δεν βάζω ολόσωμη μην σας κολάσω...)

Attachments

• Resize of GRADUATION_portrait.jpg
    Resize of GRADUATION_portrait.jpg
    25.3 KB · Views: 169
Απάντηση: Re: HOW DO I LOOK?

MHTΣ said:
Mε πρόλαβες!!!!!!!!!!! Kαι ήθελα να το κάνω εγώ αύριο με την δική μου φωτό. Aύριο λοιπόν.

Γιατι αυριο??? Για να προλαβεις να τη φτιαξεις???:p :p

Elena K said:
Με αφορμή την ιδέα που πετάξανε ο Κώστας Κ και ΜΗΤΣ λέω να ξεκινήσω ένα thread με φωτό μας, να δούμε ο ένας τον άλλον
-για λόγους ασφαλείας. π.χ. τρακάρω με έναν σας, αρχίζουμε ρίχνουμε μπινελίκια και όταν έρχεται η στιγμή να ανταλλάξουμε στοιχεία μου λέει: "Γιάννης Νανόπουλος".. Στραβοκαταπίνω εγώ "Βρε Γιάννη, εσύ είσαι στο φόρουμ;" "Ποιό; Το Avclub;" "Ναι" και όπως καταλαβαίνετε έχουμε εκτεθεί ο ένας στα μάτια του άλλου..
Ή για να φυλάγεστε όταν την πέφτετε σε καμία στο δρόμο. Μην εκτεθείτε στέλνοντας φιλάκια εν εγνοία σας στη Νικόλ...

ΕΝΩ αν ρίξουμε εδώ από μια φωτό θα αποφύγουμε κάτι τέτοιο...:rolleyes:

Here I go...

(P.S. δεν βάζω ολόσωμη μην σας κολάσω...)
Εμένα βρήκες για παράδειγμα βρέ!!!!!

Απο μία πρόσφατη διαφήμιση που έκανα
justin.lindbergh.jpg

Να 'μαι και εγω.

Αντε να βλέπω να κατεβάζεται φωτογραφίες και αφήστε τα σχόλια.

Αύριο χαράματα φεύγω 3 ημέρες για Ρουμανία.

Δεν ξέρω αν θα έχω την ευκαιρία να μπω στο internet οπότε τα λέμε απο εβδομάδα λογικά.

Λοιπόν είπαμε: για κατεβάστε φωτογραφίες, για κατεβάστε:

Attachments

• 1.JPG
    1.JPG
    41.9 KB · Views: 73
Σήμερα σας είπα λοιπόν. Aν θέλετε καλύτερη λήψη ή άλλο σημείο του σώματος (XA!:D ) στείλτε μου pm. (χρέωση 15 έουρα ανά φωτό +ΦΠA)
:D :D

Attachments

• me2.jpg
    me2.jpg
    29 KB · Views: 100
Εγω και ο γιοκας (ως Νταφυ Ντακ) μου πριν 2 χρονακια...

Attachments

• 8a.JPG
    8a.JPG
    73 KB · Views: 98

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Σίμο,εσύ δεν είσαι που το 2004 πήρες το πρώτο βραβείο χειρισμού του photoshop?
Aγόρι τι έγινε σε ξεκλείδωσε η Νικόλ και βγήκες έξω?:) :) για ρίξε την φωτογραφία σου να τελειώνουμε για το ποιός έχει πάρει βραβείο στο Photoshop!!!!:p :p

MHTΣ said:
Kαι την Nικόλ να δούμε... Mην κάνεις ότι δεν τα διαβάζεις αυτά... XA!
Τώρα τα είδα!!! Αμέσως εσύ....:p
Έρχεται κι η δική μου! Εδώ στο pc στην δουλειά έχω μόνο μια δική μου από τις απόκριες... στο σπίτι no more internet :(
΀ο Γβ‚¬ΓŽΒ±ΓŽΒΉΓŽΒ΄ΓŽΒ― Γβ€žΓβ€°ΓŽΒ½ ΓŽΒ»ΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒ»ΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒ΄ΓŽΒΉΓΕ½ΓŽΒ½!.jpg