Απάντηση: Re: hp microserver + ati 6450 + pioneer amplifier + kuro 50"
Μακάρι να σε βοηθήσει :ernaehrung004:
Τελικά δεν...η ρύθμιση στην kuro αφορά μόνο σύνδεση με καλώδιο vga !
Από hdmi δείχνει μόνο ότι δέχεται στην θύρα της.
Ρε παιδιά, απλά είναι τα πράγματα. Dot-by-dot καθώς και off όλες οι δυνατότητες processing που μπορεί να έχει η Pioneer ώστε να υπάρχει 1:1 pixel mapping και μετά το overscan στο 0% (ή 100% - ξεχνάω..) στο καλά κρυμμένο μενού του CCC. Αυτό για κάθε refresh rate που χρησιμοποιείται.
For the record, Μιχάλη πήγες κατ' ευθείαν στα δύσκολα, βάζοντας σε server hardware consumer κάρτα γραφικών, server OS και consumer HTPC software.

Πάλι καλά που δουλεύει να λες..
Η Apple πολύ απλά δεν θα σε άφηνε να κάνεις κάτι τέτοιο.
Έφαγα τουλάχιστον ότι 3 ώρες κ ακόμα δεν...
Φυσικά γελάω με την ευκολία που προσφέρουν τα windows σε συνδυασμό με τις κάρτες γραφικών ati... :Banane0:
Καταρχήν, σύνδεσα τον υπολογιστή κατευθείαν με hdmi στην kuro.
Γύρισα την τηλεόραση σε σήμα video καταρχήν κ δοκίμασα διάφορες αναλύσεις στον υπολογιστή αλλά δεν...
Γύρισα την τηλεόραση σε σήμα pc κ δοκίμασα διάφορες αναλύσεις στον υπολογιστή αλλά δεν επίσης...
Το βασικό πρόβλημα που βλέπω είναι ότι, στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών δεν μου εμφανίζει επιλογές για την οθόνη που έχω συνδέσει...!
Οπότε δεν μπορώ να βρω την επιλογή Scaling !!
Έβγαλα τους οδηγούς τους τελευταίους της amd, ξαναέβαλα τους "παλιούς" της asus κ τίποτα...τώρα μάλιστα βρίσκει ότι έχω ως οδηγό τον catalyst 11.11, παρόλο που τον απεγκατέστησα κ επανεκκίνησα τον υπολογιστή...εδώ γελάω με τα Windows βέβαια...έβγαλα κ αυτούς τους οδηγούς, επανεκκίνησα, τώρα μου έλεγε ότι δεν βρίσκει οδηγό για την κάρτα μου, ότι είναι generic κάρτα γραφικών. Ξαναέβαλα τους "παλιούς" της asus αλλά κ πάλι έβρισκε ότι έχω τους catalyst 11.11....:Banane0:
Απεγκατάσταση πάλι κ εγκατάσταση τους τελευταίους της amd 11.11.
Ρυθμίσεις - επιλογές για οθόνη δεν εμφανίζει καν !!
Ότι κ να έκανα τελικά στην kuro κ στον υπολογιστή, έχω underscan με τα όλα του ! :award:
Καμιά άλλη ιδέα ;
Χθες το βράδυ μου ήρθε άλλη μία, αλλά νύσταζα πια για να την δοκιμάσω...να συνδέσω 2η οθόνη υπολογιστή με dvi σύνδεση, μήπως κ εμφανίσει τις επιλογές για τις οθόνες στο ccc.
Λέτε ;
Έψαξα κ Drivers για την kuro, μπας και, αλλά δεν υπάρχουν κάπου.
Στο whs2011 πάντως βλέπει κατευθείαν ότι έχω συνδέσει pioneer tv.
Αυτό που επίσης παρατήρησα είναι ότι, στην μόνη επιλογή που υπάρχει στο ccc κ βλέπω, είναι ρυθμίσεις για το Desktop, extend κτλ., όπου κάνεις πχ rotate, επιλέγω την οθόνη μου κ βγάζει ένα μικρό παραθυράκι πληροφοριακό κ γράφει εκεί μέσα κάτι του στυλ "pioneer tv disabled audio enabled"...:7SFGSFG:
Μου αρέσει που λέτε ότι δεν είναι htpc...τι παραπάνω ή λιγότερο έχει ; Ένας απλός υπολογιστής είναι με αρχιτεκτονική intel, κάρτα γραφικών απλή, μνήμη πολύ, δίσκους, τίποτα το εξεζητημένο δλδ. Server σίγουρα δεν είναι, απλά έτσι το χαρακτηρίζει η hp. Απλό pcάκι με δυνατότητα για πολλούς δίσκους είναι κ με raid. Σιγά τα ωά! :HTEHETH63: Το μόνο πρόβλημα που θα μπορούσα να δω είναι το λειτουργικό, αλλά δεν δικαιολογεί αυτό κάτι, αφού οι οδηγοί για windows 7 64bit εγκαθίστανται κανονικά, χωρίς μηνύματα κτλ., αλλά κάποιες ρυθμίσεις δεν τις εμφανίζουν.