HTC HD2 με Android 2.2

mariosk9gr

New member
30 May 2009
27
Καλησπέρα σε όλους,
Πρόσφατα ξεκίνησα να ασχολούμαι με το πως θα αλλάξω το λειτουργικό σύστημα wm6.5 του HD2 σε android froyo μιας κ πραγματικά δεν πάει άλλο με το υπάρχον λειτουργικό κ τα νεύρα μου έχουν σπάσει.Θεωρώ οτι το συγκεκριμένο μοντέλο της Htc είναι ένα απ τα καλύτερα κινητά που κυκλοφορήσαν ποτέ και είναι κρίμα ειλικρινά να φοράν wm.

Συμπεράσματα:
Πέρασα σε sd την έκδοση SuperRAM_FroYo_V1.5 και πραγματικά έμεινα έκπληκτος με το αποτέλεσμα μιας και οι επιδόσεις της συσκευής ανέβηκαν κατακόρυφα! Την συγκεκριμένη έκδοση μπορείτε να την κατεβάσετε απο
http://www.gamesquare.co.uk/ και επισυνάπτω και τις οδηγίες βήμα - βήμα.

Πρόβλημα..
Έχω κάνει έρευνα στο internet για εγκαταστάση android froyo στην rom του HD2 αλλά μέχρι στιγμής δεν βρήκα κάποιον ευκολοκατανόητο οδηγό. Γνωρίζει κάποιος μήπως υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός βήμα προς βήμα; Θεωρώ οτι αν ένα λειτουργικό όπως το froyo εγκατεστημένο στην sd έχει τέτοιες επιδόσεις τότε λογικά αν φορμαριστεί η συσκευή απο wm και περαστεί στην rom android τότε το κινητό θα λειτουργεί με full επιδόσεις και άνεση στην μνήμη άριστα!

Υ.Γ. Δεν έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο αρκετά οπότε σε περίπτωση κάποιου σφάλματος, διορθώστε με παρακαλώ :)

Attachments

Re: Htc HD2 με Android 2.2

Το forum της Htc δεν αναφέρει setups για unofficial λογισμικά μιας κ η εταιρία όπως όλες θέλει να πουλάει διαρκώς γι αυτό κ μόνο τα νέα της μοντέλα έχουν android κ οχι τα παλαιότερα.. Δεν είσαι ευχαριστημένος με το λογισμικό σου; Δεν παίρνει αναβάθμιση ίσως; Ώρα να πάρεις το νεο μας μοντέλο και να σκάσεις άλλα 400 + σαν το κορόιδο lol! Κλασσικά πλέον γνωρίζουμε όλοι πως σκέφτοναι οι εταιρίες πλέον..

Τελικά μετά απο άρκετες ώρες ενασχόλησης με το αντικείμενο τα κατάφερα!
Τα πάντα πάνω στο θέμα του HD2 βρίσκονται
http://www.xda-developers.com/

Όποιος έχει κάποια απορία για το πως θα ξεκινήσει ας μου στείλει pm :)

Μια βοηθεια παιδια, πρωτη φορα ασχολουμαι με αυτο το θεμα και μπορω να πω οτι με τρωει ο ...... μου για να βαλω android!!!!!!!!!! (εχω χαθει εντελως μεσα στα forums & δεν καταλαβαινω τι ισχυει τελικα...)

Διαβασα τις οδηγιες στο επισυναπτομενο αρχειο, αλλα εγω δεν βλεπω τα
R 2.15.50.14 και D 3.14.xx που αναφερεται... Θα εχω προβλημα κανοντας τα υπολοιπα?

Επισης μια αλλη ερωτηση: Τρεχοντας τα
CLRCAD αρχικα και HARET στην συνεχεια, "αλλαζω" κατι στο τηλεφωνο, ή απλα προκειται για 2 εκτελεσιμα προγραμματα και τιποτα αλλο? Πιο απλα, αν κατι δεν παει καλα, με ενα reboot, θα βρισκομαι ακριβως εκει που ημουν αρχικα, σωστα? (@mariosk9gr: [FONT=&quot]σου εχω στειλει και ενα pm...)

Thanks!!!!!!!!!!!
[/FONT]

Πριν κάποιους μήνες δοκίμασα στο Xperia X1 (wm6.1) μια έκδοση Android, από το xda-developers. Το λειτουργικό πέρασε σε μια κενή sd κάρτα και μέσα από τα win φορτώνεις το αρχείο haret.exe και ξεκινάει η φόρτωση του android. Δεν πειράζει τίποτα από τα win και αν κάνεις reset επανέρχεται στα win. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να φλασάρεις κάποια έκδοση android στην μνήμη του τηλεφώνου, το θεωρώ και λίγο ριψοκίνδυνο. Πάντως δεν τρελάθηκα από την απόδοση του android (και λογικό), πολλά πράγματα δεν τρέχανε σωστά, αλλά τώρα που ξαναείδα το θέμα, παίζει να το ξαναδοκιμάσω.

Για να εγκαταστησεις android στο HD2, η πιο ευκολη λυση ειναι μεσω SD, απλα βαζεις τα αρχεια στο root του SD και τρεχεις το haret οπως ειπαν και παραπανω...

Το μεγαλο θεμα ειναι να τρεχεις το android μεσω NAND...Εδω και αρκετο καιρο τρεχω Android 2.2.1 και πλεον 2.3.3 στο NAND χωρις ιδιαιτερα προβληματα και ειναι αρκετα σταθερο...

Για να το κανεις αυτο, απαιτηται λιγο διαβασμα και αρκετα utilities, για οτι χρειαστεις πες μας..

Η μέθοδος με nand δεν υπάρχει ακόμη για το X1, το είδα στο xda. Χτες ξαναδοκίμασα android, πέρασα το CM modded V.2 και γενικά μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ενθουσιασμένος. Όλες οι συνδέσεις λειτουργούν κανονικά, wifi άψογο, μπαταρία καλή, χωρίς γρήγορο άδειασμα, γενικά όλα οκ. Δύο θεματάκια, για όποιον γνωρίζει: οι επαφές της sim ή της μνήμης του κινητού υπάρχει τρόπος να περαστούν? Δεν μπορώ να θυμάμαι πολλά τηλέφωνα...Και 2ον, η κάμερα λειτουργεί συνήθως? Δοκίμασα με πυρήνα που έλεγε ότι λειτουργεί η κάμερα, αλλά δεν μπόρεσα να βρω εφαρμογή να την ενεργοποιήσω.

Νομιζω υπαρχει ενα app για να διαχειριζεσαι επαφες SIM, ψαξε κατι σχετικο στο market. Τωρα για περισσοτερες λεπτομερεις για το X1 συνηθως ειναι καλο να ρωτησεις στο αντιστοιχο thread στο XDA developers

Απάντηση: Htc HD2 με Android 2.2

Μολις τη δοκιμασα και πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο την ταχύτητα του κινητου.
Λες και του εριξα νεφτι.
Προφανως θα υπάρχουν νεότερες version απο την συγκεκριμένη που ποσταρε ο Μαριος ( εχω λιγο χαθει με αυτα που κυκλοφορουν)
Οποιος εχει να προτείνει κατι δοκιμασμενο η προταση του ειναι ευπρόσδεκτη

εχω εγω βαλει αυτη την ρομ σε 1.6 version, ηδη εχει φτασει 1.9...γενικα καθε μηνα βγαινουν νεες που συνηθως βελτιωνουν τα πραγματα..

Ειναι 2.3.3 με Sense, αυτο που εψαχνα, γενικα πολυ σταθερη!