HTC Waranty. Φταιω εγω να μην αγορασω ξανα HTC

Daywalker

Established Member
7 August 2006
134
Λοιπον εγω και η κοπελα μου εχουμε το htc touch pro.Ζουσα Σκωτια οποτε ειναι αγορασμενο απο εκει. Η εγγυηση του τελειωνει αρχες Νοεμβρη και εχω διαπιστωσει οτι το space sto keyboard δεν δουλευει καλα σχεδον απτην αρχη που το πηρα αλλα δεν εδινα σημασια. Πηρα την ΗΤC hellas και μου λενε οτι πρεπει να το στειλω στην αγγλια. τους λεω και το προβλημα που εχει το κινητο της κοπελας μου ακομα πιο σημαντικο και μου λενε θα ενεργησουμε να λυθει το προβλημα και στα 2ο κινητα και θα σας ξαναπαρουμε...1 μηνας περασε τιποτα.
Εχω ξεκινησει τωρα διαλογο με την HTC αγγλιας για το κινητο της κοπελας μου. Λοιπον το κινητο σε καποια φαση εβγαλε σαν υγρασια στην οθονη και μετα απο λιγες μερες σταματισαι να δουλευει η οθονη.το υπολοιπο κινητο δουλευε κανονικα δεχοταν τηλ. και απανταγες απτα κουμπια.Περνω τηλ. την htc με ρωταει αν πχ το κινητο ειχε βραχει απο δικο μου φταιξιμο και τους λεω οχι, αν το ειχα βρεξει μου ειπαν οτι η εγγυηση δεν ηταν valid. Ερχονται περνουν το κινητο και μετα απο μερικες μερες λαμβανει email η κοπελα μου οτι το κινητο ηταν εκτος warranty και αν ηθελε το κινητο πισω να πληρωνε τα ταχυδρομικα. τους περνω τηλεφωνο και ο τεχνικος μου λεει οτι το υλικο που συγρατουσε τους υγρους κρυσταλλους ειχε σπασει οποτε για αυτο δεν δουλευει το κινητο. με συνδεει μετα με εναν υπαλληλο και αυτη μου λεει οτι λογω νερου στη συσκευη δεν μπορουν να με αποζημιοσουν. Τους λεω αφου το υγρο της συσκευης επεσε πανω στο κινητο δεν ηταν εξωτερικος παραγοντας και δεν φταιω εγω και τοτε αρχισε να μου λεει οτι δεν με πιστευει και το οτι η κοπελα μου ειχε ριξει καποιο υγρο πανω στο κινητο μετα απο φωνες μου λεει οτι θα ανεβασει το θεμα πιο πανω και θα μου απαντησει. Τις κανω τι να μου απαντησετε το υγρο οταν εφυγε απτην οθονη λογικο ειναι να καταλιξει μεσα στην συσκευη για αυτο και βρεθηκαν liquid marks μεσα..δεν μπορει να εξαφανιστηκε το υγρο... Και μου στελνουν τωρα αυτο το μυνημα.
I am writing to confirm the result of the escalation raised for the Touch Pro. The escalation team have confirmed that the device is out of warranty due to the liquid damage on the phone.

I understand an agent advised that this was caused by the crystal damage beneath the display, this could have been one of the ways the phone obtained the damage, we have not been advised of the exact cause. However inside the phone are a series of markers that are white when no contact has been made with liquid and red once they have been in contact. The markers inside your Touch Pro are red, indicating liquid damage, therefore the device is out of warranty and the quotation has to be paid to get the device repaired.

Τι κανω λοιπον τωρα???Βοηθεια παιδια please