HTPC (με LYNX 2B) ή Denon avc-a1hd

snake

New member
5 July 2006
10
Ένα HTPC με μια LYNX 2B μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Α1HD ή να παίξει και καλύτερα;

Την Auzentech Prelude ή Meridian (πολλοί τις έχουν) με τι μηχανάκια τις έχετε συγκρίνει;

Είμαι ανάμεσα στα 2 (Denon-Lynx, ο ήχος με ενδιαφέρει όχι οι παραπάνω δυνατότητες του Denon)

Ένα HTPC με μια LYNX 2B μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Α1HD ή να παίξει και καλύτερα;

Την Auzentech Prelude ή Meridian (πολλοί τις έχουν) με τι μηχανάκια τις έχετε συγκρίνει;

Είμαι ανάμεσα στα 2 (Denon-Lynx, ο ήχος με ενδιαφέρει όχι οι παραπάνω δυνατότητες του Denon)

Προσωπικά δεν έχω την τύχη με´χρι τώρα μιάς τέτοιας εμπερίας..ας περιμένουμε λίγο κάποιον που να την έχει...

Η σύγκριση είναι κάπως ανισοβαρής. Ο ένας είναι AV ενισχυτής, η Lynx είναι επαγγελματική κάρτα ήχου (με εξαιρετική απόδοση) η οποία χάριν της καλής υποστήριξης της εταιρείας που την κατασκευάζει κάνει και για οικιακό κινηματογράφο. Αλλά απαιτεί τελικούς (η ίδια μπορεί να λειτουργήσεις ως ψηφιακός προενισχυτής). Επίσης για οικιακό κινηματογράφο έχε υπόψιν ότι τελευταία φορά που κοίταξα η Lynx δεν έχει την ευελιξία ενός επεξεργαστή av. Ειδικότερα προκειμένου να ορίσεις τις αποστάσεις των ηχείων από τον ακροατή πρέπει να βρεις Player που το υποστηρίζει (υπήρχε-υπάρχει(;) για dvd μία έκδοση του theatertek). Γενικά θέλει ψάξιμο πολύ. Έχω ακούσει τη Lynx με 5.1 ενεργά και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Αλλά στημένη από επαγγελματία. Επίσης εγώ την ακούω δικάναλα με αντίστοιχο ενθουσιασμό. Αλλά όταν πάω στο 5.1 (όχι με ενεργά) στέλνω καθαρό σήμα στον av για τα περαιτέρω...(μέχρι νεωτέρας χε χε χε)-bye-

το pc μου ειναι πολυ καλα φτιαγμενο με auzntech prelude με τελεστικο Burr brown και συνοδα αναλογα
το dvd τς pioneer που εχω ειχε πριν 3 χρονια 90 ευρω
το πιονερι παιζει καλυτερα ηχο
αλλα απο εικονα εξαυλωνει οτι player βρει μπροστα του
συν αναβαμιζεται