HTPC ME UBUNTU 10.10

ρε παιδια υπαρχει καποιος οδηγος για αρχαριους για htpc με linux
δωστε ενα λινκ παρακαλω
εμενα παντως με προβληματιζουν οι οδηγοι της realtek τι παιζει με αυτους θα εχω κανονικα ηχο με την onboard καρτα

Realtek ενσωματωμένες είναι σχεδόν το στάνταρ... δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Εγώ σε 3-4 υπολογιστές που έχω (και όλοι με realtek) δεν είχα κάποιο θέμα.

Τώρα οδηγός, αν βάλεις XBMC, ελάχιστα πράγματα χρειάζεται να πειράξεις... Δεν θυμάμαι να χρειάζεται -τουλάχιστον στα βασικά- κάτι να αλλάξεις.

ωραια εχω απο το παλιο η/υ μου ενα amd 64+4400 με μια ατι 4570 αν θυμαμαι καλα με 2GB ram!λογικα θα πηγαινει σφαιρα
πιστευω αν βρω προβλημα αυριο να με βοηθησετε
ευχαριστω

επισης θα ηθελα ενα λινκ πια σουιτα να βαλω
επισης το mythtv ειναι os η κατι σαν προγραμμα που μπαινει πανω στο ubuntu
thanks

Απάντηση: Re: HTPC ME UBUNTU 10.10

ωραια εχω απο το παλιο η/υ μου ενα amd 64+4400 με μια ατι 4570 αν θυμαμαι καλα με 2GB ram!λογικα θα πηγαινει σφαιρα
πιστευω αν βρω προβλημα αυριο να με βοηθησετε
ευχαριστω

Αν έχεις ATI 4570 καλό είναι να αποφύγεις γενικά το Linux διότι οι οδηγοί της ATI αν και βελτιώνονται, δεν είναι ακόμα στο επίπεδο των windows ούτε καν πλησιάζουν αυτό της Nvidia.

επισης θα ηθελα ενα λινκ πια σουιτα να βαλω
επισης το mythtv ειναι os η κατι σαν προγραμμα που μπαινει πανω στο ubuntu
thanks

Υπάρχει ειδική έκδοση της Ubuntu με ενσωματωμένο το Myth TV λέγεται Mythubuntu, ίσως πρέπει να τσεκάρεις απ' το wiki της αν υποστηρίζει την κάρτα TV που διαθέτεις. Και βέβαια μπορείς να βάλεις όποια διανομή θές και να περάσεις το myth tv αργότερα.