HTPC

Status
Not open for further replies.

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Case: Siverstone LC18 με 7' touch screen. Ασημένιο
Τροφοδοτικό: Corsair 750TX (750W)
Motherboard: Asus P5W DH Deluxe Wi-fi
CPU: Intel CoreDuo 6600 (775/2,40Ghz)
CPU Cooler: Ninja
RAM: OCZ 2GB DDR2 800 PLAT REV22
GPU: Sapphire HD2600XT
Sound Card: Auzentec X-Plosion 7.1
HD: WD 500GB
Keyboard/Mouse: Logitech diNovo Mini

To PC είναι σεταρισμένο για αναπαραγωγή Ταινιών HD (Blu-ray ISO, Mkv) και μουσικής (flac κλπ.) και παίζει τα πάντα απροβλημάτιστα

Για περισσότερες λεπτομέρεις για τα προγράμματα στείλτε μου pm όσοι ενδιαφέρεστε.

Τιμή 600 (Το κουτί μόνο έχει τόσο)

Ευχαριστώ.

Αν σκεφτείς να τα δώσεις κομμάτι-κομμάτι, θα με ενδιέφεραν:

Sound Card: Auzentec X-Plosion 7.1
HD: WD 500GB
Keyboard/Mouse: Logitech diNovo Mini

ευχαριστώ

Νεκτάριε, το θέλωωωωωω!!!!!!!!

Αν μπορείς να με περιμένεις μια εβδομάδα μέχρι ν' ανέβω στην Αθήνα θα σου είμαι υπόχρεος...-bye--bye-

Το HTPC έχε κρατηθεί από τον Γιάννη. Αν τελικά δεν προχωρήσει το θέμα θα ενημερώσω την αγγελία.

Ευχαριστώ.

ζητω συγνωμη για την αναστατωση Κυριοι:ernaehrung004::ernaehrung004:

Να ευχαριστήσω και δημοσίως το φίλο Νεκτάριο για το PC και να πω ότι όλα κύλησαν ομαλά και όμορφα. Περισσότερο με ευχαρίστησε η γνωριμία του παρότι ο άνθρωπος προσπάθησε να μου κάνει μια εκτενή παρουσίαση των δυνατοτήτων του μηχανήματος. Όντως, το μηχάνημα είναι επιβλητικό, πολύ καλή κατασκευή και γενικώς ''φυσάει''. Ήσυχο, δεν ακούγεται τίποτα.

Στο τέλος, πήρα παραμάσχαλα το κουτί και με το άλλο χέρι την KURO 5090, αλλά, ο πάντα ευγενής Νεκτάριος μου θύμισε πως η τελευταία δεν ήταν προς πώληση, οπότε την άφησα στη θέση της!!!!!:D:D:D

Νεκτάριε, να είσαι πάντα καλά!!!-bye--bye-

Να ευχαριστήσω και δημοσίως το φίλο Νεκτάριο για το PC και να πω ότι όλα κύλησαν ομαλά και όμορφα. Περισσότερο με ευχαρίστησε η γνωριμία του παρότι ο άνθρωπος προσπάθησε να μου κάνει μια εκτενή παρουσίαση των δυνατοτήτων του μηχανήματος. Όντως, το μηχάνημα είναι επιβλητικό, πολύ καλή κατασκευή και γενικώς ''φυσάει''. Ήσυχο, δεν ακούγεται τίποτα.

Στο τέλος, πήρα παραμάσχαλα το κουτί και με το άλλο χέρι την KURO 5090, αλλά, ο πάντα ευγενής Νεκτάριος μου θύμισε πως η τελευταία δεν ήταν προς πώληση, οπότε την άφησα στη θέση της!!!!!:D:D:D

Γιάννη χάρηκα κι εγώ που σε γνώρισα και ευχαριστώ πολύ που πήρες την "σαβούρα" από το σπίτι :grinning-smiley-043

Να κλείσει η αγγελία άμεσα για να γλιτώσω το μπινελίκι :flipout:

Re: Απάντηση: HTPC

Ρε συ Γιάννη:grinning-smiley-043, κατέβηκες το Σάββατο και δεν ήρθες για καφέ?
Και ήθελες να τσιμπήσεις και την KURO!!

Status
Not open for further replies.