Humax IRCI 5400 Z: Πρόβλημα με Nova!

talisman

New member
17 January 2011
84
Ευχαριστώ Σεραφείμ. Εγώ έχω ΑΥΤΗ.
Τον τελευταίο καιρό έχω βολευτεί με μια X-CAM module. Τα παίζει όλα και χωρίς κολλήματα (και το NS HL). ;)
Απλά μερικές φορές βάζω πρώτα την IRDETO για να πάρει τα κλειδιά και μετά γυρίζω στην X-CAM. Όχι πάντα.
Αυτη η μοντουλα παιζει στο δεκτη μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις της Nova.Ειναι η version 2.

Last edited by a moderator:

nikx

Senior Member
12 January 2013
480
Παιδια καλησπερα σας ,εχω ακριβως το ιδιο θεμα με τον φιλο στο αρχικο ποστ και εγω με Humax 5400z,μετα απο επικοινωνια μου με την εξυπηρετηση της Nova και αφου προσπαθησαν ανεπιτυχως να μου στειλουν σημα μπας και ανοιξουν τα "μαυρα" καναλια μου προτειναν δυο επιλογες η μια ειναι δωρεαν δεκτης κ.τ.λ και η 2η να τους παω την καρτα σε ενα καταστημα μπας και παιρνει update.
Ειναι Version Kappa,αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι μηπως κανω δουλεια με καποια irdeto module κατι που στο παρελθον δεν χρειαστηκα ποτε και αν ναι καποιο λινκ στο ebay θα με βοηθουσε αφανταστα.
Ευχαριστω.

jpil

Supreme Member
13 March 2010
4,010
Πειραιάς - Αιγάλεω
Πήγανε την κάρτα σε κάποιο κατάστημα για να σου περάσουν την αναβάθμιση διότι πες ότι αγοράζεις irdeto module και δεν έχεις αποτέλεσμα τζάμπα η αγορά.

Σε ποια κανάλια έχεις μαύρη οθόνη;

Μήπως είναι κάποιο κόλπο τους για να σου παντρέψουν την κάρτα; :furious3:

Τον ίδιο δέκτη έχω και προς το παρόν δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

nikx

Senior Member
12 January 2013
480
Απο τα καναλια του full pack παιζει πλεον μονο τα ελληνικα εθνικης εμβελειας,Mega ANT1 Kontra κ.τ.λ,ολα τα υπολοιπα μαυρη οθονη τελειως χωρις καποιο μηνυμα λαθους η οτιδηποτε στην οθονη.
Πιθανον ειναι να το καναν για παντρεμα.....λετε να δοκιμασω να τους την παω μπας και παιρνει αναβαθμιση.