HVR-4000 - WinTV-CI & WinTV v6 --> ασυμβατότητα?

dinfo

New member
26 May 2007
61
Βούλα
Εδω και 1 μηνα είμαι κάτοχος της κάρτας Hauppauge HVR-4000 και του accessory WinTV-CI (εξωτερικό usb CI ).

Είμαι επίσης συνδρομητής της ΝΟVA. Αγόρασα και ενα CAM Irdeto ελπιζοντας ότι όλα τα παραπάνω θα δουλέψουν στα WinXP Pro.

Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει σήμερα να δω τα encrypted κανάλια της NOVA. Συγκεκριμένα:

Δεδομένα:
1) Εχω εγκαταστήσει όλες τα τελευταία updates των WinXP Pro.
2) Εχω εγκαταστήσει την τελευταια εκδοση v6 της εφαρμογής WinTV της Hauppauge καθώς και τους τελευταίους drivers τόσο της HVR-4000 όσο και του WinTV-CI.
3) Εννοείται ότι εχω ελέγξει (show hidden devices...) αν εχουν εγκατασταθει όλοι οι drivers σωστα.
4) Εννοείται ότι πριν γραψω αυτό το thread εχω κανει καπου 42 "καθαρές" απεγκαταστάσεις (hcwclear.exe) χρησιμοποιώντας όλους τους πιθανούς συνδυασμούς των drivers (είτε τους τελευταίους από hauppauge.co.uk, είτε απο .de είτε από τα CD της συσκευασίας, κλπ, κλπ.
5) Αγόρασα και το DVBViewer (15 ευρω) νομίζοντας ότι ίσως φταίει το WinTV.

Αποτέλεσματα:
1) Εχοντας βγάλει το WinTV-CI από την usb, όλα πανε μια χαρά! Και το WinTV και το DVBViewer δουλεύουν άψογα! Εννοείται όμως ότι ΔΕΝ βλέπω τα κωδικοποιημένα κανάλια της NOVA...
2) Τοποθετώντας το WinTV-CI στην usb, τότε όλα πάνε χάλια..Το WinTV κρασάρει όταν κανω scanning τα δορυφορικά κανάλια (στα αναλογικά, όλα ΟΚ)
3) Προσπάθησα να το ξεγελάσω: Εχοντας εξω απο τη usb το WinTV-CI, κανω ανίχνευση και αποθήκευση όλων των διαθέσμων καναλιών (και των δορυφορικών) με επιτυχία. Βάζω μετά πισω στη usb το WinTV-CI και πηγαίνοντας να δω NOVA, μαυρίλα..

Συμπέρασμα:
1) Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, το WinTV-CI πρέπει να είναι ΑΣΥΜΒΑΤΟ με την HVR-4000...Ισως οι drivers να είναι λάθος..(ανοίγοντας το inf διαβαζω οτι οι drivers ειναι για Vista 32!)
2) Σκέφτομαι να τα πετάξω στα σκουπίδια, αλλά επειδή έχω ήδη δώσει 298 ευρω (149 η κάρτα, 99 το CI και 50 το irdeto) και 100 ωρες απο τη ζωή μου, λέω να το παλέψω λίγο ακόμα..

Κάθε βοήθεια, ευπρόσδεκτη..Λυτρωτική..

ΣΗΜ-1: Αν δούλευαν όλα αψογα, είχα την πρόθεση να τα βάλω να δουλέψουν κάτω από mediaportal..Χαχαχα! Ακούγεται τρελό, ε?
ΣΗΜ-2: Λέω να αγοράσω αυτό: http://www.digital-everywhere.com/en/alcms/index.php?sid=1187859689. Δουλεύει?