HXEIA 5.1 200-400€

firefox

New member
21 March 2008
8
Ψαχνω ηχεια 5.1 για ενισχυτη SONY 5.1 STR-DG510/B ,
οι απαιτησεις ειναι μικρες , για DVD και μουσικουλα .
Το ποσο που διαθετω ειναι 200-400€ , καλο θα ηταν να περιλαμβανονταν στην τιμη και βασεις για τα 4 ηχεια αν ειναι δυνατο .
Δεν με ενδιαφερει καθολου η μαρκα , αρκει να παιζουν καπως καθαρα χωρις παραμορφωσεις σε νορμαλ ενταση .

προτεινετε κατι ρε παιδια , γιατι σε μια προχειρη ματια που εριξα σε μερικα eshops δεν βρικα τιποτα :flipout:

Κ εγώ ξεκινώντας για κάποιο 5.1 πακέτο με δικό μου ενισχυτή, είπα να πάω σε κάτι εξίσου οικονομικό...μέχρι βέβαια να τα αλλάξω κ αυτά...πήρα λοιπόν αυτό το πακέτο :

SCS178_230.jpg

από το .....Praktiker πριν λίγους μήνες !
Τιμή ;;;;; 250 ευρώ όλα μαζί.

System
Frequency Response (–6dB) 35Hz - 20kHz
Satellite
Frequency Response (–6dB) 90Hz - 22kHz
Sensitivity (2.83V @ 1m) 86dB
Nominal Impedance 4 Ohms
Recommended Power Amplifier Range 25 - 100 Watts RMS per Channel
Dimensions
(H x W x D) 235mm x 140mm x 179mm
Weight 2.8kg

Πληροφορίες θα βρεις εδώ : http://www.jbl.com/home/products/pr...=ENG&Country=GR&Region=EUROPE&cat=HCS&ser=SCS

Παίζουν πολύ καλά, είναι ξύλινες οι κούτες τους, το υπογούφερ είναι ενεργό 100w, σου δίνει μαζί καλώδια τεράστια σε μήκος αλλά κ κάποιες μικρές βασούλες για βίδωμα στον τοίχο όμως.

Re: HXEIA 5.1 200-400

Εγω εχω αυτα

και ειμαι πολυ ευχαριστημενος για ταινιες. Τα ειχα παρει 250Ε.
Δες κι εδω.

Τα βλεπω παρομοια σε χαρακτηριστικα με τα SFX που σου προτεινει ο φιλος παραπανω. Ειναι λιγο αναισθητα με 86db αλλα με τον pioneer 916 που τα εχω, κανενα προβλημα.

Τα JBL με προβληματιζουν που εχουν αντισταση 4 ohm. Δεν ξερω αν δημιουργει καποιες επιπλεον απαιτησεις στην ενισχυση τους. Απο τιμη ομως σκιζουν.