Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ....

tigergreg

Banned
24 June 2008
3,304
ΑΘΗΝΑ
....ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ.
1. ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΝΤΑ.
2.ΘΕΩΡΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ "ΑΔΕΙΑ" ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
3.ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Ν ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ?
3.ΕΙΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΟΥ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ!!!!! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....

ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ.

Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ξεσηκωθεί ο κόσμος. Η πείνα δεν είναι κοντά. Σε 2-3 χρόνια ίσως να έχουμε τις πρώτες πραγματικές αντιδράσεις (εκτός ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ δηλαδή)

3.ΕΙΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΟΥ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ!!!!! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....

Γι'αυτο πρεπει να κανουν τις απεργιες Τεταρτη .....

και ποιο είναι το προβλημα;
πρεπει ολοι να κατεβαινουν σε πορειες;
η μερα χρεωθηκε απεργια . δε βλεπω κατι το κακο.

Πάντα σε αυτη τη χώρα των κουμπάρων και των κομπιναδώρων ο καθένας κοιτούσε και κοιτάει την πάρτη του. Συνδικαλισμός δεν υπάρχει πια. Ξέφτισε η ιδέα από τις ίδιες τις οργανώσεις. Ο κόσμος που συμμετέχει το κάνει για τον εαυτό του και μόνο.

Γιατί να αντιδράσει ο ιδιωτικός τομέας από την στιγμή που δεν θίγεται (μέχρι τώρα τουλάχιστον)??? Δεν έχει λόγο.

5ημερη εν μέσω κρίσης....Και μετά λέμε δεν υπάρχουν λεφτά!

Ποιός ιδιωτικός τομέας βρε σεις?

Στην Ελλάδα δε ζείτε?

Έλεγα στο παρελθόν στον εργοδότη μου ότι θα απεργήσω (μεγάλη αλυσίδα) και μου έδειχνε καμιά εικοσαριά βιογραφικά που είχε στο συρτάρι του.

Ποιός ιδιωτικός τομέας βρε σεις?

Στην Ελλάδα δε ζείτε?

Έλεγα στο παρελθόν στον εργοδότη μου ότι θα απεργήσω (μεγάλη αλυσίδα) και μου έδειχνε καμιά εικοσαριά βιογραφικά που είχε στο συρτάρι του.

στο άμεσο μέλλον θα είναι πολύ περισσότερα ....

....ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ.
3.ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Ν ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ?

Θα αναφερθώ μόνο σε αυτό που γράφεις και σημειώνω. Οι τεχνικοί της ΕΤΙΤΑ (ο συνδικαλιστικός φορέας των τεχνικών στην ιδιωτική τηλεόραση) έκαναν απεργία -και μάλιστα αρκετά επιτυχημένη- μερικές μέρες πριν, όταν δεν παίχτηκαν ειδήσεις, ενημερωτικές αλλά και ζωντανές εκπομπές από πολλά ιδιωτικά κανάλια. Τότε εμεις είχαμε βγει κανονικά στην ΕΡΤ γιατι είχαμε προγραμματίσει απεργία σαν ΠΟΣΠΕΡΤ για τις 20 Μαίου. Χτες όμως, παρόλο που απεργούσαμε σαν ΠΟΣΠΕΡΤ (ΕΡΤ και ιδιώτες μαζί) η ΓΣΕΕ ζήτησε από την ΕΣΗΕΑ να μην κανει απεργεία ώστε να καλυψουν τα μέσα την χτεσινή απεργία και τις κινητοποιήσεις. Οπότε σε εμάς (ΕΡΤ) βγήκαν δελτία ειδήσεων αλλά με το προσωπικό ασφαλείας όσον αφορά τεχνικούς και μηχανικούς, και με όλους τους δημοσιογράφους. Η απεργία έγινε κανονικά και μάλιστα είχε μεγάλη συμμετοχή.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕΣ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΗΚΑΖ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΟΜΙΖΩ. ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΥΠΕΡΝΙΚΑΝΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.
ΥΓ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΛΑΔΟΥ.

Ναί σιγά μην στάξει η ουρά του γαϊδάρου...

Δεν μας πειράζουν οι πουλημένοι εργατοπατέρες κι οι "απεργίες" εκτόνωσης που υποτίθεται ότι οργανώνουν,δεν μας πειράζει ότι δεν κουνιέται φύλλο κι πλειοψηφία των ελλήνων κοιμάται όρθια,μας πείραξε άν θα φύγει κάποιος και δεν πάει στην συγκέντρωση.