Η αποψη σας για τον παρακατω ενισχυτη

ntg24

New member
4 June 2009
69
Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.

Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί να πάρεις τον 506 και όχι τον TX-SR507 που έχει αποκωδικοποιητές για Dolby True HD και dts HD-MA.

Η διαφορά στην τιμή είναι τόσο μεγάλη;

Για σκέψου το καλύτερα....

Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.

Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί να πάρεις τον 506 και όχι τον TX-SR507 που έχει αποκωδικοποιητές για Dolby True HD και dts HD-MA.

Η διαφορά στην τιμή είναι τόσο μεγάλη;

Για σκέψου το καλύτερα....

O TX-SR507 ειναι 5.1 και ο μετασχηματιστης του βγαζει λιγοτερα Watt. 380 εναντι 460 του αλλου. Αυτο δεν ειναι ενδειξη οτι ο 506 θα ειναι πιο δυνατος?

Αυτά δίνει η ONKYO στα specs για τον TX-SR506:

75 W + 75 W (8 ohms, 20 Hz-20 kHz,
0.08%, 2 channels driven, FTC)
100 W + 100 W (6 ohms, 1 kHz, 0.1%,
2 channels driven, FTC)

και αυτά για τον TX-SR-507:

75 W + 75 W (8 ohms, 20 Hz-20 kHz,
0.08%, 2 channels driven, FTC)
100 W + 100 W (6 ohms, 1 kHz, 0.1%,
2 channels driven, FTC)

Εμένα μου φαίνεται ότι είναι ακριβώς της ίδιας ισχύος....

οχι εννοω την ισχη που δινει οτι βγαζει ο μετασχηματιστης. Φαινεται στην ετικετα στο πισω μερος του.

Το οτι ειναι 7 καναλος ο 506 δεν ειναι +?

οχι εννοω την ισχη που δινει οτι βγαζει ο μετασχηματιστης. Φαινεται στην ετικετα στο πισω μερος του.

Το οτι ειναι 7 καναλος ο 506 δεν ειναι +?

Και ο 507 7κάναλος είναι........

Ακυρο :D

Last edited:
Τα νεα φορμα δεν με ενδιαφερουν τοσο οσο να ειναι ενας ενισχυτης που να οδηγει καλα τα ηχεια που πηρα και να ειναι οκ για το χωρο. Τι πειραζει αν δεν παιζει τα νεα φορμα?

Τα νεα φορμα δεν με ενδιαφερουν τοσο οσο να ειναι ενας ενισχυτης που να οδηγει καλα τα ηχεια που πηρα και να ειναι οκ για το χωρο. Τι πειραζει αν δεν παιζει τα νεα φορμα?

Πειραζει πειραζει , αν ακουσεις θα συμφωνησεις ,καλο το DD και το DTS αλλα με τα νε φορμααυτο που ακους ειναι τοσο αναλυτικο που θα τα λατρεψεις ,Για αυτο δεν πηρες 5.1 ;
Και ποιος ο λογος να μη τα παιζει ;
Τα ηχεια που διαλαξες ( και καλα εκανες) κατα την ταπεινη μου γνωμη εχουν απο τα καλυτερα value for money ,πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και θυμισου με θα τρελλαθεις με το Σαμπ τοσο στις ταινιες οσο και στη μουσικη

Αντε καλοριζικος και θα ηθελα και εντυπωσεις απο τα Heco ( εχω βεβαια το Σαμπ και το κεντρικο αλλα αλλοιως το σετακι )

Δες και τους μικρούς της Yamaha 463-663 τους θεωρώ κελεπούρια και έχουν πέσει οι τιμές τους εν αναμονή νέων μοντέλων.
Έχω τον 661 και είμαι υπερευχαριστημένος για τα λεφτά του.

Τα ποσα watt γραφει οτι βγαζει ο μετασχηματιστης στο ταμπελακι στην πισω πλευρα, δεν ειναι σημαντικο? Μου ειπαν γενικα να ψαχνω κατι που βγαζει πανω απο 400. Σωστο?

Απάντηση: Re: Η αποψη σας για τον παρακατω ενισχυτη

O TX-SR507 ειναι 5.1 και ο μετασχηματιστης του βγαζει λιγοτερα Watt. 380 εναντι 460 του αλλου. Αυτο δεν ειναι ενδειξη οτι ο 506 θα ειναι πιο δυνατος?

Μεσα εισαι εχει ξαναγινει με τον 805 και τον 806 ο 806 ειχε υποστει διαιτα

Μια μικρή λεπτομέρεια να επισημάνω.

Ο 506 ειναι ¨HDMI V1.3 Pass Through¨ ενώ ο 507 κάνει κανονικό decode se HD sound.

Πρακτικά, οι HDMI του 506 μεταφέρουν μόνο HD εικόνα και όχι HD ήχο . Για να ακούσεις και ήχο πρέπει να συνδέσεις και 2ο καλώδιο, τουτέστιν άκυρο το HDMI.

Αν δεν σε νοιάζει λοιπόν η HDMI δυνατότητα και τόσο, πάρε τον 506.
Απτην άλλη, θα μου πώ, αν δε σε νοιάζει η HDMI δυνατότητα και τόσο, δώσε 150 ευρώ και παρε εναν πολύ καλό AVR χωρίς καθόλου HDMI option.