η διαφθορα στην ελλαδα

offshore εταιρίες για να τους καταθέτουν το φακελάκι....
Γιατί στην ευχή δεν πάνε να δουλέψουν σε ιδιωτικά νοσοκομεία και να πούνε ότι τόσο θέλουμε, αυτή είναι η ταρίφα μου, αμα δεν σ' αρέσει πήγαινε αλλού! Γιατί;

Re: Απάντηση: η διαφθορα στην ελλαδα

offshore εταιρίες για να τους καταθέτουν το φακελάκι....
Γιατί στην ευχή δεν πάνε να δουλέψουν σε ιδιωτικά νοσοκομεία και να πούνε ότι τόσο θέλουμε, αυτή είναι η ταρίφα μου, αμα δεν σ' αρέσει πήγαινε αλλού! Γιατί;

Γιατί στο δημόσιο το έχουν δίπορτο:

1. Και το σταθερό μισθό.
2. Και τη σταθερή νέα πελατεία που έρχεται στο δημόσιο, αλλά την προωθούν στο ιδιωτικό τους ιατρείο.

Το νόμιμο είναι και ηθικόν...Υπάρχουν τόσα παράθυρα και παραθυράκια σε κάθε τι στην δημόσια ζωή που μπορείς να "κλέβεις" νομιμότατα.

και διαβαζοντας το...εγω θα σταθω εδω.."Οι ασθενείς, οι οποίοι δέχονται την κοροϊδία, που στο κάτω κάτω έχει αντίκτυπο στην τσέπη τους."

οτι επιτρεπουμε αυτο μας αξιζει τελικα....σε αυτην την χωρα!

Κάποια στιγμή, θα πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε σε αυτά τα δίποδα, αυτό που τους αξίζει.

Καταγγείλετε όποιο ανθρωποειδές καταπατά την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα σας, εκμεταλλευόμενο την θέση του και την ανάγκη σας.

Απάντηση: Re: η διαφθορα στην ελλαδα

Κάποια στιγμή, θα πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε σε αυτά τα δίποδα, αυτό που τους αξίζει.

Καταγγείλετε όποιο ανθρωποειδές καταπατά την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα σας, εκμεταλλευόμενο την θέση του και την ανάγκη σας.

Κάτι αλλάζει τα τελευταία χρόνια, αλλά πάσχουμε και στο θέμα της τιμωρίας πάρα πολύ.

και διαβαζοντας το...εγω θα σταθω εδω.."Οι ασθενείς, οι οποίοι δέχονται την κοροϊδία, που στο κάτω κάτω έχει αντίκτυπο στην τσέπη τους."

οτι επιτρεπουμε αυτο μας αξιζει τελικα....σε αυτην την χωρα!

Κι εγώ έτσι έλεγα....αλλά τους τα ακούμπησα, 4000 . Δίδυμη, δύσκολη εγκυμοσύνη με θερμοκοιτίδες, εντατικές κτλ κι ο εκβιασμός να τρέχει.

@αμώ την επιστήμη τους και τα ντοκτορά τους.

Κι εγώ έτσι έλεγα....αλλά τους τα ακούμπησα, 4000 . Δίδυμη, δύσκολη εγκυμοσύνη με θερμοκοιτίδες, εντατικές κτλ κι ο εκβιασμός να τρέχει.

Καταγγελία αφού τελειώσουν όλα... Εξάλλου, αυτός είναι ο ένοχος, που σε εκβίασε. Εσύ δεν είχες άλλη επιλογή.

Μην είσαι και τόσο σίγουρος...
Όπως φαίνεται, σε αυτήν την χώρα αυτός που τα δίνει φυλακίζεται (αν δεν βρεθεί ο ίδιος, η οικογένεια του), ενώ αυτός που τα πέρνει (και τα απαιτεί) ούτε καν αναφέρεται πουθενά...

σε δημόσιο νοσοκομείο ή σε ιδιωτικό μαιευτήριο; 4000 ευρώ αμοιβή γιατρού ή συνολικά έξοδα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: η διαφθορα στην ελλαδα

σε δημόσιο νοσοκομείο ή σε ιδιωτικό μαιευτήριο; 4000 ευρώ αμοιβή γιατρού ή συνολικά έξοδα;

Σε δημόσιο νοσοκομείο, ήταν μίζα, φακελάκι, λάδωμα, τα πήραν δύο άτομα για να ευαρεστηθούν ώστε να ασχοληθούν με την περίπτωση μας.
Άλλο θέμα τα έξοδα, αυτά τα κάλυπτε η ασφάλεια μου με το παραπάνω, το οποίο ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

"...Ανέφερε ως κραυγαλέα περίπτωση αυτή επιμελητή του ΚΑΤ, ο οποίος διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο και ισχυρίσθηκε, όταν εμφανίσθηκαν οι ελεγκτές, ότι επρόκειτο για φίλους και συγγενείς που γιόρταζαν..."

Πώς έλεγε ο Σταυρίδης στα Κίτρινα Γάντια: "συγγνώμη, το πέρασα για ΤΑΞΙ" :flipout::flipout:

"...Ανέφερε ως κραυγαλέα περίπτωση αυτή επιμελητή του ΚΑΤ, ο οποίος διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο και ισχυρίσθηκε, όταν εμφανίσθηκαν οι ελεγκτές, ότι επρόκειτο για φίλους και συγγενείς που γιόρταζαν..."

Ποιά Ζιμπάμπουε... ποιό Πακιστάν... Ελλαδάρα ρεεεεεεεε :rifle:

Εδω ολοκληρο κομμα που κυβερνουσε επι χρονια, δινει επισημη απαντηση:

"Δεν μπορει να αποδειχθει οτι το κομμα πηρε παρανομα χρηματα απο τη SIEMENS"

Δε λενε οτι εμεις δεν πηραμε, λενε οτι δεν μπορει να αποδειχθει.

Τι θες να κανει κι ο γιατρος, που σφυραν τα χιλιαρικα διπλα στο αυτι του? Θα τα παρει ή θα τα αφησει?