Η δορυφορική εγκατάστασή μου

Serafeim Karakostas

AVClub Fanatic
8 August 2007
10,159
Άρτα
Ikusi 75 cm για ταυτόχρονη λήψη "ελληνικού" και "τούρκικου" δορυφόρου (κέντρο) και το Gibertini μου OP120 με τα 8 lnb του για 0,8/1W, 4,8/7E, 9/10E, 13E, 16E, 19,2E (κέντρο), 25,5E/26E και 28,2/28,5E.

Attachments

• ΓŽΕ‘ΓŽΒ¬Γβ€žΓŽΒΏΓβ‚¬Γβ€žΓΒΓŽΒΏ Gibertini OP120.JPG
    ΓŽΕ‘ΓŽΒ¬Γβ€žΓŽΒΏΓβ‚¬Γβ€žΓΒΓŽΒΏ Gibertini OP120.JPG
    31.2 KB · Views: 411
  • My multifeed, part 2.JPG
    My multifeed, part 2.JPG
    38.9 KB · Views: 514
Άξιος Σεραφείμ, έβαλες γυαλιά στα wave-frontier!
Απο στήριξη όταν φυσάει τι γίνεται;

Σίγουρα δεν κάνει παλάντζο με τον αέρα; εδώ κανά 2 quad lnb βάζουμε επάνω και κάνει τραμπάλα....πόσο μάλλον με 8lnb δημιουργεί μοχλό ειδικά σε στήριξη μέ έναν βραχίονα δύο σημείων.
Πάντως αν δεν παλαντζάρει , εύγε.

Τι μέγεθος είναι το πιάτο είπες;

ωραι δουλεια Σεραφειμ αμα ερθω απο Αρτα μερια θα περασω για avclub certified visit

πολυ εντυπωσιακη εγκατασταση (για τα δικα μου δεδομενα και ικανοτητα). μπραβο.
εχω μια γενικη απορια. επειδη θα θελα να αυξησω τους δορυφορους που λαμβανω (horbird - astra εχω αυτη τη στιγμη) τι ειναι προτιμοτερο απο θεμα ληψης ? μια κατασκευη σαν του φιλου seranata ή ενα πιατο με μοτερ ?

Μήπως θα έπρεπε να κοιτάξεις λίγο και το θέμα της στροφής των LNB?
Το έχω τσεκάρει και έχω "συλλάβει" το μέγιστο σήμα.

εχω μια γενικη απορια. επειδη θα θελα να αυξησω τους δορυφορους που λαμβανω (horbird - astra εχω αυτη τη στιγμη) τι ειναι προτιμοτερο απο θεμα ληψης ? μια κατασκευη σαν του φιλου seranata ή ενα πιατο με μοτερ ?
Με το μοτέρ θα έχεις λήψη περισσότερων δορυφόρων, ενώ με τις ταυτόχρονες σταθερές λήψεις αμεσότητα στην πλοήγηση μεταξύ των καναλιών. Οπότε είναι θέμα επιλογής.

Last edited:
Προσεγμένη εγκατάσταση και με ποικιλία δορυφόρων! Μια ερώτηση και από μένα. Η βάση των lnb είναι ιδιοκατασκευή ή μπορεί να βρεθεί στο εμπόριο;